Jump to content

Fallenangel

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    72
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Fallenangel Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. Fallenangel

    Türk Ateistlerin Yaptığı Buluşlar

    Dünya da buluş yapanların müslüman olmaması ne kadar ilginç...
  2. Fallenangel

    Kader ve özgür irade

    Emre denilen şahsiyet öncelikle sana bir IQ TESTİ yapmak gerekiyor,çünkü 5 yaşındaki kızım senden daha mantıklı şeyler söylüyor.Üstelik çelişkili açıklamalarda bulunduğunun farkında olmadığın gibi bir de insanları bu açıklamaları anlamamala suçluyorsun.İslamın neden sırtının yerden kalkmadığının nedenini şimdi daha iyi anlıyorum.saol varol.
  3. Fallenangel

    Kader ve özgür irade

    İlahi adalet dedikleri bu olsa gerek. Kasıtlı olarak bozuk üretim yap sonrada bozuk malı seni niye bozuk ürettim diye sonsuza kadar cayır,cayır yak,ne ala.
  4. Fallenangel

    İslam Kısır Döngüsü

    Bence teizmin akıl ile sorunu var,aklın ürünü olan bilime saldırmak ve bilimi dogma olarak nitelemekte teistlere yakışan aptalca bir yaklaşım.Supernatural ne gözlemledin bununla ilgili elinde ne var da ötüyorsun.
  5. O SENİN DEDİĞİN OLASILIK.OYSA KADERDE :KİMİN YERE DÜŞENİ TEKLELEYECEĞİ KİMİN YARDIM EDECEĞİNİN ÖNCEDEN BELİRLENMİŞTİR. BEN ZOR DURUMA DÜŞTÜM VE BİRİ BANA YARDIM ETTİ,O OLAY BENİM KADERİM DEĞİLMİDİR?bANA YARDIM EDECEK KİŞİNİN O ZOR DURUMDA BANA YARDIM EDECEĞİ BELLİDİR.bELİRLENMİŞTİR.o KİŞİNİN BANA YARDIM ETMEMESİ SÖZ KONUSU ALLAH KATINDA MÜMKÜN DEĞİLDİR.VAKTİ ZAMANI GELİNCE BANA O YARDIM EDECEKTİR.o YARDIM İÇİN GEREKLİ TÜM EVRENSEL KOŞULLAR TANRI TARAFINDAN OLUŞTURULMUŞTUR.BÖYLE BİR DURUMDA OLUŞACAK EN KÜÇÜK OYNAMA(ÖZGÜR İRADE İLE OLAN DEĞİŞİKLİK)TÜM SENARYOYU BOZAR VE YENİ DURUMLARA NEDEN O
  6. Fallenangel

    ATEİSTLER ÖLÜNCE TOPRAK OLACAK

    cENNETE GİDECEKLER BELLİ EZELDEN BERİ BELİRLENMİŞ YORMA KENDİNİ SEN BİR KUKLASIN AMA KUKLA OLDUĞUNUN FARKINDA BİLE DEĞİLSİN.HATTA ŞU ANDA YAPTIĞIMIZ FORUM YAZIŞMALARI BİLE ÖNCEDEN KAYITLI.İSPAT İSTİYORSAN KURAN OKUMALISIN.
  7. o ZAMAN SANA BİR SORU...ALLAH'IN İRADESİ DIŞINDA BİR KURU YAPRAK DAHİ YERE DÜŞEBİLİR Mİ?İNSAN BEYNİNDE KÖTÜLÜK YAPMA KARARI VEREN NÖRON(BEYİN HÜCRESİ),ALLAH'IN TAKTİRİ VE İRADESİ OLMADAN ÇALIŞABİLİRM Mİ?(AMA PARDON SİZE GÖRE İYİLİK VE KÖTÜLÜK KARARLARI BEYİNDEN DEĞİL KALP DENİLEN ORGANDAN GELİYOR UNUTMUŞUM!o ZAMAN KALP NAKLİ YAPILANLARIN KİŞİLİĞİ DEĞİŞMELİDİR)
  8. Allah sen tepki verirsen biliyor olacak zaten.....DOSTUM SEN NE DEDİĞİNİN FARKINDA MISIN YOKSA BİZİMLE DALGA MI GEÇİYORSUN?aLLAH''IN kudderini sınırlandırdığının farkındamısın.
  9. Fallenangel

    Kuran neden korkutur?

    Pek faydalı olduğu söylenemez.Psikiatristler korku toplumu değil sevgi toplumu olmamız gerektiğini basbas bağırırken böyle birşey söylemek çok komik.
  10. Evet sınava geldik.Peki bu sınavın sonuçları ve kimin nereye gideceği ezelden beri biliimiyor mu?Levh-i mahvuzda yazılı değil mi? Cevap evet ise;bu senaryoyu o levh-i mahvuza ben mi yazdım.Tabii Tanrı yazdı.Yani ;sınavı yapan,sınavın sorularını,kimin ne cevap vereceğini önceden tayin etmiş.Kıçını yırtsan bu değişmez.Değişirse evrenin tüm kaderi değişmiş olur bu durumda Tanrı kavramı ile çelişir.Senin algılayabileceğin en yalın şekliyle anlatmaya çalıştım.
  11. Doğru kafam karıştı senin zırvaladıkların kafamı karıştırdı. Hem atomdan galaksilere,herşeyi yaratan ve kontrol eden alim-i mutlak Tanrı'dan söz edeceksin,hem de özgür irade diye vıyaklıyacaksın.Sonrada bunu mantıklı birşeymiş gibi servis yapacaksın..Çok güzel Nurcuların hangi fraksiyonundansın sen..
  12. Ben anladım da sen daha kader'in ne olduğunu anlamamışsın ve kelime oyunları ile mantık hatası yapıyorsun ve bu hatan suratına çarpılıncada karşıdakini anlamamakla suçluyorsun.Bu da zeka probleminin tipik bir bulgusu ne yazik ki...
  13. Allah kulunu iyiylede kötüylede sınayabilir hep iyilikle sınanılsaydı insanlar kim isyan ederdi Allaha o zaman bu duruma karşı ve kim isyan etmezdi yani çürük elmalar nasıl ayrılırdı. Elmayı çürük yaratan kim peki a IQ'su yerlerde arkadaşım...
  14. Fallenangel

    Bir yalanı yüceltenler bir hakikate kör

    . "tamam affettim bir daha olmasın" Diyemez zaten yahudilerin Peygambere yaptığı fenalıklar ve sabotaj ve zehirleme olayları bin 'i aştı.. Peygamber de olsa o bir beşer..O 'nun da bir sabır ve dirayet sınırı var. Oldu olacak tüm yahudileri fırınlarda yaksalardı. Yok bir gram gaddarlık ve barbarlık yok ne yahudiye ne de diğer insanlara. Yahudiler Muhammedin Peygamber oldukları çok iyi biliyorlardı. Kur'an 'ın tabiri ile "Kendi oğullarını tanın gibi" tanır ve bilirlerdi. Bu yahudiler çok salakmış,hem peygamberi tanıyacaklar,hemde inadına karşı çıkacaklar.Ben de onları akıllı bilirdim.Mu
  15. Fallenangel

    Din olgusu bütünüyle ortadan kalktığında...

    hayvanlarda ana baba duygusu yokmuş! Belgeselde mi izlemessin bre İDİOT!
×
×
  • Yeni Oluştur...