Jump to content

TuranDursun

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

TuranDursun Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    kayseri
  1. TuranDursun

    MÜSLÜM BABA

    sarhoş gecelerimin tek dostusun müslüm babaaaa bu garip ölsün uğrunaaaaa
  2. TuranDursun

    Allah'ın Sünneti mi?

    doğru söze ne gerek . seni tebrik ediyorum mürted kardeşim . senin mantığın çok ileri seviyede ülkemde böyle insanların olduğunu bilmek çok güzel.
  3. Herhangi milletten biri kendi ataları için karıları paylaşıyorlarmış demez. o yüzden söyledim . arkadaş Türk olsa bile fikren Türk değildir. önemli olan fikren Türk olmaktır. Atatürk Türklüğü yüceltmek için elinden geleni yapmıştır. bu medeniyetleşme sürecinde bir adımdır. hatta ırkçı söylemlere bile kaçmıştır. (kendi ırkçı olmasa bile) siz bunu yapmazsanız . yarın öbür gün ayrımcılığa , teröre evlatlarınız kurban edersiniz. yoksa ne ırkçılığı, oktay sinanoğlunun dediği gibi : inceleyin kanlarımızı hepimizinki maymuna benziyor.
  4. güldüğüne göre sende Türk değilsin . karıştırdığınız nokta atatürk milliyetçiliğinin kürdü Türkü ile bu halkın kalkınmasında önemli rol oynadığıdır. ben Türküm ama kürt olsamda Türküm derdim. bu birleştirici bir şeydir. kominist yoldaş sovyetlerde bile herkez rusça konuşuyordu. sovyetlik nasıl birleştirici ise Türklükte öyledir.
  5. Fredie yalan konuşuyor ,iftira atıyor resmen türklere p.ç diyorsun . allah olsaydı allah belanı versin derdim ama yok . konuştuğun laf ırkçılığa değil yüce türk milletine hakarettir.
  6. TuranDursun

    Bu forumda inancı değişen/kaybolan oldu mu?

    http://www.turandursun.com/kuranin_elestir...09_articleid/21
  7. TuranDursun

    Bu forumda inancı değişen/kaybolan oldu mu?

    herşey birgün national geograpighde islamla ilgili bir belgeselle başladı. iki aydır işsizdim kitap okumaya başlamıştım . belgeselde kuranın harekesiz yazıldığını , harekelerin sonradan eklendiğini öğrendim . ondan sonra büyük bir araştırma sürecine girdim . allah inancının islamdan önce var olduğunu öğrenince imanıma büyük darbe indi daha önce kuranı türkçe hatim etmiştim 5 vakit olmasada namaz kılar oruç tutar . islamı insanlara anlatırdım . beni ateist yapanşey , daha doğrusu bardağın son damlası . imran kızı meryem ile , isa anası meryemin kuranda karıştırılması olmuştur. bi
  8. TuranDursun

    İslam'a İnanan Neye İnanıyor?

    tebrik ederim gerçek islam budur eğer allah varsa cennete bi tek siz gireceksiniz birde dünyanın düz olduğuna ve güneşin balçığa battığına inananlar.
  9. TuranDursun

    Y kromozomu neden farklı farklıdır

    inanılmaz bir bakış açısı .. şu anda şok üstüne şok geçiriyorum.. lütfen müslüman arkadaşlar cevap yazsın. tebrik üstüne tebrikler.
  10. TuranDursun

    Yar Saçların Lüle Lüle, AKP Sana Güle Güle.

    kılıçdaroğlu CHP nin başına geçecek ve iktidara gelecek
  11. TuranDursun

    Başımdan geçen bir olay!

    Bu da bişeymi benim rüyamda Yarın sana platonik aşkını göstereceğiz dediler . yıllardır görmediğim ve BAŞKA ŞEHİRDE YAŞAYAN platonik aşkım önümden bisikletle geçti. arkasından koştum ama yetişemedim . üç olasılık var : 1) halisünasyon gördüm (şizofrenik değilim) 2) büyük tesadüf 3)mucize ama buna rağmen BEN ATEİSTİM
  12. TuranDursun

    Bir müslümanı nasıl dinden çıkarırız ?

    benim imanıma darbe vuran en büyük müşrik tanrısının allah olduğunu öğrenmem oldu sonra imran kızı meryemle isa anası meryemin karıştırıldığını öğrenince ateist oldum ayrıca lutun hikayesini müslümanara anlatınca imana darbe vurulabilir .
  13. TuranDursun

    Bedrin Aslanlari , Okadar Sanli Idi

    Ya Arkadaşlar lütfen çanakkale hakkında yazılmış bir şiiri eleştirmeyelim antipatik oluyoruz. her ne kadar ateist olsamda mehmet akifin çanakkkale şehitlerine adlı şiiri en önemli şiirlerden biridir bunu kabul edelim okudukça ağlayasım gelir.
  14. TuranDursun

    Sıktı bu ezan artık..

    En İyisi Türkçe Olması Atamızın yaptığı gibi
  15. benim tahminim dinler 500 yıl içerisinde kaybolur ( agnostiklik , deistlik , vb hariç) en son kaybolan dinde islam olur.
×
×
  • Yeni Oluştur...