Jump to content

TURANCI

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    46
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

TURANCI Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. TURANCI

    KÜRT MESELESİ

    Hepsine azınlık hakları verelim, tabi kürtleride kapsamak üzere Varlık Vergisini yeniden getirelim.Yurt dışına göçe teşvik edelim, bütün DTPlilerin ve PKKlı yakınlarının mal varlıklaırna el koyup sınır dışı edelim zaten orda bi yolunu bulup çalmayla çırpmayla kısa zamanda zengin olur onlar.
  2. TURANCI

    Yuxu ve Qadın

    Tebriz gösterisi.
  3. TURANCI

    Yuxu ve Qadın

    Turancı tayfa olarak kabul etmek istemesekte Azerbaycanlılar daha çok asimile olmuş Farsilere benziyorlar, ama Güney Azerbaycanlıların İran zulmüne karşı gösterdikleri tepki ve direniş takdire şayan gerçekten, adamlar Türküz diyorsa kimsenin hayır değilsin sen Azerisin demeyede hakkı yok bence.
  4. ben sana bi çiftli sarayım bide üstüne kova yapalım üstünede cila niyetine seni faşo yapalım olmaz mı?
  5. döverim tabi,karşıma çıkarsan seni bile döverim kızıl komo seni
  6. TURANCI

    Kızılayda faşist saldırı

    faşistler saldırdıysa kesin haklı yere saldırmışlardır,çok iyi adamlardır bu faşistler.faşizm emektir,faşizm umuttur.
  7. bu solcularda ki yellenme fetişini çözemedim her konuya bunuda sokarlar mutlaka skatofil misiniz nesiniz siz birader?
  8. Ben orda olsam önce sürücleri sonrada liselileri bi güzel döverdim, sonra hızımı alamaz metrobüsteki bütün gayri Türkleri sopadan geçirirdim, ama bana hiç denk gelmez böyle olaylar işte.
  9. TURANCI

    nazım hikmet ve burjuva kemal

    Ulu Önder bütünüyle Batı Türklüğünü kurtarmıştır,kıt aklıyla onu eleştirmeye çalışan sovyet uşağı leh tohumu nazım hikmet ise üç beş karalamayı bizim solculara şiir diye yutturmuştur. "Kalem, fırça, mermer nedir? birer oyuncak! Şaheserler süngülerle yazılır ancak..."
  10. TURANCI

    Burdan Yakın Türk Kafatasçılar

    Bu igenea iyice saçmalamış ermenilerin hangi genleri taşıdığına bakalım Indigenous Peoples in Armenia Turk 42 % Phoenician 12 % Jews 12 % Slav 10 % Celtic 10 % Persian 8 % Arabs 6 %
  11. TURANCI

    Burdan Yakın Türk Kafatasçılar

    Böyle birşey bende duydum ama çok saçma harbiden,kişinin babası yahudi annesi ingiliz ise bu adam yahudi-ingiliz melezidir,kişinin annesi yahudi babası ingiliz ise bu kişi yine yahudi ingiliz melezidir,yahudilerin bunu kabul edip etmemeleri önemli değil.
  12. TURANCI

    Metal dinleyen varmı

    senin bir kaç molekülden oluşan beynine göre sallıyor olabilirim ama homoseksüel katili 90 başlarının ünlü black metal teröristi kodes kuşu Faust sana katılmıyor:http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=99345 bundan sonra iddia edecek birşeyin varsa kanıtıyla gelirsin, kulağına küpe olsun. Ayrıca Dead'in hem intiharından önce hemde katlanarak intiharından sonra Mayhem zaten yeterince ünlüydü, bilmden okumadan işkembe-i kübradan sallamayı bırak bir zahmet, parazit yapma.
  13. TURANCI

    Metal dinleyen varmı

    Yaw bu deicide COF gibi kolpa gruplardan sadece birisi, zamanında black metalin kralı Euronymous'a yalakalık etmek için amerikada yüzlerce kiliseyi yaktığını iddia eden aşağlık yalancı glen benton ve dadaşlarının boktan grubudur zaten bu adam hesapta 33 yaşında intihar edecekti, ununu eledi eleğini astı ama hala nefes alıp veriyor yavşak...Harbi death metal dinlemek isteyen gitsin Pestilence,Obituary,Morbid Angel falan dinlesin en azından kolpatörlük yapmıyor elemanlar.
  14. TURANCI

    Metal dinleyen varmı

    Mysticum-Black Magic Mushrooms gider ama burda en kral metalcinin bile hazzedeceğini sanmam.
×
×
  • Yeni Oluştur...