Jump to content

DiMarzio

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

DiMarzio Hakkında

  • Derece
    Newbie
  • Doğum Günü 23-07-1969

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

582 profil görüntüleme
  1. DiMarzio

    Forumun kıymetini bilelim

    tabi ki forumlar karşıt görüşlerin sunulduğu,şiddetle savunulduğu bazen orta noktanın bulunduğu ,bazen de kırgınlıkların yaşandığı ortamlar.. fakat burada bizi ilgilendiren husus ateistforumun (ve aynı zamanda ateizmle ilgili diğer forumların da) her konuya değil temel olarak din karşıtlığına ve dinler üzerine odaklanmış olması. daha da ileri giderek dinlerin insanlığa zararlarını ortaya sermek gibi bir misyonunun olması.. amaç herkesi ateist yapmak olmasa bile katılımcılar haricinde okuyucuları da maximumda bilgilendirmek.. ayrıca burada her türlü müslüman yada diğer dinlere mensup üyeler
  2. DiMarzio

    İlk Yerli İnsansız Hava Aracı

    gavur efendi durup durup siz türkler lafını ediyosun!! menşeni yaz da biz de seni bilelim ...bakalım senin soyun sopun neymiş.. ne gibi ilerlemeler kaydetmiş.. kuran ayeti gibi en iyi yeri bitirdim demekle olmuyo bu mevzular..
  3. DiMarzio

    SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ?

    yalanım varsa kuran çarpsın derdim....
  4. DiMarzio

    Babamı dün gece kaybettik.

    başınız sağolsun... sevdiklerine sabırlar dilerim...
  5. sayfalar dolusu yazıya gerek var mı ? dinciden demokrat olur mu ? evet olur diyorsanız, bu forumdaki binlerce mesaja ne gerek var ? hayır olmaz diyorsanız, altyapısı islam olan bir partiyi nasıl destekliyorsunuz ?
  6. dinci partiden demokrasi beklemek nasıl oluyor alfabeta??? bi izah etsen de ben de anlasam benim dogmalarım nelermiş ???
  7. liberal geçinen hokkabaz takımı madem akp demokrasi havariniz , neden hala pc başından delikanlılık yapıyosunuz... çıkın meydanlara koşun ilçe teşkilatlarına biz de ateistiz ama sizdeniz alın bizi kanatlarınız altına diyin yiyiyosa tabi..... ATATÜRK ve onun ilkeleri mi engelliyo sizi de tırsıyosunuz???? xxx...
×
×
  • Yeni Oluştur...