Jump to content

ke0ps

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    191
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

ke0ps Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. ke0ps

    Tevratta ve İncilde muhammedden bahsediliyormu?

    1- tahrif iddiası sana ait ve senin kanıtlaman lazım. 2-Londra müzesinde 2000 yıllık bir incil vardır ve bazı tamlamalar ve deyimler dışında şu anki incilden hiçbir farkı yoktur yani bizim muho'da yoktur içinde . 3-kısmen incilde muho geçiyor olabilir çünkü isanın bir sözü var ''Çölde sahte peygamberler çıkacak'' buradan belki haber veriyordur.
  2. ke0ps

    Şamanizm

    Tam tersine salakların islama bağlı kaldıklarına, Genç Türkçülerinde akın akın Şamanist olduklarını görüyorum
  3. ke0ps

    Nasıl bir din adamını tercih edersiniz?

    ölü bir Din adamını tercih ederdim.
  4. ke0ps

    Şamanizm

    Ayrıca savaştan önce Göktengri'nin lütfu ile savaşçılara güç verdiği ve orduyu iyi ruhların gücü ile donattığını okumuştum.Bazı kaynaklara göre Ölü ruhlarıyla konuşup gelecekten haber verirmişler (Necromancing)
  5. ke0ps

    Tek Cümleyle Film Özetleyebilme

    '' Hitler Tüm dünyanın düşmanı değil,Aynı zamanda KUtsal Almanyanın baş düşmanıdır'' :Operasyon Valkyrie
  6. ke0ps

    Libidoperver liberal gazete

    Favorim Vakit ...
  7. ke0ps

    Altlarından ırmaklar akan cennetler

    mantıklı..
  8. ke0ps

    Altlarından ırmaklar akan cennetler

    Çok merhametli bir yaklaşım oldu Moh hiç sanmıyorum yeraltı sularını normal sulardan çok rahat ayırabilirlerdi, yapmaları gereken tek şey o suya ''Yeraltı suyu'' demekti.
  9. ke0ps

    Altlarından ırmaklar akan cennetler

    İstedikleri hurileri 10 yaşındaki Norveçli bir kıza benzetebiliriz.
  10. ke0ps

    Altlarından ırmaklar akan cennetler

    Aslında ''Yumurta gibi beyaz,göğüsleri tomurcuk gibi huriler'' vaat etmiş bizim muhammed.Şimdi bu cümleye bakarsak hurilerin Kızların ergenlik çağında göğüslerin büyümesi dönemine denk geldiklerini görürüz.burdan çıkarılacak sonuçlar; 1-Araplar Esmer çöl kadınlarından bıktıkları için farklı bir teklif bekliyorlardı. 2-Huriler en güvenilir ihtimalle 9-13 yaşları arasındadır. 3-Araplarda sübyancılık çok yaygındır. 4-Beyaz bir sübyan kız onlar için ideal bir hediyeydi ve bu uğurda kendini havaya uçuranlar bile var günümüzde.
  11. ke0ps

    Altlarından ırmaklar akan cennetler

    Birde 72 Tane Latin amerikalı kalça mankenine sahip olacaklar galiba
  12. ke0ps

    Altlarından ırmaklar akan cennetler

    Sütten göl vardı galiba
  13. İslam Masalları Muhammed’in Adının İncil ve Tevrat’da Geçtiğine Dair Uydurma Ayetler Kuran’ın Saf suresine şöyle bir ayet vardır, 6. Hatırla ki, Meryem oğlu İsa: Ey İsrailoğulları! Ben size Allah’ın elçisiyim, benden önce gelen Tevrat’ı doğrulayıcı ve benden sonra gelecek Ahmed adında bir peygamberi de müjdeleyici olarak geldim, demişti. Fakat o, kendilerine açık deliller getirince: Bu apaçık bir büyüdür, dediler. Bütün İslami yazarlar bu ayete bakarak, İncil ve Tevrat’ın Muhammed’in geleceğini müjdelediğini iddia ederler. Ancak, ne İncil, ne Tevrat, ne de Zabur’da, bu konuyla ilgi
  14. إِنَّ اللَّهَ يُدْخِلُ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِن تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ وَالَّذِينَ كَفَرُوا يَتَمَتَّعُونَ وَيَأْكُلُونَ كَمَا تَأْكُلُ الْأَنْعَامُ وَالنَّارُ مَثْوًى لَّهُمْ İnnallâhe yudhılullezîne âmenû ve amilûs sâlihâti cennâtin tecrî min tahtihel enhâr(enhâru), vellezîne keferû yetemetteûne ve ye’kulûne kemâ te’kulul en’âmu ven nâru mesven lehum. 1. inne allâhe : muhakkak ki Allah 2. yudhilu : dahil eder, sokar, koyar 3. ellezîne : onlar 4. âmenû : Allah'a ulaşmayı dilediler, âmenû oldular 5. ve amilû es sâlihâti : ve salih amell
  15. ke0ps

    Karıncaların organize olmaları!

    Arayıpta bulunamayan Cevaplar Nedense tanrıya atılır,Kolaya Kaçarak Allah yarattı gibi zırvalarla çözüm bulmaya çalışacağınıza kıçınızı kırıp bir araştırma yapmıyorsunuz.
×
×
  • Yeni Oluştur...