Jump to content

bedirhan

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    36
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

bedirhan Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 02-11-1972

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. bedirhan

    Kürtler tam olarak ne istiyor?

    Seninle kocakari dedikodusuna giremem. Bu sana bugün son iletim olsun.Ne biliyorsan odur.Ne algiliyorsan odur.Herkesin adina konusma aliskanligindan siyrildigin an,sanirim bircok sorunuda halletmis olacaksin. Utanilacak hicbirsey yapmadim,hayatimda.Alnim aciktir. Ben yinede senin tahrik üstadi oldugunu bildigim icin bu konuyu kapatiyorum.
  2. bedirhan

    Kürtler tam olarak ne istiyor?

    O senin anlayisindir. Eger öyle anlamissan ne yapabilirimki??
  3. bedirhan

    Kürtler tam olarak ne istiyor?

    Bu baslikta ne dersek diyleim bostur.Tipki eskisi gibi.. Harrr,hurr,hooo,höö.. ...
  4. bedirhan

    Kürtler tam olarak ne istiyor?

    Cünkü,karsidakiyle nasil konusabilinecegini,nasil diyalog yapilacagini bilmiyorsunda ondan. Yaklasimlarin insanlari alayci,kücümseyicide ondan..
  5. bedirhan

    Kürtler tam olarak ne istiyor?

    Ne ekersen onu bicersin.
  6. bedirhan

    Kürtler tam olarak ne istiyor?

    Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana Kürtler, çok yoğun bir baski inkar ve asimilasyon politikalarinin hedefi olmuşlardir.. Devlet, kuruluşundan itibaren her yeri dagi, taşi, ovayi Türk olarak nitelemiştir. Devlet bu politikayi yürütürken kürt varligininda bilincindedir. Bu sebep ile Kürtleri yoğun bir biçimde inkar sürecine girmiştir. Devlet Kürtler için ''kart,kurt'' yakistirmalari yapmıştır. Kürtçe diye bir dilin olmadigini, bunun 3-5 kelimelik bir şey olduğunu insanlain bilincine kazımayi amaçlamiştir. Kürtlerin ulus olma haklari gaspedilmistir.. Buna direnen Kürtleri ''t erörist''olarak
  7. bedirhan

    Evrimde Dev Keşif

    Beş yıl önce bulunan bir bebek fosilinin ilk insansıya (maymun insan) ait olduğu keşfedildi. 'Selam' adı verilen bebeğin gövdesinin altı insana, üstü maymuna benziyor Paleontologlar, modern insanın uzak akrabası olan ilk insansıya (maymun insan) ait bir bebek fosili keşfetti. Etiyopya'nın Dikaka bölgesindeki kazılarda 2000'de bulunan fosilin, 5 yıldır devam eden incelemesi sonucu, iskelet kemiklerinin 3 yaşında ölen bir kıza ait olduğu anlaşıldı. Keşfi yapan Leipzig'deki Max Planck Enstitüsü uzmanları, bebeğe "Selam" (Barış) adını verdi. Selam'ın keşfiyle insan soyağacında yer aldığı öne
  8. bedirhan

    kitap okuma alışkanlığımız ne alemde.

    "Semerkant´a dönüs "kitabini okumaya islerden firsat olmadi. Ama arkadaslar ilk kitap kadar iyi degil diyorlarmis.Ama yinede okuyacagim.
  9. bedirhan

    kitap okuma alışkanlığımız ne alemde.

    Tam bir kitap kurduyum.Ama unutknligim cok oldugundan bazen tekrar okuyorum untmamak icin. Genelde felsefik ve tarihi kitaplari okumayi severim. Bu arada "Alamut,Fedailer kalesi"adli kitabida tavsiye ederim.
  10. bedirhan

    Türkıye diplomalı issizler cenneti

    Gecenlerde haberlerde izlemistim.Itfaiye olmak icin 500 kisilik kadro icin,onbinlerce kisi müracat etmis.Coguda üniversite mezunlariymis. Yazikki yazik!Üzülüyorum.Piril piril genclerimizden yararlanamiyoruz.Elimizdeki cevherleri kullanmayi bilmiyoruz. Uyusturulmus bir millet,kendine özgüvenini kaybetmis bir millet.Korku icerisinde,gelecekten umutsuz bir duruma düsürülmüs bir millet haline gelmisiz. Parali egitim,parali saglik,torpilli meslekler,islamiyet...vsg etmenler ülkemizi her kosulda en geri pozisyana düsürüyor. Genclerimiz ve emekcilerimiz yurt disina gidip en azindan kendilerin
  11. bedirhan

    Öyle bir sistem istiyorum ki

    Var .Allahin seriat sistemi. Kombassan,yimpas örnegi..
  12. iki gün uzaklastirilmis zaten. modlar nihayet farketti.
  13. Ciddi anlamislar demekki.
  14. bedirhan

    Türkıye diplomalı issizler cenneti

    Haahahhhaa yav valla hic gülecegim yoktu be ege hahahha Demekki sende OECD raporundaki kapsama dahilsin.
  15. bedirhan

    Türkıye diplomalı issizler cenneti

    Raporda dikkatimi ceken baska bir noktada,21 OECD ülkesindeki akıl sağlığı verileri, Türkiye’deki durumun en olumsuz, Norveç’teki durumun ise en iyi olduğunu ortaya koydu. Cok aci bir tablo.
×
×
  • Yeni Oluştur...