Jump to content

Drogba

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    435
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Drogba Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Drogba

    Dindardım, "ateist" oldum...

    inevitablen ; İnanma ihtiyacı hissediyosun ve inançsızlık seni rahatsız ediyor. Bu durumda devam edersen bunalıma girersin. Senin için en sağlıklısı inanmaktır. Bence inanarak yaşamını sürdür.
  2. Drogba

    Hangi akıl sahibi bunları yaşamak isterki?

    Çizgi filmlere inanma yaşımı çoktan geçtim. Ayriyetten ben başka manada söyledim. Mal , mülk , sınıfsal farklar Allah'ınız için önemlidir. Allah yolunda mal harcanmasını ister. Savaşlarda falan , harcamayınca ültimatom bile verir. Nahl Sûresinin 75 . Ayetinde Allah, hiçbir şeye gücü yetmeyen ve başkasının malı olan bir köle ile, kendisine verdiğimiz güzel rızıktan gizli ve açık olarak Allah yolunda harcayan kimseyi misal verir. Bunlar hiç eşit olur mu? Hem birini köle yarat , hem birine rızık ver. Birde eşit olur mu de. Keh Keh Keh Keh "Size ne oluyor da, Allah yolunda harcama
  3. Cümlemize kardeşim. Amin.
  4. Drogba

    Hangi akıl sahibi bunları yaşamak isterki?

    Para söküyor be kardeş.
  5. Drogba

    Hangi akıl sahibi bunları yaşamak isterki?

    Kutuba yakın bölgelerdeki dini inanışlarda öldükten sonra azap soğuk ile oluyor. Ortadoğu sıcaktan yandığı için azap ateş. Bir nedeni daha var. Ateşten korkmayan canlı yoktur.
  6. Drogba

    Hangi akıl sahibi bunları yaşamak isterki?

    Biliyorum öyle olduğunu İman etmemek için kalpleri mühürlediğini , herşeyi baştan yazdığını da biliyorum. Ama sorun şurada nasıl Hristiyan'ın cehenneminden , Yahudi'nin cehenneminden , Zeus'un cehenneminden veya başka başka cehennemlerin olmadığını bildiğim gibi Arap cehennemininde olmadığını biliyorum. Sen burada kendini boşa yoruyorsun. Bunları bilmediğimizi mi zannediyorsun? İşte siz böyle korkuyla iman edersiniz. Bir din öğretilmiş , korkusu verilmiş , hak denmiş. Seyirtip gidiyorsunuz gözünüz kapalı. Diğerlerinden korkmuyorsun benim de korkmadığım gibi. Aslında seninle be
  7. Drogba

    Hangi akıl sahibi bunları yaşamak isterki?

    Babanın tapulu malı mı?
  8. Drogba

    Hangi akıl sahibi bunları yaşamak isterki?

    Neler , neler edecekler bize görüyormusun Ali Selami?
  9. Drogba

    Köpek Bakacağım!

    Fuzuli Golden duygusal bir köpek. Çok ilgilenmezsen hayata küsüyor. İlgilenebileceksen alırsan al. Bana kalırsa pittbull al. Dehşet saçarsın.
  10. Drogba

    Kul Hakkı

    Valla kardeşim insanın düşünüşüne , yaşayış tarzına , değer yargıları kendisinindir. Bu ahlak insandan insana , düşünceden düşünceye değişir. Senin gibi düşünmeyen insanlara hakaret edemezsin. Bazı insanlara göre de başka değer yargıları ahlaksızdır. Örnek vereyim. ''Ulan bu müslüman toplumunda da hiç ahlak yok , küçücük kızlarla ilişkiye giriyorlar 4 karı alıp evi kerhaneye çeviriyorlar ne şerefsiz ulan bunlar , kimbilir babalarının kaçıncı karısındandır bunlar , hemde inandıkları kitaplarda bunlar yazıyor tüü reziller '' desem hoş karşılarmısın? Bence karşılamazsın. Senin değer yarg
  11. Drogba

    Kul Hakkı

    Sen milletin anasına , kız kardeşine laf atarsan sana kim saygı gösterir? Kimsenin , kimsenin düşüncesine ,yaşayısına müdahale etmeye hakkı yoktur. Hele hele ana , bacı muhabbeti hiç yapmaması gerekir. Bir kişiyle ilgili görüşlerini söyleyeceksen o kişiyle alakalı olsun çevresini hesaba katma. Bir kişiyi sana göre olan kriterler ile ahlaksız olarak niteleyebilirsin. O kişiye göre de başka kriterler ahlaksızlıktır. O da sana ana , bacı muhabbeti yapsa hoşuna gidermi? Senin gibi düşünmüyor , yaşamıyor diye sülalesine küfretmek , aşağılamak hakkını sana kimse vermez , vermemelidir.
  12. Drogba

    Kul Hakkı

    Senin ana , bacı edebiyatından başka bildiğin birşey var mı?
  13. Drogba

    Buyrun Müslümanlar,

    Millet bilimsel çalışmalar yapıyor. Hormonlara bakıyorlar , inceliyorlar. 2 cümlede çürütmüş keh keh keh. Akıl hocanda senden.
  14. Drogba

    Buyrun Müslümanlar,

    Gerizekalı herif ben mi derisini yüzdüm adamın. Adam tevbe suresinden 2 ayet atmış daha ne ötüyorsun. Şu konuyu da sulandırma artık yeter. Tevbe suresinedn 2 ayet atmış. Ömer Çelakıl mucizeleri vs bir sürü mucizeniz var. Yalan , dolan. İncil'in de mucizesi var , Tevrat'ında o adamlarda çalışmış. Kuran'ın tek mucizesi bu devirde 1.4 milyar insanın inanmasıdır. Al sana mucize.
  15. Drogba

    Buyrun Müslümanlar,

    Kahkarul konuda diyecek birşeyin kalmadı yine yüzsüzlük edip Konudan konuya atlıyorsun ama bunada cevap veriyim. Senin peygamberin Reşad Halife olmuş hayırlı olsun. 19 mucizesi bildiğiniz gibi Reşad Halife isimli Mısırlı bir zatın icadıdır. 1974 yılında Kur'an'da 19 sayısı ve katları üzerine kurulu bir matematiksel sistemin mevcut olduğunu ve 9:128-129(Tevbe suresi son 2 ayet) ayetlerinin bu matematiksel sistemi bozduğunu iddia ederek bu ayetlerin Tanrı'ya ait olmadığını öne sürdü ve bu ayetleri içermeyen Kur'an nüshasını çevirisi ile beraber 1989 yılında Amerika'da yayımladı. Allah'ın 3
×
×
  • Yeni Oluştur...