Jump to content

huysuz

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    49
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

huysuz Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. huysuz

    Yasak Kalktı mı?

    Türban okullara girebilir okullar zaten inançların gösterilcegi yerler.. Okullar aslında gereksiz evde eğitim alın ..Kimse canınızı sıkmaz evde tişörtünüzde ne yazdığı kafanızda ne olduğu önemli değil..Okulları kaldıralım evde eğitim alalım..Bi düşünün çok mantıklı Yeterki türbanlılar üzülmesin nede olsa onlar çoğunlukta..
  2. huysuz

    Yasak Kalktı mı?

    Sonuçta nedemek istediğim anlaşılabiliyor.Sen neden yorumlara cevap vermiyorsun.Tabii gülmekten başka meziyetin varsa..
  3. huysuz

    Yasak Kalktı mı?

    Siyasi görüşle takılan örtü topluma yapılan baskıdır.Baskılara nasıl karsılık verirsin gülerek mi?
  4. huysuz

    Yasak Kalktı mı?

    Zorlama hiç bir alanda olmamalı.Bu nedenle siyasi görüşte taşıyan örtüye izin verilmemelidir.Siyasi görüş taşımayanlar ne olcak diyorsanız.Türbanlarını dini merkezlerde ve günlük yaşamlarında kullansınlar. Eğitim kurumları inançların ve siyasi görüşlerin gösterildigi yer değill.
  5. huysuz

    Yasak Kalktı mı?

    Tişörtle dışa vurulan öfkelerde yada düşüncelerde sorun nerede diye araştırılır.Demekki bu insan konuşarak derdini anlatamıyor vaya bu ona yetmiyor.Bu sorunun çözümü beyindedir.Sanırım sorun psikiyatri de çözülüyor.Yada bunla alakalı egitimle haledilebilir. Konu başlarken üniversiteden bahsedilmiyordu.Üniversite de sen nasıl özgürsen başka bir ateistde o kadar özgür yani Che ye hayır tişörtüyle Che ye evet diyen tişört de normal olur. Peki olsada olur olmasada olur diyen öğrencilerin bu olaydan etkilenmemesi nasıl sağlanıcak.İki grup öğrenci demokrat demokrat geziceklermi?Benim ti
  6. huysuz

    Yasak Kalktı mı?

    Egitim kurumlarını siyasi fikirlerize alet etmeyin.
  7. huysuz

    Yasak Kalktı mı?

    Astur' post='390524' date='Jun 4 2009, 14:04']Ne fark eder? Che'ye ya da kapitalizme hayranlık duyuyor olabilirim, derdim hava atmak olabilir, canım istiyordur falan... Derdini tişörtle nasıl anlatıcaksın ki..Eger bazı şeyleri dışa vurmak istiyorsan sorun var demektir. Algıyı niye bozsun? Derste diğer öğrencileri izleyen adamın algısında zaten sorun vardır. Biliminsanları türban takanların derste algıyı bozduğunu nerede açıklamışlar bu arada? Ateist çocuklarıda düşünmelisin.Onların algı güçlerini türban etkiliyor.Ayrıca derste çevreye degil önüne bakarkende görsel aldı yandakini görü
  8. huysuz

    Yasak Kalktı mı?

    Bu tarz bir tartışmada bulunamam. Son kez belirteyim.Eğitim kurumları amacı dışında kullanılmaya kalkılırsa yasaklar başlar. Öğrencileri birey olarak değerlendirin.Herkesin istegini yerine getiren bir sistem yok. Bu nedenle bilimin gösterdiği gerçekler baz alınarak bazı şeyler yasak edilebilir. Herkesin eşit olduğu tek yer eğitim kurumları olmalı.. Saygılarımla.
  9. huysuz

    Yasak Kalktı mı?

    Küfürsüz, seviyeli ve anlaşılabir bir dille yazı yazmak zormu??
  10. huysuz

    Yasak Kalktı mı?

    Eğitim kurumlarında öğrencinin algısını bozucak herşey yasak olmalı..
  11. huysuz

    Yasak Kalktı mı?

    Neden Che tişörtü giymek istiyorsun?Kime kanıtlıyorsun kendini veya neden kapitalizm yanlısı oldugunu göstermek istiyorsun.. .Digerleri gibi.algıyı bozduğu için yasak Eğitim kurumlarında dikkat dagıtıcı veya diğer ögrencinin eğitimine zarar veren herşeyin yasak olması gerektiği gibi yasak. Algıda bozuklugun sonuçlarını bilim adamları çok iyi açıklamıştır.Bilimsel olan bir şeye karşı çıkmanız ne kadar mantıklı..
  12. huysuz

    Yasak Kalktı mı?

    Macc,gizli fanatikler neden gizlidirler sence?
  13. huysuz

    Yasak Kalktı mı?

    Liseliler öğrenci değil mi? Neden yasak Drogma nedenini yaz?Sen bir kızın saçından neden korkuyorsun ki saçı kapatırıyorsun?
  14. huysuz

    Yasak Kalktı mı?

    Küçük kız çocugu neden saçını katmalı?Bana bunun dinen açıklamasını yaz.
  15. huysuz

    Yasak Kalktı mı?

    Okul eğitim veren kurumdur.Siyasi görüşlerin çatıştığı yer degil..Aradaki farkı unutmayın. Egitim kurumlarında çocukların dikkatini dagıtçak herşeyin yasak olması gerektigi gibi türbanda yasak olmalı...
×
×
  • Yeni Oluştur...