Jump to content

Keyifli

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    226
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Keyifli Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

920 profil görüntüleme
  1. Keyifli

    Gömme seremonileri

    Ben toprak altı haşeratın bedenimle beslenmesini isterim. Beni besleyen toprağı beslemeyi daha ahlaklı buluyorum. Bu benim görüşüm. Ateistim. Ama toprağı seviyorum. Aslında öldükten sonra can olmadığından bir an için " bedenime ne olduğu umrumda değil" diyorum. Ama ona saygı da duyuyorum. Beni ben yapan bedenimibence ait olduğu toprağa teslim etmek isterim. Ona saygıyı belirten bir taşı da eminim toprak ana fazla görmez ve o taş baş ucumda bedenimin diri sembolü olur. TOPRAĞI SEVİYORUM. :good:
  2. Keyifli

    Gömme seremonileri

    Gerilim romanı okuyor gibi oldum.... süper hikaye...
  3. Keyifli

    M.s 478 tarihinde doğdum

    ms 478 de niye doğdun ki ! şöyle adam gibi 700 de falan doğsana. ne gıcık adamsın ya... TANRI, MS 478'de doğanları ODUN diye yarattı. CEHENNEMİNE ODUN.....keh keh keh...
  4. Keyifli

    Dinde zorlama yok mu var mı?

    Ben de rakının yanında mutlaka peynir-kavun ikilisini yuvarlarım. "sünnet mi?" diye hiç düşünmedim. Ama bir kez tatsa muho zevkten bayılırdı bence. O gitti 100 karı ile alem yaptı. Ne gerek var..... rakısız karı dediğin dır dır arası sex dir. Dır dır dan yakanı kurtarabilirsen sex'e zaman kalır. Kalırsa.... Oysa rakı sonrası denese dır-dır falan duymuyorsun. Süper oluyo.... ne saçmalıyom ya....!
  5. Keyifli

    Dinde zorlama yok mu var mı?

    Aynı konuda farklı iki görüş her dinde oabilir. Doğaldır. Ben de orucu ve namazı gereksiz görüyorum. Hatta tanrı bile bana göre çok fazla ve gereksiz. Allah ben olsam yarattıklarımı ne diye test edeyim? veya niye yaratıp da yakayım? sadist falan olmalıkyım.
  6. Keyifli

    Risale-i Nur'a dair...

    okumuşsa okumuş. sonuç ne? bok varmış da okumuş. bir roman 1 kez okunur 5 kez okunur. 10 kez okudun mu tımarhaneye yatırırlar. bu adam deli. kulakları küpeli. boynuna ip bağlayıp kuyuya atılmalı. çıkmasın diye de kuyunun ağzı bir güzel kapatılmalı. arada bir kuyudan çıkarıp üstüne işenmeli.
  7. Keyifli

    Ateistlerin Yanılgıları....

    Ateist olmak için sol jargona ihtiyacımız yok. Ben diyalektiği ve sol hiçbir görüşü tanımadan ateizmin içinde buldum kendimi. Ateizm sol'un uydusu değildir.
  8. Keyifli

    Ateistlerin Yanılgıları....

    Akıl derken ne kastediliyor? Tamam; tanrıyı da akıl yarattı. Ama hangi akıl? Ne amaçla? Akıl korkularımızı da yaratır. Ama kimin aklı durduk yere bir tarafa yatıp kalkmamızı söyler? Yönlendirilen akıl mı? Akıl bir halt yaratmaz. O konudaki inançlar ve zorlama fikirler akla tecavüz eder. tecavüze uğrayan akıl sağlığını yitirir. işlevi bir DANA kadar olan akıl dan mı söz ediyoruz? çevremiz; doğumdan itibaren akla tecavüz niteliğinde saldırırken sen ne aklından bahsediyorsun?
  9. Keyifli

    Risale-i Nur'a dair...

    NUR DİNİ HAYIRLI OLSUN. YENİ DİNLER ESKİ DİNLERİN İÇİNDE DOĞUYOR ASLINDA. FARKETMEK İÇİN BU YAZINI BİR DAHA DÜŞÜNMEN GEREK.
  10. Keyifli

    Kötülüklerin sebebi kim?

    Tanrı diye bir şey yok. Suçlu diye bir halt da yok. Bir aslanın bir antilobu öldürmesi doğaldır. Bir kral kobranın yamyamlık yaaparak kendi türü olan yılanı yemesi de doğaldır. Öyleyse suç yoktur. GÜÇ vardır. Güç her zaman adalettir. Güç her zaman oyunu bozar. Eğer güçlüysen kuralları sen koyarsın. Güçlü değilsen ya boyun eğersin veya güç kazanmak için çırpınırsın. GÜÇ TANRIDIR. :good: verirken yanındamıydın?
  11. Keyifli

    Bugün de 12 Eylül

    Yahudimisin nesin !
  12. Keyifli

    Cinsellik üzerine

    Duygusal yönü olmadığı sürece cinsellik anlamsız ve estetikten yoksundur. Romantizmden bahsetmiyorum tabi, ama şiir ve şarkılar olmazsa sevişmenin ne anlamı var ! Şu güzelim yaz tatilinde kumsalda gitar çalıp coşmadıkça yaşamıyorsundur.
  13. Keyifli

    Evrenin ne olduğunu biliyor muyuz ?

    çiftçi mantığı... güzel... :crazy:
  14. Keyifli

    Musa Allah'a Akıl Veriyor

    tacir kafalı peygamberden ne beklersin? elbette pazarlık yapacak. allah elini veriyo muho da ... 50 diyo biri; diğeri vallaha olmaz allahım diyo. falan.... koyun pazarında sanki. koyun kafalı muho.
  15. Keyifli

    Cennet, Cehennem ve Dünya koşulları

    zenci peygamber... vay be... ingiliz peygamber var mı? eskimo peygamber? hiçbir kayıt kuyut yok. yazılı edebiyatı çok gelişmiş batıda kim peygamberdi? biri desin ki, işte bu peygamberdi ! yok öle biri.... :p boşuna arama. :p
×
×
  • Yeni Oluştur...