Jump to content

lincoln80

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    181
  • Katılım

  • Son ziyaret

lincoln80 kullanıcısının paylaşımları

  1. lincoln80

    ateistler mezarlık ziyaret edermi?

    zaten mezara gitmeden okunan dua ulaşmaz diye bir şey savunmuyorum.ama misal baban,sa ölen yakının ona evden okumakla gidip mezarının başında okumak bir değildir.en acı gurbettir orası.sen gidipte mezarının başucunda durupta selamün aleyküm dünya ehli aleyküm selam ahiret ehli ben geldim baba oğlun barış dersen Allahın izniyle babanın ruhunun seni görüp dediklerini dinleme hasret giderme olanağı oluşur. isimleri misal verdim üstünüze alınmayın.
  2. lincoln80

    ateistler mezarlık ziyaret edermi?

    misal baban,sa mezarda yatan gittiğin mezarın başucuna durup selamün aleyküm dünya ehli aleyküm selam ahiret ehli baba ben geldim oğlun hüseyin diye kendini tanıtırsan Allahın izniyle sadece onun seni görme imkanı var.senin onu görme imkanın yok.yani senin anlattıklarını dinler ama sana cevap ulaştıramaz yani sen onu göremezsin ama o seni görür.yoksa o kişinin ruhu zuhur edipde karşılıklı sohbet ediliyor gibi bir durum sözkonusu değildir.
  3. lincoln80

    ateistler mezarlık ziyaret edermi?

    ruh bize göre var size göre yok.
  4. lincoln80

    ateistler mezarlık ziyaret edermi?

    senin dinin neki?
  5. lincoln80

    ateistler mezarlık ziyaret edermi?

    arkadaşlar o iletiden yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim öncelikle. yalnız ruha inanmadığınız için neyle konuşuyorsunuz yani tuhafıma giden bu? kendi kendime konuşur rahatlarım diyorsan eyvallah anlaşılır birşey yani.
  6. lincoln80

    ateistler mezarlık ziyaret edermi?

    şaşırmadım.
  7. lincoln80

    ateistler mezarlık ziyaret edermi?

    giderde ne derki son kalıntılarına yani ruha inanmıyorsunuzya kemik yığınına ne derki,ooo çok zayıflamışsın deyip börek tarifimi anlatır?
  8. ya düşünüyorum bu adamlar dedesi,babaannesi,ninesi,babası,annesi ölmüş olan varsa bunları ziyaret ediyorlarmı mezarlarında? ediyorlarsa mezarının başında durup ne diyolar acaba ölülerine? veyahutda gidiyolarmıki mezar ziyaretine?
  9. lincoln80

    Ateizm Var mıdır?

    Ateizm,inançsızlık demektir.Allah'ı inkar edenlere de, ateist denir.Aslında, yok diyenler de var olduğunu söylemiş oluyorlar. Allah o kadar var ki, onun yokluğunu anlatmak için , asırlardır birçok insan bir çok çaba sarfediyor.Eğer yokluğu ispatlanmış olsa, bunca çabaya ne lüzum var? Evet, o kadar var ve varlığı o kadar açık ki, yokluğunu açıklamaya çalışanlar hep varlar...Hep varlar , çünkü iddialarını bir türlü ispatlayamıyorlar. Yok olduğunu ispat edemiyorlar ama , iddialarından da vazgeçmiyorlar.Her devirde , az da olsa, azınlık da olsa, bir grup insan , "Allah yoktur!"demeye devam ediyor
  10. lincoln80

    ALLAH (c.c)

    Allah haşa insanmı öyle herbişey yapana hayt huyt dicek.herkesin bir sınav süresi var.
  11. SİZ hiç oturduğu deve üzerinden savaş meydanını idare eden bir kadını duydunuz mu? Mitolojik kahramanlar hariç, tabii ki hayır. Belki bunun tek istisnası Hz. Aişe'dir. Muhteşem ama bir o kadar mütevazı bir hayat. Hesap soran bir kişilik. Boyun eğmeyen bir karakter. Zulüm karşısında duraksamayan bir ruh hali. Kim bu diyecek olursanız İslam tarihini inceleyen her araştırmacının vereceği cevap aynıdır; müminlerin annesi, Hz. Peygamberin eşi Hz. Aişe (RA). Peygamberimizle evlilik yaşı üzerinde haksızca spekülasyonlar yapılmış, dine saldırı için zemin olarak kullanılmıştır. Peki, bunun doğrusu
  12. alkol veya uyuşturucu alıncada insanın hal ve tavırları değişir.ama ayılınca tekrar eskiye döner tamamen beyinle alakalı. bir insanın beynini değiştirseler sadece önceyi hatırlamaz ama ruhu aynı ruhdur.
  13. sen ne için ölümü göze alabilirsin peki korkmuyorsan....
  14. ateistler ruhamı inanıyor veya sen ateistmisin yada. döngü derken reenkarnasyondanmı bahsediyorsun o zaman ruhu kabul etmiş oluyosun. buda değilse ruhun olmadan neye dönüşeceğini düşünüyosunda ölümü sorun etmiyosun bizimle paylaşırsan sevinirim.
  15. öldükden sonra bir hiç olacağını düşünen ebediyen uyuyacağı inancı taşıyan ateistlermi YOKSA Allahın yolundan gidip cennet umuduyla cehennem korkusu arasında gidip gelen müslümanmı daha çok ölümden korkar?? değerli yorumlarınızı bekliyorum...
  16. lincoln80

    İlim

    popon ağzının olduğu yerde ağzında poponun olduğu yerde olsaydı nasıl yakışırmıydı. aşağıdan yer yukarıdan püskürürdün artık. sen böylemi olmak istiyorsun.rahat batıyormu Allahın sana değer verip mahlukatın en şereflisi insan modunda yaratmışken sen kalkıp hilkat garibesimi olmak istiyorsun. nankörlükde zirve yapmışsın vesselam..
  17. lincoln80

    Cennette kıdem farkı

    cennette 100 derece vardır.cehenneme girmenin nedeni imansızlığıdır insanın.iyi bir insandıysada dünyadayken fakat iman etmeden ölmüşse ancak cehennemdeki derecesi hafifletilebilir. cennetin anahtarıda imandır.bu 100 dereceye göre dağılımıda amellerine göre olacakdır. cennetin en düşük derecesine giren bir kula verilen bir yer en az avrupa kıtası büyüklüğünde toprağı zaferan,yerdeki çakılları inciden o kişinin ona verilen köşkünün bir kerpici gümüşden bir kerpiciyse altından olcakdır.
  18. lincoln80

    Hangi akıl sahibi bunları yaşamak isterki?

    www.ilahi.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6555
  19. lincoln80

    Hangi akıl sahibi bunları yaşamak isterki?

    www.biriz.biz/hikaye/dh31.htm
  20. lincoln80

    Hangi akıl sahibi bunları yaşamak isterki?

    sende iki yüzdür aynı şeyi soruyon dünyada somut yok ahirette var(imtihanda olduğumuz için) bekle göreceksin diyoruz sana zaten sınavdasın soruyu bilemedin illa tutturdun sorunun cevabı ne diye e dur bi bakalım sınav süren dolsun göreceksin cevabını ölünce göreceksin sabret ama müdahele şansın kalmayacak artık bunada dikkat et :good:
  21. lincoln80

    Hangi akıl sahibi bunları yaşamak isterki?

    Adamın biri Musa Aleyhisselâm’a: — Ya Musa, ben bütün hayvanların dilinden anlamak istiyorum. Tur’u Sina’ya gittiğin zaman Allah’tan iste de benim duamı kabul etsin, diyordu. Musa Peygamber: — Her şeyi bilmek iyi olmaz. Senin hayvanların dilinden anlamaman daha iyidir. Bu sevdadan vazgeç, dediyse de, adam illâ öğrenmek istiyordu. Bir gün Musa Aleyhisselâm Tur’a çıktığı zaman Cenab-ı Allah Musa Aleyhisselâm’a: — «Ya Musa! O kulumun duasını kabul ettim, bundan sonra bütün hayvanların dilinden anlayacak. Yalnız her şeye ehemmiyet vermesin, sonra onun için iyi olmaz.» buyurmuştu. Musa
  22. lincoln80

    Hangi akıl sahibi bunları yaşamak isterki?

    merak etme sen zebaniler somut bişey vericek eline,onu dert etme sen :crazy:
  23. lincoln80

    Hangi akıl sahibi bunları yaşamak isterki?

    www.frmtr.com/garip-olaylar/1402828-yakisikli-azrail-yasanmis-ve-ibretlik-bir-olay.html
  24. lincoln80

    Hangi akıl sahibi bunları yaşamak isterki?

    bu kapakda hanibale :crazy: www.fussilet.com/insulin-mucizesi-t8521.0.html
  25. lincoln80

    Hangi akıl sahibi bunları yaşamak isterki?

    yalan,dolan deyip atlıyon ortalığa,senin doğru söylediğinin kanıtı nerde?hanibal :crazy:
×
×
  • Yeni Oluştur...