Jump to content

alkals

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    146
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

alkals Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. alkals

    Evrenin Tasarımına 40 örnet

    bu konuları burdaki ateistlerin kafası sarmaz.sen başka konu bul.ünlü ateistler bunlar de mesela.birde darwinizmle ilgili üç beş bi şey koydunmu değme keyiflerine.bi 70lik rakı gider artık yanında.demi ateist dostlar.
  2. alkals

    Arsenik materyalizmin ezberini bozdu

    neyse kalın sağlıcakla.
  3. alkals

    Arsenik materyalizmin ezberini bozdu

    ateistçe kokuşmuş fikirlerinizi kakalayamadınığız zaman ancak bunları söylersiniz.bende sana hoşgörü adalet ahlakla ilgili onalrca ayet koyarım buraya.PAŞA PAŞA kabul edeceksin.
  4. alkals

    Arsenik materyalizmin ezberini bozdu

    sana öl diyen yok.toparla kendini biraz.erdemli ol.hakaret etmenin gerekçesi inanmaman olamaz.
  5. alkals

    Arsenik materyalizmin ezberini bozdu

    yaptığım yorumları kafan basmıyorsa boşuna konuşma.aç bir tane topik orda istediğin kadar hakaret et.sinirlerini boşalt.senin kendine çevrene bize saygın yok.sen mutlu olsan bu kadar hakaret etmezsin.yalpalamaya devam ediyorsun.çıkış yolun yok.gerçeklikten ne kadar kaçsanda kurtalamıyacaksın.yaptığın onca felsefe ve hakaret ve kalbindeki kibirde seni kurtaramayacak.
  6. alkals

    Düşünme

    farklı bir bakış açısı.hayvanların mutlu olduğunu nereden çıkardın.akıl sağlığı yerinde olmayan insanların ne kadar zor durumda ve acınası hallerini görünce insan akıllı olduğuna aklı yerinde olduğuna şükrediyor.Bizi diğer canlılardan ayıran en önemli özelliklerden birisidir.öyle değişik bir yazı yazmışınki neresinden tutupta sana cevap yazayım bilemedim.
  7. alkals

    Arsenik materyalizmin ezberini bozdu

    bu sitede sürekli olarak hakaret eden,anca felsefe yapabilen siz değerli filozof maymuncuk arkadaşlarım.2 dakikanızı ayırında bi okuyuverin.benim değil alıntıdır. Darwinizm'e karşı geçmişte pek çok insan sadece dinî kaynaklara dayanan itirazlar öne sürerdi. Teorinin savunucuları ise, bugüne kadar bilimin kendi taraflarında oldu unu iddia ettiler. Oysa 20. yüzyılın son çeyre inden itibaren elde edilen şaşırtıcı ilmî bulgular, tabloyu tersine çeviriyor. Bugün Darwin'e karşı itirazımız, bilmediklerimizden de il, bildiklerimizden kaynaklanıyor. Dogmatik düşünce yolunu seçenler ise artık Darwinist
  8. alkals

    Allah bizleri cehennem için yarattı.

    peki cenneti kimler için yarattı
  9. alkals

    müslüman kadınlar ikinci sınıf olmaktan mutluu

    yazdıklarım tekrar tekrar okuyun.yorulunca dinlenin bi daha okuyun.hep okuyun.
  10. bu miller deneyi ile fox deneyi başarısızlıkla sonuçlanmadımı.siz habire konuşuyorsunuz ama ortada bilimsel kanıt yok.sen kanıtla biz eşek olmaya razıyız.
  11. alkals

    müslüman kadınlar ikinci sınıf olmaktan mutluu

    önceden çakırcalı diye biri vardı burda.onla iyi vakit geçiyordu.sen kesmiyorsun.kusura bakma.sen işi polemiğe döküyorsun. Not:ben uydurmuyorum filozof.
  12. her türlü bağlantıyı yapıyorsunuzda bir tek Allaha bağlamıyorsunuz şu olayları.ateist dostum.kar yağdı birikti sonra çığ oldu falan diyorsunda o ilk kar nerden geldi.sen onu de bana.nerden geldi.bilim zaman geçtikçe ilerledi.insanlar diğer canlılar zamanla çoğaldı.ama ilk nerede ne zaman.bilim adamları,entellektüeller.aydın apaydın yazarlar.evrimciler.bana ilki söylesin.bu mutluluğu versinler bana.Kimse bu sorunun cevabını veremiyor.bana bakmayın bende veremem.bilim adamı değilim.ama siz cevap veremeyişinizi Allah yokturla sonlandırıyorsunuz.yok olup gitmeyi nasıl kendinize yakıştırıyorsunuz.
  13. alkals

    müslüman kadınlar ikinci sınıf olmaktan mutluu

    kefil olmana gerek yok yukarda söyledik zaten okuduk diye.boşamı konuşuyoruz biz. İslam dini kadının boşanmasını engellememiştir.erkeğin boşanma yetkisinin ismi talaktır.kadının boşanma yetkisinin ismi iftidadır.İnanmamanız benim umrumda bile değil.burada yarım dini bilginizle mileltin kafasını bulandırmayın.bizlerede hakaret etmeyin.sana saçma gelen bize mantıklı gelmiş.fazla motoru zorlarsanız böylede yakarsınız.ben size demedimmi zorlamayın diye.
  14. alkals

    müslüman kadınlar ikinci sınıf olmaktan mutluu

    -kadın boşanmak isterse,bir tane erkek tarafından bir tane de kadın tarafından hakem tayin edilir.eğer anlaşmaları mümkün değilse boşanmalarına karar verilir. - ayrıca kadın mihrini geri vererek boşanabilir - yada evlenmeden önce şart koşabilir - eğer erkek boşanmak isterse 3 defa boş ol demeyle boşanılmaz.toplam 3 ay içerisinde 3 defa kadıya gidilerek boşanırlar(osmanlı Dönemi).uzun lafın kısası kadın eğer boşanmak istiyorsa dinen engeli yoktur. -Kuran-ı Kerimin türkçe mealini sadece siz okumadınız.milyonlarca insan okuyor.ee bende okumazsam olurmu?Neyim eksik demi.
  15. alkals

    müslüman kadınlar ikinci sınıf olmaktan mutluu

    evlenirken aldığı mihri kocasına verdiği zaman bal gibi de boşanır
×
×
  • Yeni Oluştur...