Jump to content

Hamsi

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    44
  • Katılım

  • Son ziyaret

Hamsi kullanıcısının paylaşımları

  1. Hamsi

    AteistForum Kasabasında meslekler ve icracıları

    1.Adamı kim merak ettim doğrusu
  2. Hamsi

    AteistForum Kasabasında meslekler ve icracıları

    Fuzuli bence bu kasabadaki meslekler eksik 1.Tüpçü 2.Doğalgazcı 3.Sucu 4.Kırtasiyeci 5.Tuhafiyeci 6.Züccaciyeci 7.Spor Saloncu 8.Terzi 9.Kuruyemiş 10.Kahvehane 11.Çay Ocağı 12. Ne alırsan 1 ytl 13.Berber 14.Masaj Salonu 15.Bady Salanu 16.Aktar 17.Kuşcu 18.Pastahaneci 19.Kalpazan 20.Cepçi 21.Deterjancı 22.Börekçi 23.Muhtar 24.Cep Telefonu Bayi 25.Elektrikçi Bunlar şimdi aklıma gelenler bunlardan yazmadığın varsa yazabilirsin.
  3. Önce ufo ile ilgili haberimizi izleyelim daha sonra http://haber.mynet.com/detay/guncel/Istanb...an2009/A0506131 Benim asıl sorum bu değil tabiki önce habere bakın. Ateist mantığa göre evreni bir yaratan olmadığına göre evrende bulunan diğer gezegenlerde de insan benzeri hatta insandan daha ileri canlıların olması gerekmez mi? Teknoloji olarak belki bizden çok çok ileri canlılar var ve bize kendilerini net olarak göstermiyorlar. Bizim radar sistemimiz onları yakalayamıyor. Belki senenin belli zamanlarında bizi gözleyip bizim hakkımızda bilgi alıyorlar ne dersiniz? Bu söylediklerim ışığınd
  4. Hamsi

    Allah'ınız Belanızı Versin!

    Ama bakıyorum da bunu yalancı Aydın Doğan medyasından olduğu içindeki İslam düşmanlığı yansıtarak buraya yansıtmışsınız. Olayın iç yüzünü biliyor musun? Yok. Kızı ve ailesini tanıyor musun? Yok Gelip burda nasıl bu yorumları yapabiliyorsun şaşıyorum. Marcos dediği gibi burda tek suçlu aile değil çocukları bu şekilde yetiştiren sistemde vardır. O da kapitalist sistemdir. Sakın ha kominizm savunduğumu falan sanmayın kapitilizm ve kominizm birbirinden farkı yok. Al birini vur ötekine
  5. Hamsi

    Allah'ınız Belanızı Versin!

    HAKLISIN DOSTUM BATSIN BU KAPİTALİZM
  6. Hamsi

    Metrobüste Aşk ve Dayak II

    Boşuna dememişler nush ile uslanmayın hakkı tekdir, tekdir ile uslanmayın hakkı kötektir
  7. Hamsi

    "Kızım o....u olsun razıyım, tek dindar olmasın!"

    Hangi fahişe kendi isteğiyle fahişeliği tercih eder. Git genelevlere bakalım kaç tane kadın orda çalışmak istiyor. Git bakalım senin annen,ablan veya kız arkadaşın hangisi bu iğrenç yerlerde çalışmak ister. Bunlar özgürlükse bu özgürlüğü kusura bakma ben istemiyorum.
  8. Hamsi

    İnsan ne zaman öleceğini bilebilir?

    Kişiler aynı anda intihar etseler bile aynı anda ölmezler. Sen sadece tahmin edebilirsin. Kesin bir şey konuşamazsın
  9. Hamsi

    İnsan ne zaman öleceğini bilebilir?

    Atla bakalım o zaman. Bir test edelim.
  10. Hamsi

    Hem laik, hem müslüman olunur mu?

    Peki soruyu şöyle soralım Laik bir ülkede laik olmama hakkına sahip olmak şuç mu?
  11. Hamsi

    Hem laik, hem müslüman olunur mu?

    Necip Fazıl'ın başından geçen bir olay Evet, sevgili gençler, daima benim gibi konuşmaya çalışın. Çünkü davamız çeşm-i bülbül kadar naziktir, yere düşürüp kırmayalım. Bir gün, mahkemede bana hâkim sordu. Dedi ki: “-Kuzum Necip Fazıl, zapta geçirmeyeceğim, hükümde de esas teşkil etmeyecek, şahıs olarak, dost olarak, dostluğa kabul ediyorsanız, bir sual soracağım.” “-Buyursunlar.” Dedim. “-Siz lâik misiniz, değil misini?” Dedim ki: “-Efendim, böyle sual olur mu? Ben belki bunun için huzurunuzdayım. Ve şimdi anlayacaksınız lâik miyim, değil miyim! Fakat bir şartla cevap veririm. Hem
  12. Hamsi

    Ateistlerin,size en komik gelen sözleri

    harun kim harunyahya mı?
  13. Hamsi

    Gülen Okulları

    Artık diyorum bu saatten sonra harekete geçsende birşey yapamazsın. Senin kültürünü öğreniyor. Hiçbir faydası olmasın sadece bu bile yeter. Tabiki bence ileride Türkiye için büyük kazanımlar olacaktır. Tabiki senin dediğin gibi bu cemaat bu kadar nasıl büyüdü orası tartışılır bunlar bu kadar rahat okul nasıl açıyor orası da tartışılır fakat bunların bu Türkçe öğretmesi bence tartışılmaz. Çok büyük bir başarı. Bazıları sadece kime ne faydası var nijeryalı çocuğun gülpembe söylemesinin? desede ben büyük bir başarı olarak görüyorum. Gerisini teferruat olarak algılıyorum. Zaten benide ilgi
  14. Hamsi

    Gülen Okulları

    yanlış anlama ama insanlara verilen yemek onların gücünü azaltmaz aksine toplumda onlar hakkında iyi bir reklam olur. Zaten bu böyle olmasaydı cemaatin Türkiye'de ve dünyada bu kadar yayılması mümkün olmazdı. Siz bence kaval çalmaya devam edin adamlar atı almış Üsküdar'ı geçmiş bile siz hale yorum yapmaya devam edin.
  15. Hamsi

    Gülen Okulları

    Vallahi bence çok güzel bir hizmet bu bazı arkadaşların söylediği gibi 3-5 göstermelik hizmet değil. Bazıları bunları eleştireceğine bunların yarısı kadar hizmet yapabiliyorlar mı onu düşünsünler
  16. Hamsi

    Allah'ın varlığına inanır mısınız?

    Zırvalıksa neden iletime cevap yazıyorsun. Beyin özürlü müsün? Arkadaşların çoğu benim sorumun cevabını vermediler. Bazıları gitmiş evrimi açıklama yoluna gitmeye çalışmış. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Fakat benim sorum o değil? Benim sorumEvrim bilimsel olarak bütün bilim adamları tarafından kabul edilmesi yaratıcı inancının kabul edilmesi değil midir?
  17. Hamsi

    Gülen Okulları

    Vallahi kardeşim süper bir hizmet vallahi ben gurur duydum. Ben bunu eleştirenlerin ideolojik davrandıkların düşünüyorum. Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
  18. Hamsi

    Yapay Su

    Bildiğiniz gibi suyun kimyasal formülü H2O'dur. Bu 2 hidrojen ve 1 oksijen atomunu birleştirdiğimizde su oluşur mu? Soru biraz saçma gelebilir fakat aklıma takıldı o yüzden soruyorum.
  19. Konuyu fazla oraya buraya çekmeden konuya girmek istiyorum. Eğer evrim teorisini tüm bilim adamları ittifak halinde çöktüğünü kabul etselerdi ateistlerin burada ki durumu ne olurdu ? Bu durumda Allah'a inanırlarmıydı?
  20. Hamsi

    Yasak Kalktı mı?

    Seni ilgilendirmez ister bir oyun diye düşün ister gelecekte gizli emelleri olduğunu iddia et. Fakat şunu unutma hukuk ileride söyle olacak diye kişilere ceza veremez. Olmamış birşeyi olmuş gibi gösteremez. Ama doğru minareyi çalan kılıfına uydurur.
  21. Hamsi

    Yasak Kalktı mı?

    Tipik bir mal
  22. Hamsi

    Ahlaksız mıyız? Aptal mıyız? Neyiz Biz?

    Çok güzel anladık bundan sonra özgürlük palavraları söylemeyin o zaman onu da biz yemeyiz. Bende sana sayayım mı bana göre şerefsiz gazeteleri: Başta Aydın Doğan gazeteleri 2.Cumhuriyet 3.Akşam Cumhuriyeti okuyanlara değinmek istiyorum. Hasan Cemal'in Cumhuriyeti çok sevmiştim kitabı var onunla ilgili bilgi istiyen arkadaş okuyabilir. Cumhuriyeti yöneten kadronun şimdiki ruh halini anlamak istiyorsanız bu kitabı şiddetle tavsiye ediyorum.
  23. Hamsi

    Kabine Değişikliği Neyin Alameti?

    Kabine değişikliği özellikle Prof. Dr. Ahmet Davutoğlunun gelmesini özellikle seçilmiş bir karar olarak yorumluyorum. Türkiye şu an B.M konsey geçici konsey üyeliğimi ne zımbırtıysa onun başında bulunuyor. Bence daha iyi bir diplomasi geliştirmek için bu konuda uzman bir kişi olan Ahmet Davutoğlunu Dışişlerinin başına geçirdi. Ben bunun arkasından fazla komplo aramak pek sağlıklı bir ruh haline göre olmadığı kanısındayım.
  24. Hamsi

    Yasak Kalktı mı?

    Örtü olsun veya olmasın bunu yasaklamanın gerekçesi olamaz. İsterse siyasi simge de olabilir. Gene bunu yasaklamanın gerekçesi olamaz.
×
×
  • Yeni Oluştur...