Jump to content

'Oflaz'

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    1.124
  • Katılım

Topluluk Puanı

0 Neutral

'Oflaz' Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 29-05-1982

Contact Methods

  • MSN
    lasiyyema_@hotmail.com
  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

4.918 profil görüntüleme
  1. 'Oflaz'

    Tesadüf videoda anlatılan mı değilse peki nedir?

    Bak bu video daha açıklayıcı oldu. Diğerinde çok soru işareti vardı aydınlandım tşk. Yanılmışım..
  2. 'Oflaz'

    Tesadüf videoda anlatılan mı değilse peki nedir?

    Yemin mi edeyim ne yapayım.. siz gerçekten burada bir hile olduğunu farketmediniz mi..
  3. 'Oflaz'

    Tesadüf videoda anlatılan mı değilse peki nedir?

    Masayı belli bir düzen içerisinde sallarsan böyle bir video çekme şansı yakalarsın.. vaktin varsa üç beş tane metronom bul sonra masayı yarım saat rastgele salla bakalım düzen için dışarıdan bir mudahele düzenli bir mudahele gerekiyor muymuş
  4. 'Oflaz'

    Tesadüf videoda anlatılan mı değilse peki nedir?

    Altta sallanan masayı yere bir sabitle bakalım o zaman eninde sonunda ne oluyormuş hep beraber öğrenelim..
  5. 'Oflaz'

    Tercüme Sayfaları ve Kadın Suresi 3

    Çünkü siz kibir abideleri hariç bütün insanlar özellikle de müslümanlar mal dır.. onlar araştırmazlar inanan kesim tam bir salaktır dönüp Yandex e bakıp gerçeği görecekleri yerde binlerce kitap okurlar inzivada bir ömür geçirirler abuk subuk ilimler öğrenirler.. keşke binlerce yuzbinlerce bu salak kesim seni yarım saat dinleyebilme lütuna erişebilse idiler ömürlerini boşu boşuna saçma sapan şeyler ile beyhude geçirmemiş olurlardı.. ama ne yapacaksın bu hayat hiçte adil değil efendimiz hazretleri malumunuz..
  6. 'Oflaz'

    Kuran’a göre kozmos!

    Niye ? Çok mu umurunda ? Sayacak sövecek müslüman mı arıyorsun ? Ukalalık yapacak birisini mi ? Siz seçilmiş ırk üstün kalite kokuyorsunuz size söz söylemek ne haddimize siz öyle buyurmuşsunuz madem o öyledir bunu hiç bir güç değiştiremez.. değiştirmeye kalkanı iteler kakalar maymuna ceviririsiniz..
  7. 'Oflaz'

    Tercüme Sayfaları ve Kadın Suresi 3

    Ne diyon la ben anlamıyorum seni drmalicik bak gülmeyi unutmuşsunuz her iletiniz acı bir gülümseme den öteye geçmiyor. Bana takılma işine bak yazdıklarından birşey anlamıyorum
  8. 'Oflaz'

    Din adamı kovid-19'dan kadınları sorumlu tuttu

    siz farkında değilsiniz Ama bir zaman sonra uydurduğunuz bu yalanlara kendiniz bile inanır hale geliyorsunuz
  9. 'Oflaz'

    Tercüme Sayfaları ve Kadın Suresi 3

    Bin kere bin yerde tartışılmış meseleler.. ben tamamının cevabını aldım içim rahat gün içerisinde herhangi bir sorun yaşamıyorum evde de rahatim kılarız namazımızı tutarız orucumuzu Allah ımıza şükrederiz.. diyeceğim o ki ben gerçekten de gerizekalı değilim gözlerim de açık hani psikolojim güzel geleceğe umutla bakıyorum şimdi eski defterleri açmayalım eski enerjim yok sanki biz salağız hiç düşünmedik Nebe de ne bahsediliyor ahşap ta ne.. dediğim gibi ön kabul meselesi Kur'an a beşer kelamı olarak nazar edersen bı adamın nefsi için yazdığı diyeceğim ümmi idi yazdırdığı diyelim. Gerçi yaşadı mı
  10. 'Oflaz'

    Tercüme Sayfaları ve Kadın Suresi 3

    En çok kadın ticareti yapılan ülkelere baktım.. sadece Suriye var içerisinde müslüman olarak o da savaş sebebi iltica eden kadınların su istimal edilmesi yüzünden falan filan.. benim Google yandaş değilse durum bu.. o şurada bunu yapmış bu şurada bunu yapmış diye genelleme yapacaksan birazcık o çok hoşuna giden medeniyete batır iğneyi kendi yarattığın dünyadan ibaret zannediyorsun alemi.. bende öyle.karanlik gözlükler yok gün içerisinde İslam'dan nefret eden karı satan karısının yanına karı getiren seks partileri düzenleyen kafa kol kesen vs vs vs kimse ile karşılaşmıyorum..
  11. 'Oflaz'

    Tercüme Sayfaları ve Kadın Suresi 3

    Uzun yazamıyorum. Ön kabul demişsin sen kendin Kur'an ı ön kabul ile beşer kelamı olarak farzedip bütün inkarını buna bina ediyorsun.. ikincisi kadının konumunu pratikte görmek gerek mealde ya da radikal kesimde değil. Kadını meta haline getiren pezevenkligini yapan bir medeniyete ses çıkarmayıp inkâr psikolojisi ile İslam'a saldırmak bu ön kabulun meyvesi.. selametle..
  12. 'Oflaz'

    Tercüme Sayfaları ve Kadın Suresi 3

    Askerde arkadaş komutana eşimle karımla konuşuyordum yerine yöresel ifade ile "hatun"la konuşuyordum dediği için bu laubali liğinin ! sonucunda ceza yemişti.. başka sözüm yok insan kafaya inkarı koyduktan sonra hiç bir güç onu durduramaz.. çarşaf çarşaf yazsanda boş..
  13. 'Oflaz'

    Tercüme Sayfaları ve Kadın Suresi 3

    Ateistlerin psikolojisi çok garip.. şimdi animal evine kız attığında "kızı sikmiş" oluyor.. ama sen nasıl dünyaya ya geldin diye sorsan "annem le babamın ilişkiye girmesi" sonucu der.. ama aslında babası annesini "sikmiş tir... Nedir bu kelimelerde ki değişiklikler e sebeb.. çünkü yaşadığı ortam terbiye ahlak sınırları bunu kaldırmıyor.. şimdi ahlaksız olan kim animal mı yoksa içi fesat olanlar mı.. la olum mal mısınız bende ciddi ciddi açıklama yapıyorum la..
  14. Daha önce bu konuda birşeyler anlatma hevesim vardı. Buzul a iki soru sordum ama nedense öğrenmek amacı ile hareket etmedigi için midir nedir garip garip cevaplar verdi bende sustum. Onun için tekrar yormayacağım kendimi. Buzul arkadaşım sen böyle devam et fakat bu şekilde olmaz haberin olsun..
  15. 'Oflaz'

    Ateizm Derneği de bulunsun buralarda

    Güzel bir tartışma olacağa benziyor fakat bundan bizim niye haberimiz yok onu anlamadım. Osman bunun reklamını yapmadı şimdiye kadar..
×
×
  • Yeni Oluştur...