Jump to content

Anti-you

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    150
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Anti-you Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Anti-you

    Sınır Ötesi Operasyon

    Eğer BDP silahlı kanadını bu şekilde temizlemeyi denemiş olsaydı ilginç ötesi olurdu ama gerçekçi bakınca komplo teorisi gibi duruyor. Hem adamların silahlı kanadı politik kanadından daha yaşlı ve deneyimli( sosyalistlerden falan bahsetmiyorum, bpd çizgisinden bahsediyorum), hemde bdp lilerin pkk olmadan fazla iplenmiyeceklerine dair bir düşüncesi var tahminimce.
  2. Anti-you

    Irkçıların Sessizliği: Samsun Olayı

    Bu çocuğun asıl katili Pkkdır. Pkk adlı sivil asker ayırt etmeden öldüren, sakatlayan, haraca bağlayan çözümsüzlüğüü körükleyen bir terör örgütü olmasaydı bu çocuk şu an yaşıyor olacaktı. Yazık, kaderinde öldükten sonra siyasi emeller için kullanılmakta varmış.
  3. Anti-you

    işte O şiir ;

    "Caps or it didn't happen."
  4. Anti-you

    Irkçıların Sessizliği: Samsun Olayı

    Kışkırtmak deyince aklıma geldide, Zeytinburnunda Kürtlerin Türk bayraklı evlerin arabaların camlarını indirmeleri hakkındaki görüşlerini alabilir miyim?
  5. Anti-you

    Irkçıların Sessizliği: Samsun Olayı

    Selahattin amipi, sizinkiler kuşkulu hiç bir yanı olmayan 16 yaşındaki sıradan dershane öğrencisini diri diri yakmadı mı lan dingil? Pkk bombalarla yoldan geçen masum insanların kolunu bacağını koparırken nerende saklıyordun vicdanını hödük?
  6. Anti-you

    Ateist Öldükten Sonra..

    objektif olarak bakınca müsloların mallıkları hakkında fikir sahibi olabilmek için bu başlık yeterli.
  7. Anti-you

    Grev Karşıtı Hutbe

    Bütün mevzu kısa ve isabetli özetlenmiş.
  8. Anti-you

    Usame bin Ladin öldü

    Castro baba adam ya.
  9. Anti-you

    Usame bin Ladin öldü

    Şeyh Usamenin şehadete ermesinin ardından yerini dolurabileceği düşünülen isimlerden seçmeler. Death Metalci kardeşlerime müjdeler olsun artık bizimde azılı bir teroristimiz var hatta gelecekte El Kaide lideri bile olabilir.
  10. Anti-you

    Bursaspor-Beşiktaş Maçı İptal Edildi.

    Olan biten daha güzel anlatılamazdı.
  11. Anti-you

    Bursaspor-Beşiktaş Maçı İptal Edildi.

    Sen öyle diyosunda usta, çok centilmen olduğu iddia edilen Beşiktaş taraftarı Bursalılara saldırmamış mıydı İstanbulda, bıçaklananlar bile olmuştu diye anımsıyorum ben. Futbol fanatizmini anlamıyorum, Bursaya da (şehir olarak) içinde yaşamama rağmen pek sevgi beslemem ama İstanbula maç izlemeye giden Bursaspor taraftarına saldıran Beşiktaşlı holiganlara bence hak ettikleri muamele yapılmış. Tabi keşke bu olaylar yaşanmasaydı ama keşke Beşiktaşlıların İstanbulda yaptıkları ilkelliklerde yaşanmasaydı. 'Türkiye'nin üçüncü büyük ili olacağız' gazıyla havaya giren bu arkadaşları diye daha 15 sene
  12. Anti-you

    İnsanın balıktan evrildiğine dair anatomik işaretler

    Embriyodaki yarıklardan kastın, dudak ve damak yarığıyla doğan diğer memeliler ise evet köpeklerde, atlada, keçilerde, koyunlarda, sığırlarda tespit edilmiş. Başta ırsi olmak üzere annede beslenme eksiklkleri, ilaç/uyuşturucu kullanımı sebep olabiliyormuş. Yüzdeki bölümlerin yer değiştirmesi konusunu bilmiyorum ama araştırılmıştır herhalde.
  13. Anti-you

    Aşkolsun Sana Deniz!

    Siyasi görüşlerinden bağımsız olarak bakıldığında bu kafir herifler ipe giderken ahiret inancı olan müslüman ülkücülerden ya da büyük şeriatçı Adnan Menderesten çok daha metin ve delikanlıydılar bence, bu bile saygı duymaya yeter.
  14. Anti-you

    başbakanın konvoyuna saldırı

    Bu olay aklıma Reynard Heydrich e yapılan suikasti getirdi, bombalı saldırıdan yaralanmış olmasına rağmen tabancasını çekip tek başına ingiliz eğitimli çek militanlarla çatışmaya girebilmiş, siyasi görüşü ne olursa olsun cesaretinden dolayı takdiri hakeden birisi. Birde bizim polislerimize bakın, başbakanın korumlaraı kendilerini korumaktan acizler, saldırının ilk dakikalarında kayıp verildi diyelim normaldir. Sonrasında ne yaptılar acaba bu adamlar, kafalarını güvenli bir yere sokup destek gelene kadar velet gibi ağladıklarını tahmin ediyorum, nede olsa karşılarında silahsiz öğrenciler değil
  15. Anti-you

    İnsanın balıktan evrildiğine dair anatomik işaretler

    Bundan sonrası kasık fıtığıyla ilgili geyikler. Son başlıkta hıçkırıkla ilgili onuda balıklara(ortak bir ataya) yormuşlar. Çevirideki hatalar için kusura bakmazsın.
×
×
  • Yeni Oluştur...