Jump to content

loneliness

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    828
  • Katılım

  • Son ziyaret

loneliness kullanıcısının paylaşımları

  1. loneliness

    Siz sakın müslüman olmayın.

    İşte o zaman şizofren olmuşum demektir.Umarım olmam.
  2. loneliness

    ATEİSTLER ÖLÜNCE TOPRAK OLACAK

    Sel felaketi yada deprem felaketinde ailenizi kaybetseniz ve bir siz kalsanız,"takdiri ilahi,şükürler olsunki hayattayım" mı diyeceksiniz? Yada Bedir,uhud savaşlarına katılıp şehit olsanız eşinizi muho ya teslim edermiydiniz? Uyanın artık,kendinizi kandırıyorsunuz? Kelebekler bile kısacık ömürlerinde neşe ile uçarlarken siz neden dünyayı kendinize eziyet haline getiriyorsunuz.Kendinize acımıyorsanız çoluğunuz çocuğunuza acıyın.
  3. loneliness

    ATEİSTLER ÖLÜNCE TOPRAK OLACAK

    Ateistlerin,ateist olması sizleri neden bu kadar rahatsız ediyor.Ben anlatayım; Çünkü; 1-Onlar oruç tutmuyor,biz niye tutuyoruz.(o sizin sal...lığınızdan) 2-Onlar namaz kılmıyor,biz niye kılıyoruz.(o da sizin sal...lığınızdan) 3-Onlar hacca gitmiyor,biz niye gidiyoruz.(o da sizin sal...lığınızdan) 4-Onlar plajlara denizlere istediği gibi giyinerek gidiyor,biz niye gitmiyoruz 5-Onlar,başı açık geziyor,biz neden gezemiyoruz.(bunu bayanlar söylüyor) 6-Onlar,modern giyiniyorlar,biz neden tesettürden dışarı çıkamıyoruz(bunuda bayanlar söylüyor) 7-Onlar,gusul abdesti almıyor.... 8-
  4. loneliness

    Siz sakın müslüman olmayın.

    Bu yazdıklarını bugün mü öğrendin? Hergün allah ın yeni bir yanını tanıyorsun.Sen bir "şizofrensin".Olmayan varlıklar görüyorsun.
  5. loneliness

    Siz sakın müslüman olmayın.

    Bu cehennem ateşinin kaç fahrenayt yada kaç santigrad olduğuna bağlı.Adama bak yaa...Hee dayanıklı,başka?
  6. loneliness

    Siz sakın müslüman olmayın.

    Kabeimamı sana bir soru soracağım,bilirsen cennetliksin. İnsanlara ruh veren allah,hayvanlara da "ruh" vermiş mi,yoksa hayvanlar ruhsuz mu?
  7. loneliness

    Rızıkı veren Allahtır

    Bak öyle korkutamazsın beni,bir ayet falan yaz,korkut beni,muho kadarda mı olamıyorsun.
  8. loneliness

    Rızıkı veren Allahtır

    Helal be o adamlara,daha o dönemde bi dolap döndüğünü farketmişler.Muho yu iyi tırsıtmışlar.Muho da halkı arkasına almak için hemen oturmuş bir ayet yazmış.Adam hayatı boyunca ayet yazmış.500 yıl yaşasa 500 yıl ayet yazacakmış.Şimdi birisi yapsa,kimse inanmaz.O zaman ki yapılana şimdikilerin inanması ilginç.
  9. loneliness

    Rızıkı veren Allahtır

    Savaşacak adam bulamayınca,"Ben sizi yola getirmeyi bilirim,şuracıkta bir ayet yazayımda,gidiyormusunuz ,gitmiyormusunuz,nasıl olsa savaşta da gebereceksiniz,o dul kalan karılarınızıda haremime almazmıyım.hahahaha"
  10. loneliness

    Bu resimler ne anlatıyor?+18

    Madem Hz Adem müslüman olarak geldi ise,neden sonradan musevilik hristiyanlık gibi ekstra dinler gönderdi.Sana verilen üstün zekan ile anlat anlatamazsan üstün zekan ile git biraz araştırma yap.Bu arada her dinden olan insanların aynı topluluktan geldiklerini unutma.Çünkü bunu bilim kanıtladı.Hepimiz 50 000 yıl önce Afrikadan aynı kabileden çıktık.O zaman ne müslümanlık vardı ne de başka dinler.
  11. Evet haklısın.Küçükken camiye giderdim.Duaları okuyamadığım zaman aziiiiz hoca, cetvelle(sert tahta) tırnak uçlarımı birleştirdikten sonra 1.2.3........29.30 derdi. Hep derim sevgiyi de saygıyıda camilerde öğrendik.Bugün ateist isem bunlara borçluyum.
  12. Bence olay,hocanın kalem düşürmesiyle yeni bir yön çizmiştir.
  13. İkinci bölüm ne zaman? Merakla bekliyoruz.
  14. loneliness

    KURANI KERİMİ KİM YAZDI?

    Buraya senin gibi bir hevesle atlarlar,sonrada şamar oğlana dönerler.Kuranda yazan adam gibi birşey yok zaten.İlkokula giden biri bile daha güzel daha mantıklı sureler yazar emin ol.Herhangi bir korku kitabını al oku.bulamıyorsan da araştır.Sen google diye birşey duydunmu hiç?Bak tarihimizdede var Dedem korkut masalları hem daha masum daha insancıl.
  15. loneliness

    Bu resimler ne anlatıyor?+18

    Bende aynı şeylerden bahsediyorum.Müslümanlık dini başlı başına bir tehdit unsuru olduğu için diğer dinlerde de hoş karşılanmıyor.Müslümanlar tehdit oluşturuyor diye müslüman mı öldürmek laazım buda yanlış.Dinler tarihine bakıldığında,din savaşları yapılmış, geçmişten gelen intikam duyguları var.Benim gözümde islamiyet ile hristiyanlık arasında nüans farkları var.Ama bir hristiyana göre farklı oluyor.Olayın içine din misyonerliği ve din düşmanlığı giriyor.Kuran incili bir noktada yok ediyor.Bu durum hristiyanları sorumlu kılıyor.İslamiyet olmamış olsa şimdiki müslümanlarda hristiyan olacaktı.B
  16. loneliness

    İzmir'de Ezana Kısıtlama Getirildi

    O na bişey dediğim yok.Benim anlattığım, ateizmin siyasileştirilemeyeceği,o yanlışı müslümanlar yaptı,siz yapmayın anlamında söylenmiştir.
  17. loneliness

    İzmir'de Ezana Kısıtlama Getirildi

    Bence ateizmi bir siyasi parti gibi taraftarlaştırmak çok yanlış olur.Bireysel tercih olmalıdır.Herkes kendi kararını kendi verebilmelidir.Dışardan baskı ile olmaz.En azından dürüst bir yaklaşım olmaz.Ben ateistim deyip nurcuda alabilirsiniz grubunuza.Kişisel araştırma yapabilmeli insan o nun içinde en iyi platform forumdur.Yani bu alanda yapılması gerekenler yapılıyor diye düşünüyorum.Sanırım anlatabildim.
  18. loneliness

    Haremlik selamlık

    Benim kimliğimdede müslüman yazıyor.Ateist olarak düşsem bile müslüman öldü diyecekler.
  19. loneliness

    Haremlik selamlık

    Kaç kişi gördün ateist olupta camilere koşan,ama git bak en yakındaki camiye,domalanlar yaşlımı gençmi?
  20. loneliness

    Haremlik selamlık

    Tatmin olmadıysan bir sonraki iletime bak,ayrıca asena sizden daha iyi:)
  21. loneliness

    Haremlik selamlık

    O nu inanmayanlar değilde,inananlar yapıyor,düşün bakalım camilerde yaş ortalamasının kaç olduğunu.Ben anlatayım,ölüm vakti geldiğinde,döt korkusu başlıyor,kabir azabından cehennem azabından korkuyorlar.Ha bide sonsuz hayatta hurilerle yaşamak isteyenler var.Noolacasa yaşasın bakalım:)
  22. loneliness

    Haremlik selamlık

    Bu sefer kendini bile aştın.Yazdıklarımda imanı arayacak kadar safsın.Bizim bilimdeki geçmişim 10 000 yılı bulmaz.Sen tutmuşsun en az 7 milyar yıllık bir evren içerisinde dünya nasıl oluşmuşturdan bahsediyorsun.Kafan alırsa tek tek yazarım.
  23. loneliness

    Haremlik selamlık

    Bak sana en bilimsel açıklamayı yapayım; Allah yarattı!
  24. loneliness

    Haremlik selamlık

    Allah sendeki lüksü bütün müslümanlara ihsan etsin diyeceğim ama bu seferde kadın kıtlığından birbirinizin karısına göz dikersiniz.Ha bu arada jip i hangi fenerden topladın da aldın.Yoksa işyerin fener-bahçe demi.Ayrıca uyuşturucuya gerek yok zaten hepiniz uyuşuksunuz.Ne zaman uyanırsınız onu da allah bilir.
  25. loneliness

    Bu resimler ne anlatıyor?+18

    Başka konu başlığından iyi biri olduğunu söylemiştim,bu konu başlığında söylediklerimi geri alıyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...