Jump to content

michaelscoffield

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    398
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

michaelscoffield Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. michaelscoffield

    Kanser

    babamı aynı illetten 57 yaşında teşhis konuldu 7 ayda kaybettim.bu hastalığın kaçıncı evrede tedavisine başlanıldığı ve hastanın çok soğukkanlı biri değilse hastalığını öğrenmesinin hastalığını hızlandıracağını ve kaçınılmaz sona hızla gideceği yüksek olsalıklıdır.birde tedavisine başvurduğunuz doktorun kafadan kontak olup olmadığını araştırın önce.çünkü sinirli bir anına gelirse hastanızı azarlayıp hastalığını yüzüne vurabiliyo(yaşanılmıştır).buda moralin çok önem arzettiği bu illette hastayı çöküntüye dolayısıyla ölüme sevkediyor.
  2. michaelscoffield

    Kanser

    http://www.webhatti.com/genel-saglik/18056-akciger-kanserine-lazerli-tedavi.html sadece kanserli hücreleri öldüren sağlıklı hücrelere dokunmayan tedavi yöntemidir.bunuda bir araştırın derim.
  3. michaelscoffield

    Kanser

    kemoterapi öldürmeyen zehirdir.yaşama dair bütün tatları elinden alan yaşamayı burnundan getiren bir zehir.sözün bittiği yerdir.Allah hakkınızda hayırlısını eylesin inşallah.
  4. michaelscoffield

    Ateistim, din derslerine giriyorum!

    görüşe saygılıyımdır fakat benim çocuğuma benim verdiğim vergiden maaşını alan bir adam eğitimdeki boşluğu fırsat bilecek ve müfredatın aksini yaparak kendi düşünceme göre çocuğumu ateşe sürükleyecek şahsına kalması gereken görüşlerini işlemeye çalışacak.bende bu adamı bileceğim ve öğretmenler gününümü kutlayacağım
  5. -yaratıcıyı isnansılaştıran,putlaştıran,heykelleştiren diğerleriyle hiçbir alakası olmadığı ve tek başına kaşıkçı elması gibi parladığı için. -içki,kumar,büyücülük fal vs gibi insanlığın başdüşmanlarını kesinlikle reddettiği büyük günahlardan saydığı için. Allah celle celalühü,nün birliğine ve ondan başka hiç bir ilah olmadığına ve hz:muhammed(sav)onun kulu ve elçisi olduğuna kelamının kuran olduğuna ve onu okuyunca sadece islamın tek din olduğuna şüphesiz ve tam olark iman ettiğimden islam tek başına bir elmas gibi parıldıyor benim için diğer uydurma dinlerin yanında.
  6. michaelscoffield

    Ateistim, din derslerine giriyorum!

    ateistiliği aşılada çocuklarda hal ve hareketleriyle bu durumu belli etsin.aileleri haliyle soracak oğlum kızım sana bunları kim öğretti.onlarda bizim din dersine giren kel öğretti. aileler,den benim gibilerine denk gelirsen kafanı yarmaya gelenler olabilir.vede müfredata aykırı tutumundan dolayı öğretmenlikten ....nameyi alabilirsin.almalısında bence. ey türk devleti tüm din öğretmenlerini nihat hatiboğlu vsvs gibi uzman kişilerle kontrolden geçirin.mutlaka hata yapacakdır.kendini ele verecekdir.
  7. michaelscoffield

    Rabbine karşı seni aldatıp-yanıltan nedir?

    BİRGÜN! dedim yani öldüğün gün ALLAH CELLE CELALÜHÜ izni ile herşeyi apaçık gördüğünde mantığının acizliğini göreceksin.
  8. michaelscoffield

    Rabbine karşı seni aldatıp-yanıltan nedir?

    çok güvendiğin mantığının bir gün ne kadar aciz duruma düşeceğini bilsen böyle kibirli konuşmazdın.
  9. michaelscoffield

    Rabbine karşı seni aldatıp-yanıltan nedir?

    sen sıkılırsın,çünkü işine gelmez.ama ben sıkılmam hiç bir zaman.amacım senin ve senin gibilerin huzurunu kaçırmak.
  10. Fatır Suresi, âyet : 5 Ey insanlar, hiç şüphesiz Allah'ın va'di haktır; öyleyse dünya hayatı sizi aldatmasın ve aldatıcı(lar) da, sizi Allah ile (Allah'ın adını kullanarak) aldatmasın Lokman Suresi, âyet : 33 Ey insanlar, Rabb'inizden korkup-sakının ve öyle bir günün azabından çekinip-korkun ki, (o gün hiç) bir baba, çocuğu için bir karşılık veremez ve (hiç) bir çocuk da babası için bir şeyi verebilecek (durumda) değildir Şüphesiz Allah'ın va'di haktır Artık dünya hayatı sizi aldatmaya sürüklemesin ve aldatıcı(lar) da sizi Allah ile aldatmasın Hadid Suresi, âyet : 14 (Münafıklar) Onlara sesl
  11. michaelscoffield

    Suç Ve Ceza

    Ali imran suresi..
  12. münafık sınıfındansın yani.
  13. bu boyutta değillerki,inanmak yada inanmamak hepsi bu.ben inanıyorum sen inanmıyorsun.
  14. michaelscoffield

    Materyalizm insana ne vaadeder?

    bahsettiğiniz milyarlarca kişi alay etmeyin yoksa kaybedenlerden olursunuz denildikçe kişnediler dahada kafirleştiler dahada hakaret ettiler islama.kendi düşen ağlamaz.
  15. michaelscoffield

    Materyalizm insana ne vaadeder?

    diyelimki ateist olarak keza öldü.mahşerde baba beni niye inançsız yetişdirdin?beni niye camiye göndrmedin,bana niye kuran öğretmedin,bak şimdi senin yüzünden cehenneme giriyorum.bana bundan büyük kötülük yapamazdın deyince ne yapacaksın?
×
×
  • Yeni Oluştur...