Jump to content

hatasizcool

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

hatasizcool Hakkında

  • Derece
    Member
  1. laikliğin önündeki tek engel kemalizm. mask bsg çay koyda gel
  2. hatasizcool

    Cinsellik üzerine

    cinsellik evlilğe kadar özgür yaşanmalıdır bence..evli insanların birbirini aldatması çok kötü birşey..madem kendine güvenemiyorsun evlenme kardeşim...cinselliğin temel maddesi ne sevgi ne aşktır temeli üreme içgüdüsüdür.Aşk da üremeyle ilgilidir...sonuçta neslini devam ettirecek doğru insanın o oldugunu düşünürsün.
  3. hatasizcool

    Michael Jackson öldü

    iftira atan malak beyinliler bir de ateist olcaksınız.sıradan bir müslümandan farkınız yok.bilip bilmeden bok atmak kanınıza işlemiş.
  4. hatasizcool

    Atatürk'ün babası kim?

    evet atatürkün birçok arkadaşı senin gibi köle beyinliydi.İngiliz mandacılığını desteklyordu.Atatürk gibi özgür beyinler hertürlü koşula rağmen bu vatanı kurtardı.Senin gibi köle beyinli arabımsılar da kuyrugunu kıstırıp ülkeden kaçtı olmadı isyan çıkardı. evet itirazın ingiliz mandası olamamak,islam ile yönetilmiyor aklın ve bilimin yolunu seçiyor olmak,itirazın deli saidin öğretilerini topluma uygulayamıyor olmak.. siz kendiniz köle beyinli olabilirsiniz.Unutmayın bu toplumu isterseniz bir tarafınızı yırtın asla ve asla köleleştiremeyeceksiniz.
  5. hatasizcool

    Atatürk'ün babası kim?

    QUOTE(mayonez @ Jun 24 2009, 09:11) * Atatürk zamanında yapılan ve Türkiye'yi ileriye götüren bilimsellikleri sayabilir misin? Bilim insanıymış, yok demokratmış, yaptığı devrimler şekilcilikten öteye götüremeyen bir insan bana göre. Türkiye Atatürk zamanında nasıl bir ülkeymiş bilim, teknoloji alanında söyled bilelim. senin peygamberin gelse sıfır sanayiden bu kadar gelişmeyi yakalayamazdı. yol olmayan fabrika olmayan,çöplukten tekrar doğmuş bir ülkeden ne kadar gelişme bekliyorsun? 10 yılda sanayi devrimini senin o put alalhın gelse yaptırtamazdı. git bir tarım alanında demir çelik
  6. hatasizcool

    Ateist Olmak

    aynen ben de senin gibi 20 yaşında ateist oldum ve yoğun bir depresyon,anlamsızlık,umutsuzluk yaşadım.ama bunu atlatmam uzun sürmedi.Yaşamın anlamını kavramanın özgürlükten geçtiğini anladım iyiki de ateistim diyorum.Daha özgürüm daha mutluyum.Hyatın tadını doyasıya çıkarmaya çalışıyorum.Müslümanken allah korkusu yüzünden bir sürü şizofrenik takıntılarım vardı bunlarda kurtulunca gerçekten benliğimin özgürlüğünü iliklerime kadar hissettim.
  7. hatasizcool

    Şu evrım adamı gülmekten öldürür

    böylelikle ensest ilişki ürünü oldugunu kabul ediyorsun...iyi bakalım.
  8. hatasizcool

    Teşekkürler Allah...

    zahir yani sanal öyle sanıyorsun, sanal la gerçeği ayırt edemeyenler şizofren hastasıdır biliyorsun.
  9. hatasizcool

    Teşekkürler Allah...

    vah yazık... psikolog bi tanıdıgım var istersen yardımcı olabilirim.ciddiyim.
  10. hatasizcool

    En büyük idealiniz nedir?

    sevmek sevişmek sevilmek...
  11. hatasizcool

    Yahudi, hristiyan ve ateistlerle dostluk kurmak...

    muhammede satanist bile helal.. karı olsunda isterse krem peynire tapsın..
  12. o ufolar nazi almanyasında icat edilen nazi ufolarının geliştirilmiş bir versiyonu olabilir.
  13. hatasizcool

    Ateist olma hikayelerimiz neler?

    2 sene öncesine kadar allah kitap bilen inançlı bir müslümandım.... kuran okduuktan sonra bunun bir bedevi saçmalığı oldugunu anladım.. umarım tüm türkiye islamın ne mal oldugunu anlar islamın yok olması dileğiyle amenn..
  14. hatasizcool

    Cin Ali ve Nurcular

    benim babam da nurcu..senelerce beynime tecavüz etti ama siktiri çektim.
×
×
  • Yeni Oluştur...