Jump to content

Vahşi Diktatör

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    1.230
  • Katılım

  • Son ziyaret

Vahşi Diktatör kullanıcısının paylaşımları

  1. Vahşi Diktatör

    11 Eylül

    siz bu forumda o zamanlar saçma sapan hareketler yapmıyordunuz ki,kafam karışıkmış,beni zorla faşist yaptınız işte daha ne,atatürk şöyle böyle diye başlıklar yoktu o zamanlar,sinirlenmemişim ki hümanistliğe ve vatan hainliğine doğru bile kaymışım.
  2. Vahşi Diktatör

    11 Eylül

    ey büyük liboş-komü ittifağı, şimdi böyle bir başlık açan adamı nasıl faşist yaptırdığınızı,nasıl amerikan düşmanı yaptırdığınızı bir sorgulayın isterseniz. sizce nasıl oldu bu ? bu başlığı açtığım zaman çok uzun bir süre önce değil ki. o zaman ki durumunuza şimdi ki durumunuzu bir karşılaştırın. yahu bu vahşi niye faşo hareketler yapıyor diye bu sorun. insanları nasıl faşist yaptığınızı anlamışsınızdır umarım. Sorgulamaksa sorgulamak,görende beni Atatürk'e toz kondurmayan ona dualar eden putperest sanıcak: http://forum.ateizm2.org/index.php?showtopic=25679&st=20 sitem ettiğim du
  3. Başlık Fatih Altaylı'nın bir yazısına göndermeydi. Orjinalı şu ''Kandırmayın Fenerbahçe'lileri,Alex falan Gelmez'' yazmışta yazmış,Alex böyle Alex şöyle,Başkaları kapar bilmemne,O kapasite yok bilmemne. Ne oldu Alex geldi. Ne diyor bu liboşlar,biz .ötümüzden uyduruyormuşuz,Kandırmayalımmış Türk'leri,Gelmezmiş Şeriat falan. ''Elhamdülillah müslümanım diyenlerin, şeriatçıyım demesi de gerekir.'' ''Cumhurbaşkanının imam hatipli olacağı günler yakındır.'' ''Ben İstanbul'un imamıyım.'' ''Mahkemenin türbanla ilgili söz söyleme hakkı yoktur. Söz söyleme hakkı din ulemasınındır.'' ''Bize g
  4. Vahşi Diktatör

    Liberal Aydınlarla Neden Anlaşamıyoruz?

    Tabii,Kandırmayın Türk'leri,Şeriat gelmez ! yakında açacağım başlıkta anlatacağım size fanatizm mi değil mi.
  5. Vahşi Diktatör

    Liberal Aydınlarla Neden Anlaşamıyoruz?

    ama satsuma başlattıııııı !! tamam çocuğum bi daha yapmaz,isteyerek yapmamıştır dimi satsuma abisi. çocuk gibisiniz.
  6. Vahşi Diktatör

    Liberal Aydınlarla Neden Anlaşamıyoruz?

    ludwigi sokağın dönemecinde çevirmişler taciz etmişler ağzını burnunu dağıtmışlar tehdit etmişler,o andan beri atatürke düşman kesilmiş,şeriatçılara laf söyleyemiyor,dine laf söyleyemiyor,dinci olmuş şeriatçı olmuş,bi acaip olmuş,başka açıklaması yok birden bire değişmesinin.
  7. Vahşi Diktatör

    Liberal Aydınlarla Neden Anlaşamıyoruz?

    iktidarda olan şahsiyetin demokrasi hakkındaki düşüncelerini unutmuş olmalılar yada değiştiğine inanmaktadırlar ki iktidarkailer liberaldir dinci değildir diyebiliyorlar. tayyib bunlara ben değiştim lan sevin beni desin sana inanmayan atatürkçü olsun derler. 90'larda .ötünü yaymaktan başka tayyibi takip etmişlerse anlarlar.
  8. Vahşi Diktatör

    Liberal Aydınlarla Neden Anlaşamıyoruz?

    kafan bassa eyvallah açıklayayım ama şu durumda zor be hacı,umutsuz vakasın.
  9. Vahşi Diktatör

    Liberal Aydınlarla Neden Anlaşamıyoruz?

    ya astur sen hasta mısın,hala iktidarda senin kafan,şuan akp yi konuşmuyoruz kafan basmıyor sanırım senin. hayır öyle bir şey demiyorsun,ikinizinde şeriatçıların sadece kıyafet özgürlüğünü istemediğine eminim,siz istiyorsun ki parti kurabilsinler,istedikleri şeyi getirebilsinler,sonuçta özgürlük için onların seni öldürmesi bir özgürlüktür !
  10. Vahşi Diktatör

    Liberal Aydınlarla Neden Anlaşamıyoruz?

    yazık lan bunlara acıyorum şunlara bak şımarık tipler sınıfta hani böyle saçma sapan acaip ses çıkarır ya arka sırada oturan çocuklar,onlara benziyorlar,gerizekalının teki hepsi. hatta inkılap tarihinden sıfırıda almışlardır,bu yüzden düşmanlar atatürke,tarihleri ezberleyememiştir gerizekalılar. böyle arka sırada oturup oturup saçma sapan sesler çıkarırlar ancak. saygın bir ortamı bozan şımarık çocuklar.
  11. Vahşi Diktatör

    Liberal Aydınlarla Neden Anlaşamıyoruz?

    sivası eben yaptı zaten. burada şeriat gelecek demiyorum ki,sen diyorsun şeriatçılara özgürlük verilmeli,işte diyorum onlara özgürlük verirsen şeriat getiricekler,diyorusn buraya kadar özgürlük getirilmeli,adam diyor açıkça senin özgürlüklerini kısıtlayacam daha niye özgürlük veriyorsun ?
  12. Vahşi Diktatör

    Liberal Aydınlarla Neden Anlaşamıyoruz?

    bu herifin şımarık lise çocuklarından farkını gösterene madagaskar yolculuğu. bunu hani hedefe top atıyorsun tahta çekiliyor adam suya düşüyor ya oturt oraya sabah akşam eğlen,anca o işe yarar.
  13. Vahşi Diktatör

    Liberal Aydınlarla Neden Anlaşamıyoruz?

    yani biz şeriatçılara özgürlük verelim,parti kursunlar,oy falan atalım onlara,buraya kadar tamam özgürlük. herifler sanki önceden demokrasi getiricem diyorda dinsizleri asacam demiyor daha ne özgürlüğünden bahsediyorsun. heriflerin şeriat getirmesini sağlayana kadar onlara özgürlük var sonra karşı çıksan nolur karşı çıkmasan nolur. görünen köye klavuz istiyorsun yetersiz astur seni.
  14. Vahşi Diktatör

    Liberal Aydınlarla Neden Anlaşamıyoruz?

    兒子的婊子 al çevir bunuda, bak ipucu veriyorum 4 kelime. hala söylediklerim doğru demiyorsun,konuyu geçiştiriyorsun,tribünlere oynuyorsun,gerizekalı,seninle işemeye gidenin aklından şüphe ederim.söylediklerin birbirini tutmuyor,lisedeki şımarık çocuklardan farksızsın.
  15. Vahşi Diktatör

    Liberal Aydınlarla Neden Anlaşamıyoruz?

    tamam bende şeriatçıyım,atatürk şeriatçıyısım,ülkeyi nutuk ile yöneticem ülkeyi atatürkçü olmayanları asıcam,şimdi ... susup gidicek misin ? bende özgürüm sonuçta,onlara özgürlük varda bize özgürlük yok mu ?
  16. Vahşi Diktatör

    Türkiyeli en Entellektüel Dokuz Ateist?

    yıkılsın camiiler açılsın meyhaneleeeer
  17. Vahşi Diktatör

    Liberal Aydınlarla Neden Anlaşamıyoruz?

    anlaşıldı sen çıkıp deli saidi seviyorum demiceksin,senin mesajlarını buraya koymayan en adi şerefsizdir,utanmaz arlanmaz daha geçen gün deli saide övgüler diziyordun,yine dizsene,diz ulan tribünlere oynayacağına uğraştırma beni !
  18. Vahşi Diktatör

    Liberal Aydınlarla Neden Anlaşamıyoruz?

    yürü ordan ikiyüzlü nurcu ! yiyosa söylesene buradada o deli said hakkında söylediklerini neymiş deli said barışçılmış,çok iyi bir müslümanmış,keşke her müslüman onun gibi olsaymış,kimi yediğini zannediyosun lan sen ?
  19. Vahşi Diktatör

    Liberal Aydınlarla Neden Anlaşamıyoruz?

    sen değil müvekkilin deli saidi çok sever. şeriatçılarında özgürlüğü olduğunu söyler. şerefsiz haysiyetsiz değilse gelsin buraya bunlar doğru desin. yoksa mesajlarını ben çıkartırım. senden şüphelendiğim başlık ve mesajlarıda yayınlayacağım,merak etme,sen fazla yapmıyorsun ama müvekkilin çok yapıyor bunları.
  20. Vahşi Diktatör

    Liberal Aydınlarla Neden Anlaşamıyoruz?

    sen susta müvekkilin konuşsun bi,sana alıntı yapmadım o mesajı. farkındaysan sizin ideolojinizle uğraşılmıyor bu başlıklarda,sizin her allahın günü atatürkle ilgili başlık açma hatta atatürkle alakası olmayan başlıklara bile atatürkü sokma eylemlerinize etki-tepki olarak her allahın günü böyle başlıklar açılıyor. şeriatçıları destekliyorsunuz,elin deli nurcusunu destekliyorsunuz,dini bayramlarda ortalıkta gözükmüyorsunuz,dinlere tek laf etmiyorsunuz,dinlerle ilgili başlığa tek mesaj atmıyorsunuz,işiniz gücünüz atatürkle. bu yüzden size şeriatçı diyoruz. ya bi çıkarınız varda şeriatçılarla
  21. Vahşi Diktatör

    Liberal Aydınlarla Neden Anlaşamıyoruz?

    öküz gibi ateist yazan bir forumda niye atatürkle uğraşıyorsunuz ? bu forumda kaç kere dinle ilgili birşeyler yazdın ? bide dine laf atmaya çalışıyor uyanık kendisi ateistmiş gibi,haş allah çarpar adamı,müslüman adamsın sen. allahın islamı yaymak için her .oku yiyin dediği için bize ateistim diye yalan uydurmanıda kabul eder allah,rahatça göz boyarsın sen.
  22. Mersin'de polis merkezine saldırı 400 kişilik PKK yandaşı karakola saldırdı. Mersin'in Şevket Sümer Mahallesi'ndeki Siteler Polis Merkezi'ne, bir grup tarafından molotof kokteyli, taş ve havaifişek atıldı. Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde Akdeniz ilçesi Siteler Polis Merkezi önüne gelen bir grup, güvenlik güçlerine ve binaya saldırdı. Polis merkezine taş ve molotof kokteyli ile havai fişek atan grup, polisin havaya uyarı ateşi açması ve bölgeye takviye ekiplerin gelmesiyle olayyerinden kaçtılar.Atılan molotof kokteyli, taş ve havai fişekler merkez ile merkez önündekipolis otolarında m
  23. 11 eylül olayını önceden bilmesine pek şaşırmadım,zaten belliydi,belki gizli birşeyler biliyor olabilir,kadın 10 yıl önce biliyorsa abd 100 yıl önce biliyordu bu olayı.
  24. Vahşi Diktatör

    bayramsız ateistler

    var bizim resmi bayramlarımız. onlar yeter bize. fakire yardım edecem diye hayvan soykırımınız size kalsın. madem yardım ediceksiniz hayvanlara saydıklarınızı fakirlere verin
  25. nihilistim demedi zaten bana,ben taktım ona bunu :D aslında bayağı bir nihilist tipi var bu yüzden takmıştım

×
×
  • Yeni Oluştur...