Jump to content

gonca

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    192
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

gonca Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 16-11-1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://lilithgunce.blogspot.com/

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. gonca

    İntikam almak

    Güc istenci evet, affettikce kendini yüceltmek ve karşindakinin tekrar hata yapmasina olanak vererek onu daha da kücültmek. Daha farkli bir acidan kendini bu yolla(yücelterek)tatmin ederek zamanla tanrisiz olamayacak konuma getirilmektir affetmenin dinlerce yüceltilmesinin esas amaci.
  2. gonca

    Tanrı varoldugunu nasıl anladı

    Tanri'nin tanri oldugunu algilayabilmesi bile mümkün degildir. Kendinden başka hic bir şeyin olmadigi bir yerde tanri oldugunu kavramak, yaratmayi kavramak, ortada karşilaştirma yapilabilecek hic bir sifat yokken ayirimlarin farkina varmak imkansizdir.
  3. gonca

    Allah'ın Hileleri

    1- Müşrikler peygamber öldürmenin günahından kurtuldular, cehennemde bu günahları yüzünden yanmayacaklar. Bu nedir arkadaşim, tanri kuranda müşrikleri hem büyük bir zevkle cehenneme dolduracagini soyluyor, hem de bu şekilde günahlarini hafifletmeye calişiyor. Bu kadar kasma istersen, her şeyden tanriniza bir pay cikartmak zorunda degilsiniz. 2- Müşriklerin öldürme hilesine karşılık Allah onları öldürme planı değil Habibini kurtarma planını yapmıştır ve kimsenin burnu kanamamıştır. Ne şefkatli bir allah degil mi kimsenin burnunun kanamasini istemeyen ama cehennemi yaratan bir allah, şüphesi
  4. gonca

    Ateist olduğumu öğrenen müslüman arkadaşımın tepkisi

    Bence arkadaşin kendi abdestli bedenini dünyanin en onemli, en ozel şeyi sandigi icin haddini bilemiyor bir türlü. Klasik mümün tepkisi bu, bir kere de daha farkli ya da daha yaratici bir şey soyleseler de dumur olsak Bunlardan cok var, en iyisi hic yoklarmiş gibi davranmak
  5. gonca

    Black metal seven var mı?

    Dark Ambient türünde Lustmord severim. xasthur, gorgoroth, burzum, nile ve opeth en sevdiklerim.
  6. gonca

    Dinlerin Şeytan Konusundaki Yalanı

    Şeytan anlatildigi şekliyle ovguye deger ve bilge bir yapiya sahiptir. Tüm celişkili şeytan ogretilerinden cikarilabilecek en dogru sonuctur bu. Ama bu soylemlerle bilmeden şeytan'i ovuyor ya şu müslümanlar, şu garip allahlari akil fikir versin ne diyelim
  7. gonca

    Metal müzik dinlemenin anlamsızlığı

    Katiliyorum :good:
  8. gonca

    YIL 2050

    www.musayahya.com www.kurandakievrim.com www.islamveevrim.com www.imanedenevrimciler.com Linkler muhteşem Hatta www.yahyaveevrimgercegi.com "Evrim düşüncesini ilk ortaya atanlar , Mevlana Celaleddin-i Rumi gibi, Muhyiddin-i Arabi gibi müslüman düşünürlerdir." " O, ol! dedi evrim de oluverdi! Elbette ki siz inananlar icin bunda büyük hikmetler vardir."
  9. gonca

    Ateistlerin Ne Kadarı Yurt Dışından?

    Yurtiçi...
  10. gonca

    İşte size evrimin ispatı: sitokrom-c

    Güzel bir araştirma Betelgeuse paylaşimin icin teşekkürler. PLLANET konuyu saptirma, evrimden az da olsa anlayan bir kişi maymun olmadigini gayet iyi bilir, bu soylemler klasik karalamalardandir ve hicbir dayanaklari yoktur, bu şekilde kendini tatmin etmekten oteye gidemezsin. Eger bir akilli tasarimci her türü ayri ayri yarattiysa DNA'mizda inaktif halde bulunan ve evrimsel hatta ilişkili oldugumuz canlilarda kullanilan genlerin bizdeki inaktif eşdegerlerinin aciklamasi nasil yapilabilir? Bizde gereksiz, kullanilmayan bu genlerin ne gibi bir işi olabilir. Akilli tasarim tamamen sacmaliktir
  11. gonca

    Güneşin bir ömrü varsa?

    Sen benim bu konuda yazmiş oldugum yanitlari aciklar misin oncelikle , hicbirine cevap alamadim henüz?
  12. gonca

    Güneşin bir ömrü varsa?

    forumda bunlardan bir sürü var, araştir, oku, yanitlar hemen hemen aynidir başka sorularla gelseniz artik diyoruz...
  13. gonca

    Güneşin bir ömrü varsa?

    Evrimin hep pozitifi sectigini nereden cikardiniz, ileri evrim olabilecegi gibi tersine evrim de mümkündür cunku evrimi yalnizca bir faktor etkilemez; sizin bahsettiginiz pozitiflik kavrami genler icin gecerlidir ve bu da evrimin canli adina negatif yonde ya da pozitif yonde ilerlemesine katki saglar. Güncelleme!
  14. gonca

    Güneşin bir ömrü varsa?

    Evrimin hep pozitifi sectigini nereden cikardiniz, ileri evrim olabilecegi gibi tersine evrim de mümkündür cunku evrimi yalnizca bir faktor etkilemez; sizin bahsettiginiz pozitiflik kavrami genler icin gecerlidir ve bu da evrimin canli adina negatif yonde ya da pozitif yonde ilerlemesine katki saglar.
  15. gonca

    Güneşin bir ömrü varsa?

    Evrenin bir şeye hizmet etme zorunlulugu yoktur ki! Aklinin almadigi nokta bu, sen burada takilmişsin. İmtihan yok, bir şeye hizmet etme zorunlugu yok, inanca gerek yok. Bilincin yaşadigin sürece var olacak ve yaşamin sonlandiginda da yok olacak, bu durumda bilinc düzeyinde düşündüklerinin ve eylemlerinin bir gecerliligi kalmayacak anlayabiliyor musun?
×
×
  • Yeni Oluştur...