Jump to content

Dreamlighter

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    94
  • Katılım

  • Son ziyaret

Dreamlighter kullanıcısının paylaşımları

  1. Dreamlighter

    Araplara haksızlık mı ediyoruz?

    Dubai den gelen bir kız vardı,yarım yamalak ingilizce bilir, az biraz konuşmuşluğumuz oldu.. Araplarda Türkler gibi,türkiyenin nasıl çoğu salak,bağnaz,aşırı dine bağlı onlardada öyle, tek farkı yüzyıllardır öyle, ve bu sayı türklerden daha fazla.
  2. Dreamlighter

    Siz tanrı olsanız

    Sabah akşam eroin çekerim damardan,nasıl olsa ölmüyorum.
  3. Dreamlighter

    Islamdan cikmak

    Dinden çıkan zaten beğenmediği için çıkıyor,beğenmemekte bi nevi laf atmaktır. Sofrada bi yemeği yemiyince ayıp oluyorsa,din değiştirincede dine saygısızlık olur zaten.
  4. Dreamlighter

    Kürt Irkçılığı

    Herifler hem öldürüyor,hemde açılım için devletin kıçını yalıyor. Teroristsiniz deyincede "yooohh,biz dostuz kardeşiz pkk kalleş" diyorlar.
  5. Dreamlighter

    Çocuklara Ateizm okulu

    Aptallarda fikir beyan edebilir,ki çoğu zaman zekilerin hatalarını aptallar düzeltir.
  6. Dreamlighter

    AntiAllah olabilirmi?

    "“ Considering God is dead, I wonder if the Anti-God is alive. Or died first. Or hasn't even been born yet. Scheisse. I hate this guy, too. ” ~ Nietzsche " Ayrıca,antigod şeytandır. Tanrı hep iyi,şeytan hep kötüdür. Islamda iyilikte kötülükte tek tanrıdan gelir. Tanrıyı neye göre değerlendirip neye göre antisinin çıkarılacağı muamma,bütün sıfatlar onun
  7. Dreamlighter

    Ateist düşüncedeki arkadaşlar

    Fahişe olmanın kötülüğü ne?
  8. Dreamlighter

    Siz tanrı olsanız

    3üncü dünya savaşı çıkarır strateji oynarım.
  9. Dreamlighter

    Turkish Superman 80 Lerin Favorisi

    Konuyla alakalı mı bilmemde süpermen diyince aklıma geldi Marvel ,türk süper kahraman tasarladı. Batmanin yaninda falanda var. Selma Tolon adı,googlede aratın göreceksiniz http://www.weirdspace.dk/DCComics/SelmaTolon.htm bu da profil bilgileri. not : olaylar batmanda gelişiyor. galba batmanide batmana koymuşlar(?) Tek türk süperkahraman.
  10. Dreamlighter

    Karıncaların mucizesine, mucize demek suç mu?

    Cahillik suç mu? buna bağlı
  11. Dreamlighter

    Kürt Irkçılığı

    Finlerinki tamamen ayrı bi sistem. Iskandinav ülkelerini iyi bilirim. Isveççe öğrenmelerinin sebebi, Isveçin dominant olması,ve finlileri ezmesi. "Finlandiya 1155 tarihinde İsveç Krallığına dahil edilmiştir. İsveç hakimiyeti altında olduğu 1809 tarihine " 700 sene konuşulan bir dil. Isveçlilerle finliler birbirinden nefret ederler ama.Isveçliler ezer çünkü finlileri. Şu an onların dilini öğreniyorlar. Bu mantıkla anca,kürdistan kurulursa Türkçe öğretilmesi gerekli manası çıkar.
  12. Dreamlighter

    Kürt Irkçılığı

    Pkk nın ermenistan destekli olmasının sebebide,ermenistanın rusyadan aldığı silahları kürtlere vermesidir (gerçe eski silahlar.izi bulunmasın diye ,çoğu.) Kürtlerin edebiyatı yok. Kimseye bişey geliştirilme fırsatı verilmez. Geliştirilir.
  13. Dreamlighter

    Belli Konular

    Arkadaşlar merhaba. Ülkemizde konuşulacak konular ,başkaları tarafından belirleniyor, bu yüzden ülke ilerleyemiyor.. Kürt,Türk,Türban,Akp,Din,Emperyalism,Ermeniler,yünanlar,avrupa birligi... Türkiyede yetişen teknik bilgisi çok olan binlerce bilim adamı var . Amerikanın verdigi aletlerle girilen yarışmalarda hep ilk üçteler . neden kendi malını üretemiyor bu ülke. Türk insanında merak var. gerekli olan şeyler yatırım ve,halkın ilgisini başka yöne çekme. O yüzden ülke ilerlemiyor. hep aynı konular 6-7 senedir devam ediyor..
  14. Dreamlighter

    Mevlana mı Muhammet mi?

    Bi Kürtleri bi alevileri bide malezyalıları sevmem . Muhammet tercihimdir.
  15. Dreamlighter

    Kürt Irkçılığı

    Kürtler aşağılanıyoruz diyorlar,ama aşağılanmak hakedilir,biri tarafından verilmez. Amerikada zenciler "nigga" dır,çünkü esrar çeker,haraç keser,pezevenklik yaparlar. Tabi düzgün olanları aşağılamak için de deniyor,o ayrı. Kürtlerde türkiyenin "Nigger" leri. ama ben hiç zencilerin amerikanın içinde ülke kurmaya çalıştığını görmedim.
  16. Dreamlighter

    Kürt Irkçılığı

    Kürt gençleri yüzünden sokakta rahat yürüyemiyoruz.10 çocuk yapıyo çalışmıyo aileleri,bunlar büyüyüp ,tinerci , bıçakçı oluyorlar.Sonra türkler bizi sömürüyor , kürt diyolar.
  17. Dreamlighter

    Tek Cümleyle Film Özetleyebilme

    Sex - American Pie serisi.
  18. Dreamlighter

    Zeka kalıtsal mıdır?

    Almanın olması lazım. evleri yan yana dizince çıkıyor Not : Zeka gereksiz saçma bişeydir. Ben zekiyim,bir boka yaramıyor. IQ nu söylüyorsun yalancı,dalgacı diyorlar. Psikolojik sorunlarda getiriyor. Üstün zekalı olmak ayrıcalık degil,özürlülüktür. Gerizekalılık neyse üstünzekalılıkta otur. Tamamen gereksizdir. Normal her zaman en iyisidir. Zekamla birlikte , psikolojik sorunlarımıda alacak olan varsa buyursun, 80 IQ ya razıyım iki katını veririm. %0.001 dilimdeyim,bütün gün pornografik şeylere bakıp,strateji oyunu oynayıp,fast food yiyorum. Bu mudur?.
  19. Dreamlighter

    Zeka kalıtsal mıdır?

    İçsel çıktı. Ama aynı zamanda paranoid şizofrenim...wow. haha ekşisözlükte bunu buldum Zeka olarak sadece hafızam çok kuvvetlidir.Psikiyatr la yaptığımız testte dünyada girilebilen en küçük dilime girmişim. ama çoğunlukta korkmaktan başka bişey düşünemeyecek kadar zavallı olduğum için bir poha yaramıyor afedersiniz. "Top 0.001% (99.999th percentile, 1/100,000; IQ 164 sd15, IQ 168 sd16): " 168 IQ yla buna giriyorum herhalde. ama IQ bi boka yaramıyor ,ve pek gerçekçi bir test olarakta görmüyorum. Bence saçmalıktan ibaret. Insan zekasıyla degil bildikleriyle önemlidir. "Top 0.000003% (99.99
  20. Dreamlighter

    Gizli Mazoşizm

    Çok östrojen kokan mutluluklar bunlar :p
  21. Dreamlighter

    evlilik

    Diyorum . Mutluyum. Hayvanları severim. Sevmedigim bi hayvan şu ana kadar karşıma çıkmadı. Hamam böceğin bile elime alır gezdiririm. Arı ve sineği sevmem,çok ses yapıyorlar.
  22. Dreamlighter

    Gizli Mazoşizm

    Panik atak gibi degil bu. Panik atak bildigim kadarıyla anlık olur geçer. Bunda ömür boyu panik atak olduğunu düşün. Çocukluktan beri. Temel korkum yok. Aslında korkum bile. Yok.Acıma ve suçluluk diye şeyleri bilmiyorum. Belki yaşadığım olaylardan. Hiç bişeyi yanlış yapmışım gibi gelmiyor. Elbette yanlışlarım var,ama asla kendimi suçlamadım. Kimseye de acımadım ömrümde. Panik atak bi nöbet. Buysa ömür boyu süren panik atak nöbeti gibi bişey.
  23. Dreamlighter

    evlilik

    Evlilik çağımızda saçmalıktır. Anaerkil düzene geçilmelidir.
  24. Dreamlighter

    Gizli Mazoşizm

    Sevdigim bi insan hiç olmadı. Hiç olacağını da zannetmiyorum. Seveceğim bi insan modeli de yok. Aşkada inanmam. Film izlerken bile dışardaki başka şeylere kafam takılır sürekli. Filmde amerikan ekonomisi lafı geçiyorsa, 10 sayfa amerikan ekonomisi okurum. Başıma geldi çünkü. Kedileri sevmem :p Hep bişey yaparken kafama bunlar takılır,korkarım,düşünemem,odaklanamam,başka bişey gelir aklıma,sürekli korkarım, yaptığım işin önemi yoktur benim için. Bundan kurtulsam yeter.
  25. Dreamlighter

    Gizli Mazoşizm

    Bilmiyorum o zaman nedir mutluluk? Mutluluk nedir bilmiyorum,çünkü herhalde hiç tatmadım.Tanım yapamıyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...