Jump to content

Kimse

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    52
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Kimse Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. Kimse

    Bu Neden Günah Peki?

    Hocam bu sorunun cevabına gerçekten çok ihtiyacım var. Benim için dua ettinizmi? Ettiyseniz ne zaman saat kaçta ettiniz? Vallahi makara kakara yoktur sorumda, çok ciddi soruyorum.
  2. Kimse

    Bu Neden Günah Peki?

    Sonunda Cübbeli Hoca kayışı koparır :p Sanık sizindir kafir arkadaşlar, benden bukadar
  3. Kimse

    Bu Neden Günah Peki?

    Ben hatırlarsanız "Kuranda matematik hatası var" diyorlar ve avliye nin çıkışını göstererek bu iddialarınıda ispat etmiş oluyor dedim. Bu konuya siz Cübbeli Hoca olarak açıklama getiremez iken benden nasıl bir konuşma bekliyordunuz acaba? :cray: Allah bilir de niçin Hazreti Ömer o bilmez ben bilirim diye ortaya atılıyor öyleyse? Kaynak isteme mecaz ha
  4. Kimse

    Bu Neden Günah Peki?

    Hocam herşeyi bildiğimi iddia eden ben değilim, matematiğimin kötü olduğunu ispat etsen ne olacakki? Benim matematiğim zayıf belki ama Kuranı yazan kişininde matematiği zayıf olacakmişki demekki avliye diye bir yöntem geliştirmiş matematiği daha iyi olan Ömer Hazretleri. Yok öyle değilse avliyenin çıkış amacı nedir? Siz önce bunu izah edin bi, sonra alırız fasulyeleri deneriz tek tek gerekirse
  5. Kimse

    Bu Neden Günah Peki?

    Etmiyorda ne oluyor? Öyleyse körü körüne inanıyorsunuz. E ver Daha ne? Ben "inanamıyorum çünki inanmamı engelleyen gerçekler var" diyorum siz "hadi kalk abdest alda namaz kılalım" diyorsunuz Kaynak avliye Cübbeli Hocacım ))
  6. Kimse

    Bu Neden Günah Peki?

    Hocam amin ama bu konuşmamız Kuranda hata olduğunu ispat etmiyormu? Sizde görmüyormusunuz ? Allah için dürüstçe cevap verin. Ben anlamaya çalışıyorum, inanayım diyorum ama önüme çıkan engellenerden birtanesi bu, bunu geçsek bir adım yaklaşacam belki müslümanlığa ama ortada işte gerçekler. Ben ne yapayım? Ömer hazretleri bile "bırakın Kuranı, siz benim dediğim şekilde bölüşün" demiş işte.
  7. Kimse

    Bu Neden Günah Peki?

    Cübbeli hocam, Kısacası ve konunun özü Ömer efendimiz hissedarlara hisselerini taksim etmese, insancıklar koskoca Allahın Kuranı Kerim ile "Alın mirasınızı bölüşün" diye gönderdiği bölüm ile hisselerini bölüşemeyeceklermi yani ?
  8. Kimse

    Bu Neden Günah Peki?

    Eee Ömer Hazretlerine ne oluyorda kanunda açılım yapıyor ?
  9. Kimse

    Bu Neden Günah Peki?

    Sorun Allahın "Alın sizlere gönderdiğim kitabım ile mirasınızı paylaştırın" dediği Kuran ile mirası paylaştıramayıp ancak Ömer efendimizin desteği ile mirası paylaştırabilmemizdir İşin içine insan parmağı girmese koskoca yaradanın kitabı çıkmaza giriyor Sorun budur Cübbeli Hocacım ((
  10. Kimse

    Bu Neden Günah Peki?

    Hocam böyle söylüyorsun ama Ömer efendimiz getirip doğrusu koymuş işte ortaya, hemüde kapı gibi
  11. Kimse

    Bu Neden Günah Peki?

    Hocam şöyle desem peki. Kuranda doğrusunu bulamadığımız ve kuranın dışına çıkıp Ömer hazretlerinin avliyesini kullanarak çözdüğümüz miras paylaşımı kuranda hata olduğuna delil değilmidir? Değilse niçin değildir.
  12. Kimse

    Bu Neden Günah Peki?

    Ama biz sapmışları aydınlatıcı konuşmuyorsunuz böyle diyerek sevgili cübbelicim Kafama takılan bi soru bu benim, benim gibi binlerce insanı temsil ederek soruyorum belkide ben bu soruyu şu anda
  13. Kimse

    Bu Neden Günah Peki?

    Sevgili cübbelicim Kuranı Allah koruyor diyorsunuz ama matematik hatası var kuranda diyorlar, hatta ancak Ömer hazretlerinin desteği ile miras paylaşımı yapılıyormuş Bu konuya bir açıklama getirebilirmisiniz acaba çok reca etsem?
  14. Kimse

    Kıl ve akıl ters orantılıdır

    Şimdi müslodan çok hiristo var dünyada, onlar yanılıyormu? Diye sormadan geçemedim
  15. Kimse

    Böyle imtihan mı olur ?

    Zaten hep diyodum bakın kendileride kabul ediyor,zayıf akıllı olup sorgulama yapamayan beyinler doğruyu yanlıştan nasıl ayıracakta dinlerin uydurma olduğunu kavrayacak.
×
×
  • Yeni Oluştur...