Jump to content

Serare

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    631
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Serare Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Serare

    Kadınları sakat bırakıncaya kadar dövün!

    Yönetimden rica ediyorum konu altına yazılanları silsinler lütfen. O şahıs jadı yapıyor tüm iğrençliği. Bunlardan korkulur. Pisliğin bu derecesi.
  2. Serare

    Kadınları sakat bırakıncaya kadar dövün!

    Ve ayrıca kendisi sosyoloji, psikoloji ve tıp gibi bilim dallarında yüksek öğrenim yapmış biridir.
  3. Serare

    Kadınları sakat bırakıncaya kadar dövün!

    Erkeğe yönelik şiddet (fiziki değil) için bir anket var mı? sorusuna bir cevaptı yalnızca, elbetteki erkekler de şiddet görüyor. Esther Vilar'ın ''Kölenin Mutluluğu; Kadının Dünyası; Erkeğin Rüyası'' adlı kitabından bir alıntı eklemiştim foruma. Kitabının çıkmasıyla şiddetli tepkiler, ölüm tehditleri alıyor, tüm kadınlar, özellikle kadın hareketi başta olmak üzere kendine düşman oluyor ve kendisine ''ayrımcı'' ''kadın düşmanı'' ''faşist'' gibi yakıştırmalar yapılıyor, Almanya'dan göç etmek zorunda kalıyor. Kadın resmen erkeği kullanıyor diyor, kısmen aynı düşünceleri paylaştığım için ekliy
  4. Serare

    Kadınları sakat bırakıncaya kadar dövün!

    Senin beynin olsaydı o yazıyı neden eklediğimi anlardın ama olmadığı açık olduğundan sana bir şey diyemiyorum, yani o gruba girdiğin açık.
  5. Serare

    Kadınları sakat bırakıncaya kadar dövün!

    Şu benim eklediğim anketleri beğenmeyenlerle bir gün İstanbul'un ara semtlerinde bir dolaşsak da Türkiye'nin durumunu bir anlasak, açığa kavuştursak diyorum (Ciddiyim) Ve sürekli düştüğüm bu notu tekrar düşeyim; ''uç noktalarda konular açılmıyor, altına uç şekilde yazılar yazılmıyor olsa, o anketleri eklemek yerine başka şeyler yazmış olabilirdim''.
  6. Serare

    Kadınları sakat bırakıncaya kadar dövün!

    Anket değil de zamanında okuduğum bir yazı; Buyrun... MAĞDUR OLAN ERKEKLER
  7. Serare

    Kadınları sakat bırakıncaya kadar dövün!

    Evet forumdan birkaç kişiyle sohbetimiz var, iki kişiyle de samimi arkadaşlığımız. Siz arkadaşlık kurmak istediniz de ben mi engelledim sevgili jadı. Foruma geldiğim ilk andan itibaren özellikle siz ikiniz sürekli bana iğrenç bir şekilde saldırdınız, iğrenç, tuhaf bir ağızla. Başka sataşanlardan da sözümü esirgemedim. Hemcinslerim olduğunuzu düşünmedim hiç derken ciddiyim, yani erkek misiniz bayan mı nerden bileyim? Sizi görüp konuşmadan nerden bilebilirim? Bu konu altına yaptığım yorumlara gelince ancak buradakilere yakışan türden cevaplar olduğundan ben o yönde yorum yaparım.
  8. Serare

    Kadınları sakat bırakıncaya kadar dövün!

    Ben senin ismini telaffuz edebiliyorum, demek ki o dengesizle bir tutmuyorum. Ve hemcinsim olduğunuzu düşünmedim hiç. Sizi gördüm mü? Tanıyor muyum? Hayır! Cübbeli de yok ortalarda. En son o dengesizle ruh ikizi olduğunu söylemiştim ne hikmetse o gün bugündür kayıplarda.
  9. Serare

    Kadınları sakat bırakıncaya kadar dövün!

    jadı, Olmuşsa da dedim, ''Değişim olmuşsa da'', lütfen yazdıklarımı ileri geri çekip olmadık sözler üretmeyin. Eklediğim iletilerin tam da konunun içeriğine göre olduğunu belirttim. Daha fazla yorum yazacak değilim konuya o yüzden yaptığınız her türlü saçma yorum ya da iftira sizinle kalır. Ve senden ayrı olarak bir not düşeyim, o forumda birçok kişinin kendinden nefret ettiği dengesiz için bir not, adı bile miğdemi bulandırıyor, kaleme alamıyorum. Ne olduğu, kim olduğu belli değil ama birden çok kimliğe bürünerek dengesizce ettiği laflarla anca kendini tatmin eder. Attığı iftiralarla da.
  10. Serare

    Kadınları sakat bırakıncaya kadar dövün!

    jadı, Ben çocuğumu da hiçbir zaman bırakıp terketmem ama terkeden bir dolu kadın var. Konu altına eklediğim iletileri neden eklediğimi anladığını umuyorum ve eklediğin o anket ile ilgili yazılanların tümüne bakmadım ama bir önceki araştırmalarındaki sonuçların benim eklediğim bir araştırmadaki sonuçlarla birebir örtüştüğünü görebilirsin. Değişim olmuşsa da son yıllarda olmuş öyle mi? Ben insanların ne kadar tuhaf varlıklar olduğunu birebir görüyorum yani etkileşerek değişebilen vs.
  11. Serare

    Kadınları sakat bırakıncaya kadar dövün!

    Sevgili berguzar, Konunun başlığına bakın, birileri böyle bir başlık açıyor ve konunun altına uç yorumlar yapıyorsa tam da bu iletileri hak ediyorlar ki ben benim eklediğim linklerde verilen haberlerin, yapılan araştırmaların herbirinin konunun başlığından daha insaflı ve daha doğru olduğundan eminim. Sevgiler.
  12. Serare

    Kadınları sakat bırakıncaya kadar dövün!

    Şimdi açılıyor sanırım... Ankete göre kadınlar dayak istiyor!
  13. Serare

    Kadınları sakat bırakıncaya kadar dövün!

    Ankete göre kadınlar dayak istiyor! ''Çoğu kadın kocası tarafından içten içe dayak yemeyi arzular'' diyor tıp fakültesi öğrencileri... Buyrun...
  14. Serare

    Kadınları sakat bırakıncaya kadar dövün!

    Ben iddia etmiyorum, araştırma verilerinin linkini veriyor ve etrafımda bir çok kadının maço erkeklerden hoşlandığını söylüyorum. Hani böyle anlatırlar kadınlar, yok evleneceğimiz şöyle kibar olsun, yok böyle düşünceli olsun ama nerde ipi kopuk bir zibidi var onu bulur, onunla olurlar. İkiyüzlülük bu diyorum. Konu altına bu yönden yazma nedenim herkesin bu yönü yok sayarak konuyu kendi istedikleri yönde uç noktalara çekmiş olmaları.
  15. Serare

    Kadınları sakat bırakıncaya kadar dövün!

    Bak burada isabet ettin, ben toplum dışında yaşayan biriyim. Bunun ne demek olduğunu nasıl anlatayım sana şimdi... Zor. Kocam da bir başka versiyon Onun için ne anlatsam inanman zor. Ben kocam yapmaz demedim, bana yapmaz dedim hayatımın yarısı onun yanında geçti, az çok tanıyor beni. Ayrıca ben bütün kadınlar ister demedim ama bildiğim bir çok kadınla yola çıkılmayacağını bilirim, yani hayat görüşü manasında.
×
×
  • Yeni Oluştur...