Jump to content

mayonez1

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    120
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

mayonez1 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

1.608 profil görüntüleme
  1. mayonez1

    Nerden: Kurtuluş savaşı bir DESTAN değil MASALDIR.

    xxx Biliyorum bu lafımdan sonra büyük ihtimalle banlanırım Bu ülkeyi ben senden daha fazla seviyorum ama senin gibi **lerin bu ülkeyi sevdiğine inanmıyorum Bir avuçtu tabiki Sen hala o masallarla kendini avut Cevap vereceğine ******** adam hemen hakarete geçersin Sana söyleyeyim mi ne olmuş diye Atatürk İngilizlerle anlaştı ve İngilizlerde Atatürk ün liderliğinde bir Türkiyenin kurulmasına ses çıkarmadılar Karşılığında acaba Atatürk ingilizlere ne gibi taahüttler vermiştir?
  2. mayonez1

    Nerden: Kurtuluş savaşı bir DESTAN değil MASALDIR.

    Evet sevgili gavs güzel bir noktaya temas etmişsin Kurtuluş savaşı derler ama ama hiç şunları düşünmezler neyden kurtuluş? Kurtuluş savaşını sadece bir avuç Yunanlıları yenerek kazandık işin ilginci Diğerleriyle hemen hemen savaş olmadı gibi bir şey? Şöyle düşünün İngilizler bize saldırsaydı yenme ihtimalleri var mıydı? Büyük ihtimalle Neden peki savaşın bu yönü dikkate alınmıyorda ingilizlerin korkup kaçtığı paronayasını söylemekten çekinmiyorlar Peki İngilizler İstanbul neden savaşmadan Türkiye'ye bıraktılar? Bunun yanıtını verebilecek olan var mı?
  3. mayonez1

    Müzikle Açalım

    Bilenler bilir efsanevi oyun müzikleri bütün eski atari salonu oyun tutkunlarına gelsin :hi: :hi: :hi: :hi: Street fighteer http://www.youtube.com/watch?v=cK1C0uj27xU Mortal Kombat http://www.youtube.com/watch?v=46zzDtRwczo...feature=related
  4. mayonez1

    Müzikle Açalım

    Efsanevi şarkı bütün forumdakilere gelsin http://www.youtube.com/watch?v=YYWByR9FS8w...feature=related
  5. Düşük bel pantolona yasak geldi ABD’nin Louisiana eyaletinin Delcambre kasabasında çok düşük belli pantolon giymek yasaklandı. DELCAMBRE - Belediye Başkanı Carol Broussard, kasaba yönetiminin aldığı karara aykırı davranarak, iç çamaşırını gösterenlerin 500 dolar para ve 6 aya kadar hapis cezasına çarptırılabileceğini belirtti. Broussard, bunun ırkçı bir karar olduğu yönündeki iddiaları da reddederek, beyazların da bu tür pantolonlar giydiğini söyledi. http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/411065.asp
  6. Benim demek istediğim tam anlamamışsın herhalde Doğal seçilime göre canlının hayatta kalması onun için genlerini gelecek nesillere aktarması için en iyi yol değil mi? Bu şekildeyse zehirli bitki hayatta kalıyor ama baktığımız zaman diğer sebze ve meyveler yok olup gidiyor sizin tabirinizle Benim söylediğim insanlar olmasaydı zehirli bitkiler çok olurdu değil. Zehirli bitkiler zehir üretiyor sebze ve meyvelerin çoğu insan için yararlı vitamin üretiyor. Bu evrimde neyin sonucu?
  7. Diyelim zehirli bir bitki kendini korumak ve genlerini gelecek nesillere aktarmak için bunu yapıyor. Tamam amenna. Fakat diyelim bir portakal, karpuz, kivi, bilmem başka yiyecekler neden bu şekilde bir kendini koruma yoluna gitmiyor. Onlar bakıyorsunuz insanlara bütün herşeyilerini sunmak için sanki birbirleriyle yarışıyor gibi bir havaları var. Evrim kimine talih kimine kör salih mi yoksa?
  8. Selamın Aleyküm arkadaşlar Bildiğiniz gibi kimi sebze ve meyvelere kışın kimisine de yazın ihtiyaç duyarız. Diyelim kışın c vitaminine ihtiyacımızı olduğu zaman bakarız ki c vitamini sebze ve meyvenin içinde mevcutt olduğunu görürüz. Yani öyle bir şey mevcut ki sanki sebze ve meyveler bizim ihtiyacımız olduğu şekilde evrilmiştir. Burda evrim amcayı kutlamak gerekir güzel bir şekilde evrimleştirmiş sebze ve meyveleri. Sebze ve meyvelerdeki vitaminler evrimde neyin sonucudur? Bir zehirli bitkiyi düşünün canlı bunu yediği zaman ölür bu tip vitamin deposu bitkileri yediği zaman da vücudu iç
  9. mayonez1

    Atatürk ve Din

    Forum yönetimi de ırkçı bence baksana Beğenmedikleri kişiyi hemen kapı önüne koyuyorlar Faşist bir yönetim var o yüzden darbe planlıyorum ama önce kendime yandaş bulmam lazım sen benimle olursan bu iş olur Deviririz bu faşoları :lol: :lol:
  10. mayonez1

    Atatürk ve Din

    Zaten belli bir süre engellenmiş o arkadaş Out of order http://forum.ateizm2.org/index.php?showtop...mp;#entry441692
  11. mayonez1

    Atatürk ve Din

    Harbiden ya bunlar şiirden anlamıyorlar bence ne yapalım Ama anlayan biri çıktığı için mutluyum teşekkür ediyorum :good: :good: :good:
  12. mayonez1

    Atatürk ve Din

    Atatürk yoktu Düşman çoktu Atatürk geldi Düşmanı yendi Bu güzel yurdu Bizlere verdi
  13. mayonez1

    Atatürk ve Din

    Milletin g.t.den eğri b.k çıksa bunlar akpden bilir ve bunda da art niyet ararlar Türkiye'de her poktan akp sorumludur
  14. mayonez1

    Faşizm ve Atatürk

    Güncelleme
  15. mayonez1

    Atatürk ve Din

    "Hakaret videosu kalkarsa, yasak biter" İstanbul 1'nci Sulh Ceza Mahkemesi, Atatürk'e hakaret içeren video görüntülerin kaldırılması halinde, görüntü paylaşım sitesi YouTube'a erişim yasağının kaldırılması yönünde karar aldı. İstanbul Nöbetçi 1'inci Sulh Ceza Mahkemesi'nin kararının Türk Telekom'a bildirilmesinin ardından, şirketin hukuk müşavirliği ilgilileri çalışma başlattı. Türk Telekom yetkilileri, çalışma sonucu sitedeki hakaret içeren unsurların kaldırılması halinde, erişim yasağının kaldırılıp kaldırılamayacağını, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Savcısı Nurten Altınok il
×
×
  • Yeni Oluştur...