Jump to content

HARUNN

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    1.044
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

HARUNN Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 01-07-1983

Contact Methods

  • MSN
    psikolog._@hotmail.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Palandöken/ERZURUM
  • Interests
    Seyahat etmeyi çok seviyorum. Farklı yerler görmek vs.

Güncel Profil Ziyaretleri

11.274 profil görüntüleme
  1. umarım birgün hayal ettiğin bütün yerler görürsün harunum..ben dünya yüzünde bir prag şehrini görmek isterdim..bir de ispanyayı..hayalde kalacak :)

  2. HARUNN

    Oruc Nefsin Terbiyesi içindir

    Evet, bir ramazan ayına daha başlamış bulunuyoruz. Oruç, gerçek takva sahiplerini terbiye eder ve huşu duygusunu artırır. Takvası olmayana ise, ters etki yapar. Önemli olan, fırkai naciyeden olabilmek. Hayırlı ramazanlar dilerim.
  3. HARUNN

    EVRİM YOK DİYEN MÜSLOLARA BİR DARBE DAHA

    Kanıt filan istemiyorum, değerli arkadaşım. Ben bu konularla ilgilenmiyorum. Gece gündüz bunları düşünen, sizlersiniz.
  4. HARUNN

    Doğu kökenli vatandaş.......

    Erzurum``da, milliyetçi - pkk yandaşı kavgası yaşanmamıştır. Sadece, dtp konvoyu taşlanmış, dtp kars belediye başkanına ait makam aracı taşlanarak, camları kırılmıştır. Burda hiç bir babayiğit çıkıpta, ben pkk yandaşıyım yada pkk lıyım diyemez. Çok kötü öpülür, anlicağınız.
  5. HARUNN

    EVRİM YOK DİYEN MÜSLOLARA BİR DARBE DAHA

    Evrim bir dogmamıki, insanlar ""evrim varmı lan"" şeklinde sorular soruyorlar. Demek ki evrim, dogmatik bir kuramdan öteye gidememiş ve halen, tatmin edici - kesinlik içeren, bilimsel kanıtlar sunamamış.
  6. HARUNN

    EVRİM YOK DİYEN MÜSLOLARA BİR DARBE DAHA

    Bir kere, bu başlığı açan arkadaşın amacı, bilimi desteklemek mi, dinlere darbe vurmak mı? Bilimi destekleyen bir insan, tarafsız olmalı, çok farklı bir pencereden bakabilmelidir. Sizde bu kabiliyeti göremiyorum. Bilim, asla dini etkisiz kılmaz. Bilimi, kendi ego tatmin aracı olarak kullanmayınız.
  7. HARUNN

    Doğu kökenli vatandaş.......

    Kürtlerin esas karşı çıkmaları gereken şey, feodal sistemin yapı taşları olan, toprak ağalarıdır.
  8. HARUNN

    Doğu kökenli vatandaş.......

    Bir kere, bende Erzurum`luyum. Ve de, milliyetçilerle, pkk yandaşları arasında hiç bir kavga yaşanmadı, internettin hoca. Sadece burada, dtplilerin araçları taşlandı, saldırıldı, bir tabur asker ile gelip, asker ile gittiler, can korkusundan.
  9. HARUNN

    Şiir paylaşımı

    Kırklar dağının düzü Ziyaret çarptı bizi Kör olasın, Suzan Suzi Sular apardı bizi. Köprü altı kapkara Suzan gel beni ara Saçlarıma kumlar doldu Tarak getir, sen tara. (Diyarbakır yöresi, anonim)
  10. HARUNN

    Karşımıza dinciler taşındı..

    Dostum, içebilirsin. Suda içebilirsin, sigarada. Ama bunu, insanları kıl ediyim mantalitesi ile değil, hakkın olduğu için yapmalısın. Böyle davranırsan, erdemli ve dürüst biri olursun. Bilmem anlatabildim mi..
  11. HARUNN

    Karşımıza dinciler taşındı..

    Ezan vs, insanları rahatsız etmek için değil, ibadette gerekli şeyler olduğu için yapılmaktadır. Hiç bir insanı rahatsız edecek bir yaptırımı yoktur. Bu nedenle, laga luga yapmanıza gerek yok. Haaa.. çok rahatsız oluyorsanız, ülkeyi terkedin şeklinde bir tavsiyede bulunuyor, hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.
  12. HARUNN

    Youtube` ye giriş yapamıyorum.

    update
  13. HARUNN

    Şiir paylaşımı

    Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak....
  14. HARUNN

    Nükleer santral kapıya dayandı !

    Bırak entellektüel olmayı, dışarda görsen prof olduğunu anlamazsın, öyle proflar var.
  15. HARUNN

    Müzikle Açalım

    Eyvallah sağolasın, Danger.
×
×
  • Yeni Oluştur...