Jump to content

Mac

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    65
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Mac Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

2.847 profil görüntüleme
  1. Mac

    Evrim Sunumları Serisi #1 - Tür Kavramı

    Abi academia odasında hiç sevilmiyom ben. Bu yüzden beni götür evde öldür
  2. Mac

    Evrim Sunumları Serisi #1 - Tür Kavramı

    Astur abim sunum yapsın, ben de katılacağım. Onun sunumundan çok etkilenip kapitalist olacağım, Sonra sizin odayı satın alıp hep kendim sunum yapacağım. Bu olcak sonunda. (Karun dostumda bi sürü para var, niyetimi söyledim sorun değil istersen inspeak'e satın alırız dedi)
  3. Mac

    Evlatlık

    Muhammed insan doğasını iyi bildiği için bu kadar başarılı oldu. Sizler saf ve duygusalsınız. Düz mantıksınız. Bir evlatlık edinin, sonra bir de çocuk yapın. Sonra ölçün bakalım hangisini daha çok seviyorsunuz. Evlatlığına öz evladın gibi davranmanda elbette kötü bir yan yok. Ama bu çok mümkün değil. En iyi en düzgün insan bile kendi doğurduğu çocuğu daha çok önemseyecek, daha çok sevecektir. Evlatlık, öz evlat gibi olmaz. Olmasını istemeniz ayrı, olur diye iddia etmeniz ayrı.
  4. Mac

    Ateistmusların hayatı 1. Bölüm

    Cübbeli ile anibal'i karşılaştırın. Cübbeli'nin sağlam sinirlerinin yanında anibal'in ateşli heycanlı sinirli ve daha saldırgan olduğunu göreceksiniz. Tamam cübbeli uyanıkça tahrik etmiş ama anibalin malca tahrikine karşı sağlam durmuş, sinirleri çok sağlam. Burdan neyi çıkarcaz? Anibal'in dinine daha bağlı, daha saftirik, daha heycanlı ve daha ahmak olduğunu elbette.
  5. Mac

    kardeşlik..

    Sağ selamet askerliği bitirip gelmesini diliyorum kardeşinizin. Benim bir abim bir de kız kardeşim var, Daha önce onlarla yaşamıyordum, üniversiteye girince onlarla kalmaya başladım. Abim beni hiç sevmez sanırdım hep, sonra bigün ben hastalanınca çok ağladı hatta en çok o ağladı. İlk defa ağladığını gördüm, seviyomuş demek dedim.
  6. Mac

    Niçin Oruç tuttuk

    Yüce Tanrım nerelerdesin? Muhtemel nedenlere bakalım, 1- Oruç fakirlerin halinden anlamak içindir. Ateist bakış- Oruç fakirlerin halinden anlamak için yeterli değildir, müslümanlar akşama kadar aç kalıp iftarda tıka basa yerler. Eeee ne olmuş yiyorlarsa, eh yani ne olmuş yiyorlarsa, Yiyorlarsa ne olmuş yani? Onlara oruç tutmayı emredenin "fakirlerin halinden anlarsınız" derken akşam olunca tıka basa yiyeceklerini düşünerek dediğini sanmıyorum. Bu müslümanların -eğer amaçları fakirlerin halinden anlamak ise- kendi hataları, bunu yapmamaları gerekiyor. Yapmazlar ise oruç amacını yeri
  7. Mac

    21.yüzyılda hala ingilizce bilmeyen insanlar!

    Adam abartmış ama çokta yanlış birşey söylememiş. Ben mühendislik fakültesi mezunuyum. (tam mezun değilim ) Teknik ingilizcem var az çok yeter diyodum. İş değiştirince her yerde yetmediğini anladım. Benim için çok önemli değil hiç olmadı daha küçük bir işte ingilizceye ihtiyacım olmadan da çalışabilirim. Ama okuduğu bölümü ve mesleğini hakkı ile yapabilmek, ilerlemek, başarılı olmak, dünyayı daha iyi takip edebilmek isteyen herkes ingilizce bilmelidir. Bilmiyosak, bilmiyoruzdur, bunun için dili küçümsemeye önemini inkar etmeye...vs gerek yok.
  8. Mac

    Vatanı Satmak

    Serbest piyasa olacak tamam zenginliğin bolluğun başka çaresi yok,kabul ediyoruz.Peki bu liberal düzende fakirlere yardım etmezsen günün birinde fakirler patlamasın sakın?. Fransız devriminde fakirler krallık dışında bir rejim olamayacağını düşünüyorlardı,devrim oldu ne oldu? krallıklar bitti.Toplum dinamizmi hiç bir kural olmaksızın fakirlere yardım etmeyi kendliğinden düşünür.çünkü biri yerken öbürü bakarsa ama bugün ama yarın mutlaka kıyamet kopar. zaman zaman küçük kıyametler çeşitli ülkelerde kopmuş,kapitalst düzen ödünler vermiştir (grev, sigorta, sağlık hiz say say) ayrıca şeyini
  9. Mac

    Vatanı Satmak

    Geçti artık om, zekice olanı Astur söyledi.
  10. Mac

    Vatanı Satmak

    Wuuu, çok etkileyiciydi Astur abi, Ben bu tür bi çıkışı ludwigden bekliyodum.
  11. Mac

    Vatanı Satmak

    Ne alakası var ibiş. Ben siz iğrençsiniz de biz ya da o dediğini diyenler süper mi dedim. Hepimiz iğrenciz işte, şimdi gidip biraz intihar edeceğim.
  12. Mac

    Vatanı Satmak

    Üfff. Banane, ne olursanız olun. Ben sadece ne olduğunu belli etmeye çalışırken abartıp itici olduğunuzu söylüyom. Hatta direk kimseye söylemişliğimde yok. Belki başka forumlarda, başka yerlerde, işte, evde...vs bu "laissez faire"ci olcam diye erol taşlaşan adamlara doldum, burda patladım. Çay koyayım da içelim.
  13. Mac

    Vatanı Satmak

    KEmal Sunal filmlerinden birinde (Üç Kağıtçı), kemal sunalın bir amca modeli var. Böyle para için herşeyi yapacak biri, tek gözü sakat, iğrenç mi iğrenç bi tip. Aynı tip adamlar diğer türk filmlerinde de var, hem çirkinler hem mide bulandırıcılar böyle hep yerlere yatıp kendilerine atılan paraları öpüyolar, bütün kötü işleri para için filmde onlar yapıyolar. Filmde bile olsa sırf para için o kadar iğrençleştikleri için yolda görseniz selam vermeyeceğiz adamlar. Benim Türkiye'nin medyatik, tanınmış liberalleri ile bir sıkıntım yok, vatanı da satsalar umrumda olmaz. Umrumda olmayışı vata
  14. Mac

    Bilim Kadınları..

    Birşey değişmese ne olucak? Birşey değişmesin. Sırf davalarını kazandıklarında rahatsız olacak bikaç sözde aydının rahatsızlığı bile dava için mücadeleye değer. (Secret bak ben kolay tavsiyede bulunmam, şimdi sen hani böyle bilim kadınları çığırtkanlığı yapıp aklınca türbanlı kadınları eziyon ya, heh işte sen öyle yapınca benim bulunduğum yerden ve muhtemelen herkesin bulunduğu yerden hiç aydın, çağdaş, bilimsever filan gözükmüyon, saftirik görünüyosun. yapma bence yine de sen bilin tabii)
  15. Mac

    Bilim Kadınları..

    Yooo niye bana düşsün? Ben gayet ciddiyetsiz boş konuşan bir üyeyim, kimse benden söylediğimin altını doldurmamı beklemez, beklese ne olcak kim takar, ben takmam
×
×
  • Yeni Oluştur...