Jump to content

AteTürk

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    813
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

AteTürk Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. AteTürk

    Hacı'yı Kaybettik

    Cok uzun zamandir girmiyordum giripte böyle bir sokla karsilasacagimi hic tahmin etmemistim, saglik durumumla ilgili bir sey danismayi düsünüyordum kendisinden, aklima bile gelmezdi. Cok degerli bir insani, iyi bir dostu kaybettik. Hep dedigi gibi: Haci, ne aci!
  2. AteTürk

    Film Önerileri

    Life of Brian yazıldı mı bilmiyorum ama bence Monty Python'un en iyi filmi.
  3. AteTürk

    Film Önerileri

    La Vita e Bella. İzlemedinizse büyük kayıp.
  4. AteTürk

    Resimler - Karikatürler - jpg formatında yazılar...

    http://imgur.com/ORDcjPV
  5. Hayir Muhammed gelmeyecekti Romali bir peygamber gelecekti.
  6. Momentum güzel laf kalabalığı yapmışsın ama konuyla alakası yok. Konu anlayasınız diye Arapça indirdik. Mantıklı olan o devirde yeni bir din gelecekse devrin franka linguası yani roma dilinde gelmesiydi. Evet arapça indirilmiş bir din sadece Arap'lara hitap eder ve açık açıkta yazmış yazarı anlayasınız diye arapça indirdik diye. Tahminim Arap'ların ne mal bir millet olduğunu iyi bilen içlerinden uyanık biri yazdı bunu ve kalanını.
  7. AteTürk

    İlahiyat nedir?

    Yok ya ben hala bu kelimeye bir anlam yükleyemiyorum.
  8. AteTürk

    Muhammed'e gelen İlk vahiydeki gariplik..

    Güzel tesbit Nolan, benim kafama takılanda oku deyip esip gürlüyor ama adama bir kağıt, kitap, defter, yazılı birşey uzatmıyor ki adamda ulan andaval ne okuyayım diyor. Sonra oku deyip kendi söylediğini tekrar ettiriyor bu okuma değil ki söyletme. İkra kesin olarak oku anlamında mı bilmiyorum ama ikrar ikra kökündense ikrar et söyle anlamınada gelebilir mi. Birde bu kelimeyi güzel dinimizin ilk emri oku falan diye çarpıtan mallarda var sanki oku orda okula git eğitim al anlamında.
  9. AteTürk

    İlahiyat nedir?

    Gece gece kafama takıldı sanırım arapça nedir bu kelimenin türkçe karşılığı? Maddiyat maddecilik, maneviyat manevicilik, ilahiyat ne? Teoloji değil herhalde.
  10. AteTürk

    İbretlik kurban bayramı fotoğrafları

    Hacda da böyle kesiliyormus gelde insanligindan utanma. Uyarmayi unuttum asiri vahset icerir.
  11. AteTürk

    Erkek Uyanış Hareketi

    Guzel konu. Uzmanlar karmasik cevaplar verecektir mutlaka ama benim dusuncem evlilik öncesi cok fazla yakinlasip birbirini taniyamayan ciftler evlendikten sonra hayal kirikligina ugruyor. Kadin evdeki baba figurunden yola cikiyor bu baba guclude olabilir gucsuzde, gucluyse kadin cocuklugunda yasadigi o guven verici figuru istiyor bulamazsa guclu olmak zorunda hissediyor kendini, baba gucsuzse yine babasindan farkli guclu birini ariyor cocuklugunda yasadigi eksikligi kocasinda bulmak istiyor kocada bu duyguyu ona yasatamiyorsa yine guclu olmak zorunda kaliyor ve mutsuz hissediyor. E
  12. AteTürk

    İSLAM�A HAKARET EDENLERE KARŞI

    Durumum yoktu okuyamadım ama son cümleni okudum, jihad nerde lan denişik sen korktun kaçıyorsun belli ama kalbi islam nuruyla dolu mücahitlere niye kaçın diyorsun. Siz onlara aldırmayın mücahitler Muhammed'in anasınada, 6 yaşındaki masum karısınada, Allah'ın saçma sapan Kuran'ı nada saldırsalar bu kafirlerle mücadele edeceğiz.
  13. AteTürk

    Atatürk hangi yabancı dilleri biliyordu?

    Kaynak gösteremeyecegim ama Selanikli olmasi dolayisiyle Yunanca bilme ihtimalide yuksekti.
×
×
  • Yeni Oluştur...