Jump to content

MissSecret

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    311
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

1 Takipçi

MissSecret Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü Kasım 4

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Interests
    .....
  1. 2007'den beri buralardayım, böyle forum aşkı görmedim... Adama bak kocaman "SeNi Cok SeViYoRuM" yazmış... Darısı bekleyenlere... :)))

  2. MissSecret

    Öz kizini ölduren cani..

    Canice işlenmiş bir cinayet okurken içim ürperdi... Erkekler tarafından heba edilmiş bir kadın.. niceleri gibi..yazık..
  3. MissSecret

    Bu ne ya burası arabistan mı?

    Bu habere hiç şaşırmadım..Bu zihniyettekı ınsanların nefisleri oyundan, heykelden, oyuncak bebeklerden bile etkıleniyor...San ki magrifetmiş gibide kendılerını savunmazlar mı...
  4. SeNi Cok SeViYoRuM...

  5. MissSecret

    Ataturk Sevgisi..

    Atatürk'çü kişiligime Portgasla olmam engel degıl..Ama bu forumda ki bazı ahlaksız dengesızlerle aynı karede olmamak için yazmıyorum..Ayrıca portgasın yada baska bır uyenın Atatürku sorgulaması benı rahatsız etmıyor..Saygı sınırlarını cıgnemedıkten sonra ıstedıklerı kadar sorgulasınlar..bende onların muhammedını kuranını allahını sorguluyorum.. Mesela onların ınandıgı muhammed pedofılı olan bır hasta..kuranları ise ne yazdıgı anlaşılmayan her yorumlayana gore anlam degıstıren mecaz anlamlı bır kıtap.V.s.. Gerci dayatma sevgılerden konusucak olursak ılk sırada kı Allah olmalıydı..Çünkü dayatm
  6. MissSecret

    Ataturk Sevgisi..

    Evet haklı..Kendısıyle cok karsıkarsıya geldık ..Ama kendısı benı kullanarak Portgasa karsı gelmedi..ama yukarda jadıya kufur eden sahıs benım dahil olmadıgım konularda Portgas'a saldırmak ıcın benı konu edebılcek kadar basıtlestı..Ben uzun suredır forumdayım ..İlkkez bır üyeyi (modu degıl) sıkayet ettım..Ve gördügüm kadarıyla da aynı uyeden bır çok kısı sıkayetcı..Bu durumda istemeden de olsa sormalıyım Ifeelgood neden sessız kalıyorsun ..
  7. MissSecret

    Nice Mutlu Yıllara Portgas..

    Hayallerınde gorursun ancak..
  8. MissSecret

    Nice Mutlu Yıllara Portgas..

    Portgasla olan duygusal bagım ideolojılerımden vazgectım anlamına gelmesın..Ben Atatürk seven onun ılkelrınden vazgecmeyen bırıyım. Ahmet kaya ise sesıyle kendını kanıtlamıs bır sanatcı... sadece.. Kürtce bir yazıda benden... biji Atatürk Dogum gunu cocugu sana da kocamannnn sevgıler yolluyorum..)
  9. Dogum gunun kutlu olsun..Portgas.. Nice mutlu yıllara..BİRTANEM.
  10. MissSecret

    kedi

    Resim çok hoş ama kedicik daha tatlı...
  11. MissSecret

    Kuran'da Kıssadan Hisse

    Bu tanım kıme neye gore yapıldı..Hangı ınanca mensup kısıler bunu kabul edıyor? Kuran =doga/evren mı oluyor şimdi.. Doga-evren olayları ilahı mesaj dersenız..Depremlerde kı verılen mesajın acılımı nedir..?
  12. MissSecret

    20. Yüzyılın Lideri

    Atatürk'e karsı yazılan öfke dolu yazıların cogunun sahiplerinin ortak bir etnik kökenden gelmelerinden daha çok inançlı olmaları da tesadüf sanırım.. Ben de sıkıldım.. bu kişilerin ıkıde bır Atatürk'e hakaret etmek için fırsat kollamalarından...
  13. MissSecret

    bir cami, 464 ölu.. deger mi..?

    Din adına yapılan katlıamlar tarih boyunca olmuş ve hala olmakta..Ne acıkı insanlar inançları ugruna insanları katledebılıyor..Bazen hristiyanlar, bazen muslumanlar, bazen de yahudıler v.b.. Dinin her turlusu bence tehlikelıdır..Bu olayda hristiyanlar katletmıs dıgerlerınde de muslumanlar.......bu olaylar tarih boyunca uzayıp gitmiş gitmektete de..İnsanların birbirlerine insan oldugu için saygı duyması lazım ama din-inanç kavramı herseyın ustunde tutuldugu ve var oldugu sürece bu çok zor-imkansız gibi..bu olayda bunu göstermiş..Ne yazık..
  14. MissSecret

    Ateist Çocukları!

    Yanı coskun hıc kusura bakma ama sacmalamıssın..Kızına allahı anlatırken 6 yasındakı cocukları es yaptırdıgını soylemesı mı tuhaf..İyide bunu yaptıran onun allahı yapanda onun elçisi bunu yazanda onların kitabı..Ben bunu belirtince neden rahatsız oldunuz ki.. Ateistlerin fütursuz olup olmadıgını bilemem ..Bu yönde kanıtım yok çünkü ateistlerin ne kitapları var nede örnek aldıkları peygamberleri..
×
×
  • Yeni Oluştur...