Jump to content

Zulkarneyn

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    79
  • Katılım

  • Son ziyaret

Zulkarneyn kullanıcısının paylaşımları

  1. Zulkarneyn

    Bu forumda ırkçılık yasak mı, değil mi?

    Bu ırkçılık değil mi sayın Gavs?
  2. Zulkarneyn

    İnsan Beyninin Sınırları

    E be güzel kardeşim, biz ne demişiz ki. Bir zahmet tamamını okusan. Belki beynimiz evreni oluşumunu anlamaya yetecek kadar iyi değil.
  3. Zulkarneyn

    Nerden: Kurtuluş savaşı bir DESTAN değil MASALDIR.

    İsim ver Marcos. Büyük bir devrim yapan, halkına önderlik eden bir Kürt kahraman var mı? Kawa'dan bahsetme. Başka?
  4. Zulkarneyn

    Nerden: Kurtuluş savaşı bir DESTAN değil MASALDIR.

    Kürtler hangi kahramanları yaratmış?
  5. Zulkarneyn

    Andımız kaldırılsın

    Allahtan bahsi geçen başlıklar Türkler tarafından açıldı.
  6. Zulkarneyn

    Andımız kaldırılsın

    Hapse girmiş diye biliyorum ben, evet biraz ağır şeyler yaşamış.
  7. Zulkarneyn

    Andımız kaldırılsın

    ELCHE dayanamayıp kesin bir şekilde savundu. EGE tam olarak belirtmedi, zaten Pkklı değildi. Kürt de değil. O da bir şekilde atıldı işte.
  8. Zulkarneyn

    Andımız kaldırılsın

    Pkk'yı savunanlar atıldı, söylemlerini dile getirdiklerinde. EGE, ELCHE Hatırlamıyor musun?
  9. Zulkarneyn

    Andımız kaldırılsın

    Klasik demagojiler. Saçmalamazsan yazmam sana bir daha.
  10. Zulkarneyn

    Andımız kaldırılsın

    İki gündür salak salak iletilerinle baydın. Bi fikrin vardı da biz mi görmedik? Başlığa dalar dalmaz ortaya fikir kırıntısı koymadan başlığı kaldırın deyip yeni başlıklar açmakla tehdit ettin. Bok mu vardı da geldin tartışmaya limon sıktın?
  11. Zulkarneyn

    Andımız kaldırılsın

    Ne sataşması? Kendini çok zeki sanıyorsun heralde... Kaldırın bu başlığı yoksa bende çok daha kallavileri var demeye getiriyorsun. İstemiyorsan girme başlığa, seni zorla içeri almıyoruz. Sende en az 20 tane olan başlıklarını da açabilirsin. Sana bir sınırlama getiren yok.
  12. Zulkarneyn

    Andımız kaldırılsın

    Aç başlıklarını, seni tutan mı var?
  13. Zulkarneyn

    Andımız kaldırılsın

    Naziler ırkçıdır dersen Nazi ırkçılığı yapmış mı olursun? Sen daha önce 2356553 defa neden atıldın acaba forumdan? Onu da belirt bir zahmet.
  14. Zulkarneyn

    Andımız kaldırılsın

    Puhahaha. Anladık Neferkamin körmüş. Diktator ve Osmanlı Irkçılığı öyle mi?
  15. Teistler -özellikle de müslümanlar- meşhur akıl yürütmelerini kullanırlar ve şu mükemmeldir, öyleyse tanrı var, bu mükemmeldir öyleyse tanrı var derler. En büyük dayanaklarından biri de evrenin oluşumunun açıklanamadığı ve bu yüzden hiç bir şeyin kendiliğinden var olamayacağı için bir tanrıya ihtiyaç olduğudur. Biz de peki bu Tanrı nasıl kendi kendine var olabiliyor?, dediğimizde insan zekasının her şeyi kavrayamayacağını ve bu yüzden tanrının kökenlerini bilemeyeceğimizi söylerler. Pekala, insan beyninin her şeyi kavrayamayacağını ve sınırlı olduğunu kabul edelim. Peki neden insan bey
  16. Zulkarneyn

    Bu forumda ırkçılık yasak mı, değil mi?

    Bir sorum olacaktı. Şeriatçılık serbest, komünist olmak serbest; ama ırkçılık yasak? Komünist bir insan nasıl enternasyonali savunabilme yetisine sahipse diğer bir forum kullanıcısı da nasyonal sosyalizmi ya da türevlerini savunabilir doğru değil mi? Böyle hastalıklı bir düşünce yapısı olabilir mi? Yarın biri bir ideoloji çıkarır, Ruslar hariç kimse yaşamasın der, ona da özgürce propaganda hakkı tanıyalım mı? Irkçılık insan hayatına saygısı olmayan sapık bir düşünce biçimidir. Böyle ucuz numaralara başvuracağınıza ırkçılık yapmak istiyorum; ama kendimi tam olarak ifade edemiyorum, bir
  17. Zulkarneyn

    Andımız kaldırılsın

    Andımızın temelleri de mi varmış?
  18. Zulkarneyn

    Nerden: Kurtuluş savaşı bir DESTAN değil MASALDIR.

    Forumu Kürtçüler basmış yav
  19. Zulkarneyn

    Marksist-Sosyalist Olmak !

    Biz de başka yolu yok dediğimizde bizi marksizmi dogma edinmekle suçluyorlar. Bir türlü anlatamıyoruz. Marksizm ile determinizm beraber olmak zorundadır. Marksizmden determinizmi atarsanız liberalizme ulaşmak zorunda kalırsınız. O yüzden Marksizm zorunluluğa dayalıdır.
  20. Zulkarneyn

    ATATÜRK, BİR KURTARICIMIDIR?

    Bunlar benim başıma gelse bundan hoşlanmazdım. Ahmet Altan gene döktürmüş.
  21. Zulkarneyn

    Roquentin 'Off' oluyor

    Okudum diyorum sana Yakup. Bir ara çok sinirlenip seni öyle bi s... ki oturamazsın demişti. Ama olay tamamen yanlış anlaşılmaydı. Sanki sen hayatında hiç küfür etmiyor musun Yakup? Bunlar boş işler, küçük işlerle uğraşma bence.
  22. Zulkarneyn

    Roquentin 'Off' oluyor

    Boşuna yalan söyleme Yakup. Biz de okuduk o başlığı, dediğin kadar iğrenç şeyler söylememişti. Sadece karşılıklı bir münakaşa vardı. Atıp tutma istersen.
  23. Zulkarneyn

    FRANSA 2010'DA ÇARŞAFSIZ

    Çok doğru sevgili Astur. Forumumuzun ateistleri bunu anlamakta güçlük çekiyorlar işte.
  24. Zulkarneyn

    Nerden: Kurtuluş savaşı bir DESTAN değil MASALDIR.

    Sizin gibi körü körüne milliyetçilik yapmaktansa terörist olmayı yeğllerim. Dünyadaki en büyük terör milliyetçiliktir. Kaç can aldınız, daha kaç tane alacaksınız? Milliyeçilik ile sosyalleşmeyi bağdaştırmaya çalışıyorsun ama konular alakasız olduğu için afallıyorsun. Dediğim gibi loneliness ben bir insanım ve senin gibi birinin kendini insan olarak tanıtıp bu görüşleri savunması anlamsız. Gerçek bir insan böyle konuşmaz. Biyolojik bilgilerini ele geçireceğim
  25. Zulkarneyn

    Nerden: Kurtuluş savaşı bir DESTAN değil MASALDIR.

    Türklük umrumda bile değil. Milliyetçilik bir hastalıktır. Devlet denen saçmalık toplumun bir sözleşmesidir. O yüzden devlet de umrumda değil. Yerimiz yurdumuz dünyadır; ancak sizin gibi sistemlerin, bizimle varolmuş yapay oluşumların kölesi değiliz. Türklüğü çok yüce bir şey zannediyorsun hala. Türk olamazmışız O zaman ben de diyorum ki sen kendi görüşlerine uymayan insanları belirli bir kutuba ittirmeye çalışan birisin, başka görüşlere tahammülün yok ve bu yüzden insan olamazsın. Sen nasıl Türklüğün kriterini kendine göre belirliyorsan ben de insan olmanın kriterini böyle belirlerim.
×
×
  • Yeni Oluştur...