Jump to content

herakles79

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    3.742
  • Katılım

  • Son ziyaret

herakles79 kullanıcısının paylaşımları

  1. herakles79

    Bir Pedofili Ayeti Daha!

    Kuran'daki Lem ifadesine henüz anlamını katmak şu absürtlüğü doğurur. İhlas süresinde Lem yelid ve lem yuled var. Henüz doğmadı ve henüz doğurmadı.Saçma olmadı mı? Allah henüz doğurmadı ama her an doğurabilir Yok demekle olmuyor değil olmadığı için yok. Burada başçavuşusun beygiri osurmuyor.İşkembeden sallamıyoruz. Henüz yok. Bilmiyorsan sus otur.Anladın umarım.Anlamadıysan da sorunum değil.
  2. herakles79

    Bir Pedofili Ayeti Daha!

    Ben o şahsın cevabına katılmıyorum.Henüz kelimesi de ayette yok diyorum.Farklı düşünüyoruz.O henüz ifadesinin varlığına ve bunun boşanma döneminde henüz adet olmama durumuna yormasına hiç katılmıyorum. Ayrıca o şahsın açıklamaları beni bağlamaz.Seni tatmin ediyor oluşunun hiçbir önemi de yok. Kendin çalıp kendin oynama. Ya bi git işine.
  3. herakles79

    İSLAM BU!

    Kafir gerçek olanı gizleyendir. Siz gerçeğe nasıl vakıf oldunuz?Bir yerde Ayşe fosiline mi denk geldiniz? Yoksa saçma sapan hurafelere üşüşerek kendinizi gerçeğin savunucusu mu sandınız. SAPIKSINIZ.SAPMIŞSINIZ.
  4. herakles79

    İSLAM BU!

    Şu forum Ayşe ve 9 yaş saçmalığından kendini bir kurtaramadı gitti.Ne kadarda üşüşüyorlar bu saçma sapan hurafeye.
  5. herakles79

    Bir Pedofili Ayeti Daha!

    Kimi neyi neden kıskanayım? Takılmışsınız bir pedofile gidiyorsunuz. En sonunda sübyanı yasaklamamış o halde serbest gibi saçma bir avuntuya sarıldın. Buna zeytinyağı değil ciddi bir hakareti hakediyor ama boşver. Zeytinyağı dediğim için teşekür edeceksin yakında meraklanma.Kendinden utanırsın umarım.
  6. herakles79

    İSLAM BU!

    Allah'ın elçisinin bunu yaptığının hiçbir somut delili yoktur. Ayşe'nin yaşını mutlak doğru hesaplamış olan Mekke Nüfus İdaresi de mevcut değildir. Birilerinin fantazileri ve rivayetleri dışında bişey yok ortada.
  7. herakles79

    İSLAM BU!

    İslam geleneğinde pedofil eylemlerin uygulanmış olması Kuran'ı bağlamaz.Tüm müslümanlığı da.
  8. herakles79

    Deve

    Onlar daha light, Nasara dinin daha çok özüyle ilgilenen,haniflere çok katı davranmayan ve onlara yaşam alanı bırakan ama belli putperest düşüncelerle hurufi doktrinleri takip edenler. Sünnileri-Yahudi Alevileri-Nasrani ile denk düşünebilirsin.
  9. herakles79

    Bir Pedofili Ayeti Daha!

    Saçmalığa karşı neden kavga etmeyelim ki. Absürt bir başlık açıyor,sana zırvaladığın her türlü şekil gösteriliyor ama hala bunun üstüne yeni birşeye sarılarak zeytinyağılık yapıyorsun. Anlaşılıyorki bir tarafın fazla kalkmış zamanında ama sen ve senin gibi mantık fukarasının bişe öğretmeye kalktığı meydan değil burası. AL BAŞLIĞINI Bİ TARAFINA MONTE ET.KURAN'DA YASAK DA DEĞİL.
  10. herakles79

    İslam benim anladığım gibidir.

    İyi yapmışsın hadissiz din olmaz deyip namaz vakti rekatına üşüşenlere sen gibisi de lazım. Tornadan çıkmış kopy paste bireyler ve sürüler yetiştirmek isteyenlerin din tüccarlığına izin vermemek en güzeli.
  11. herakles79

    Bir Pedofili Ayeti Daha!

    Sendeki mantığı görebilecek mantığın baya bir uçmuş olması lazım.Sen kim mantık kim?
  12. herakles79

    Bir Pedofili Ayeti Daha!

    Hangi pasaj içinde geçiyor ona bakmak lazım.Allah şuna haram dedi diyenler olmuş demek ki.Haram kılmadığı birşeye.Ama bu demek değil ki.Kuran'da yazmayıp, yapabileceğimiz onca saçmalık/hata/kusur var. Onca şey sayarım yapılmaması gereken ama Kuran'da olmayan.
  13. herakles79

    Bir Pedofili Ayeti Daha!

    Ben sende mantık aramıştım o soruda:) Boş arayışmış.
  14. herakles79

    Bir Pedofili Ayeti Daha!

    Ateistler, Kuran'da evlilik ayetlerini iyi okusunlar. Emri bil maruf (Bu ifade topluma bu konuda kural koyma yetkisi verir) diye ifade var ve karşılıklı rıza var.Mehir var o var bu var.Yani ortada maddi konuları konuşabilecek bir düzey var. Kız çocuk,kadın ifadeleri ayrıca var Kuran'da. Kısacası aha sübyan mübyan falan filan deyip işi sulandırmanın alemi yok.
  15. herakles79

    Bir Pedofili Ayeti Daha!

    Kırmızı ışıkta geçebiliriz yani Kuran'a göre.Çünkü yasaklanmamış. Mantık çürük bu noktada.
  16. herakles79

    Deve

    Evet ibrahim yobaz dindar değildir.
  17. herakles79

    Bir Pedofili Ayeti Daha!

    Kuran lut kavminin eşcinsel olduğunu söylemiyor ki.Ayrıca zina olduğunu hiç söylemiyor. Ama şu var Kuran'da yasaklanmayan birşey yapılabilir diye birşey yok.Değinmek istediğim budur.Kuran'da yasaklanmayan ama yapılmaması gereken onca şey var.
  18. herakles79

    Bir Pedofili Ayeti Daha!

    Kuran'da eşcinsellik zinadır diye vurgu mu var.
  19. herakles79

    Bir Pedofili Ayeti Daha!

    Allah popoya şişe sokmayı yasaklamamıştır o halde meşrudur.Allah'a iftira filan etmeyin.
  20. herakles79

    Deve

    Allahçılık oynayanlar bolca var ve onlar kendilerini Allah'ın özel cennetlik kulu filan sanarlar.İşte bunlar gibilerin hepsi yahudi.
  21. herakles79

    Kuran Sübyancılığı Yasaklar mı?

    Ayette henüz kelimesi filan yoktur. Lem yahıyd hiç adet görmeyen demektir. Ayet-adetten kesilmiş-(menopoz),hamile ve hiç adet görmemiş kadınlardan bahseder. Adetten kaynaklı bekleme süresi diğer sürelerde belliydi bu ayette adet düzeni olmayan kadınlar sıralanmış.
  22. herakles79

    İslam benim anladığım gibidir.

    O ayet uykudan uyanmış bir bireyin mesaiye başlamadan önce zihinsel açıdan temizlenmesini istiyor.Bu su ise onun için uyku sarhoşluğunu üzerinden atması için.Sarhoş ve işine odaklanamamış bir beyinin salatı işe yaramaz.Salata yaklaşmasın sarhoş beyinler.O yüzden önce yüzü yıka diyor. Siz abdesti el ayak temizliği sanmışsınız. Beyni/zihni Arınmayan Kuran'a temas edemez ayeti de buradan anlamlı olmaya başlıyor. Bu konuda tartışılmış forumlara gidebilirsin. Ben tepeden inme bir şekilde salat namaz değildir demiyorum.Yıllardır edindiğim araştırma ve kanının sonucu bu. Kılan kılabilir ama sala
  23. herakles79

    Deve

    Ben hadu ve nasara kelimelerinin yahudi ve hristiyanlar diye çevrilmesine karşıyım gerçi ama hadu ifadesini haddi aşan Allahçılık yapan dindar yobazlar olarak çevirmekte beis görmüyorum.
  24. herakles79

    İslam benim anladığım gibidir.

    Fiziki olarak temizlenmek için alınmaz. Keza Kuran'daki abdestte önce yüz yıkanıyor. Siz ise önce eli yıkıyorsunuz.Sizin aldığınız abdest kurandaki gibi de değil ve uyduruk.
  25. herakles79

    HADİSLER NASIL TOPLANDI

    Sen bu linkte yazanları kabul ediyorsan sende büyük gelişim olmuş.
×
×
  • Yeni Oluştur...