Jump to content

Kabeimami

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    225
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Kabeimami Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 03-02-1995

Profile Information

  • Gender
    Female

Güncel Profil Ziyaretleri

3.772 profil görüntüleme
  1. Kabeimami

    TAVUĞUN AYAĞIMA GETİRDİĞİ İKRAMI

    >>> Sonuc bölümü etkiliydi,finalde benim olusum hikayenin masal bölümünün üstünü kapatmis.Herkediles... Sayın pisinge, siz kendinizi kedi mi sanıyorsunuz? Benim de sizin avatarınızdaki gibi simsiyah bir kedim var. Gördünüz değil mi?
  2. Yine zıpkın gibi fişek gibi ve su katılmadık derecede gerçek bir konu ile karşınızdayım. Bu gün beni bir kaç tavuk yemeğe nasıl davet etti , onu konuşacağım. Annem hangi akla hizmet ise mutfağın kapısını kilitleyip abisine gitmiş. Ben de sabahın 7 'sinde işten geldim biraz uyuyunca saatin 15:00 olduğunu gördüm. Midem açlıktan kazınıyordu. İş yerinde içtiğim kola beni açı acı genirtiyordu. Mutfağın kapısını zorladım açılmıyor. Bir daha denedim sonuç aynı. En yakın tostcu'da bir tane tost yemeyi düşündüm. Cepte para yok. Arabası olan brisine "bana bir ekmek arsı yaptır gel" diyeceğim. Elimi
  3. Kabeimami

    FORUMA GELİRKEN ÇEKİLEN ÇİLE

    Harun, "500 TL" çok demedin mi şefim? Şunu 180- 200 TL arasında gezdirelim mi? Selamlar
  4. Kabeimami

    kedi

    >>> kedi karizma Başlık sahibinin de müsadesi olursa ben de bu başlığa bir ileti gireyim. Ki, zaten bu cafe'de "Oyuncu" adlı bir film bakıyordum. Bir kaç kelam edip gideyim. Zira "Gerard Butler" 'ı ne zaman görsem "iyiki bu adam da erkek, benim cinsimden" derim. Kedilerin ön ayakları ve arka ayaklarındaki pençe yapısı bence farlı. Ön ayaklarındaki pençeler arka ayaklarındaki pençelere göre daha fazla eğimli ve daha büyük. Bir kedi'nin açık alanda fare yakaladığını gördüyseniz, yıkıcı hamleyi ön ayakları ve bu ayaklardaki silahları ile yapar.. Ve bir ince dikiş ipini tutacak kadar d
  5. Kabeimami

    Liboşa Dinciye Marksiste Kapak

    >>> IFeelGood'çum, ırkçılığa taviz vermeyen tutumundan ötürü tüm yönetimin şahsında seni sevgiyle kucaklıyor ve bütün öpülesi yerlerinden öpüyorum. Ben de şu aşağıdaki adamları savunmayı, ve onları avatar ve üye resmi yapma selahiyeti verdiği için forum kurmaylarını kutlarım Mao, Stalin, Lenin, Pol Pot.... Çünkü bunlar Adolf Hitler' e ve ırkçılara hiç benzemeyip halkına gül salkımları dağıtan insanlardır.. Bir sonraki Milliyetçi ve sağcı avımız 30 Ocak'ta başlayacaktır.. Tüm katılımcılarımızın Huğlu yada hatsan marka otamatik tüfeklerini almalarını önemle rica ederiz.. Mümküns
  6. Kabeimami

    Liboşa Dinciye Marksiste Kapak

    Ben bu entellektüel sohbetiniz içine girmeyeyim ve bir şey deyip kaçıyorum.. İletilerinizde "Malakları" marks, engels siyonizm gibi şeyler ile yan yana getirmeyiniz.. Selamlar.
  7. Kabeimami

    20. Yüzyılın Lideri

    >>> hmm demek herkes gemicik almalı.. !! ?? ?
  8. Kabeimami

    20. Yüzyılın Lideri

    >>> anladım canım Çok şükür..
  9. Kabeimami

    20. Yüzyılın Lideri

    >>> yani tayyip kırk kere gitmedi obamanın yanına Ulu Önder Yüce Kurtarıcı Büyük Başbuğ Kalplerin ve Dünya'nın Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan' da gitti Obama'nın yanına, ama bir haysiyet şeref ile gidiş var. Bir de "emrine amadeyim huzurunda bacak bacak üstüne bile atamam, ver elime plan uygulayayım" şeklinde gidiş var.. Birbirlerinin kaflarına kitapçık fırlattıktan sonra maaşları ödeyemeyip para dilenmeye gitmek, ayıp, günah, yazık değil mi?
  10. Kabeimami

    Başörtüsü, çarşaf, cilbab

    Sana kemik atan var mı lan mal ? Sen benim ne olduğumu nereden bileceksin? Benimle mi yatıp kalkıyorsun ? Hitap etme bana Ben sana hitap etmek ve seni muhatap almak istemiyorum.. Tekrar ediyorum, bana hitap etme.. Sen kaale alınacak kadar yada ciddiyte alınıp cevap yazılacak kadar değerli değilsin.. Nasıl da hüküm veriyor.. Münafık mışız?
  11. Kabeimami

    Başörtüsü, çarşaf, cilbab

    Hükmün verilmiş cübbeli.. Bergüzar abla böyle dedi ya 780.000 kilometre karelik alanda sen artık yandın.. Seni Arabistan paklar.. Şaka bir yana ben cübbeli kardeşimi çok severim..
  12. Kabeimami

    20. Yüzyılın Lideri

    Ulu Önder Yüce Kurtarıcı Büyük Başbuğ Kalplerin ve Dünya'nın Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan, sıfırdan bütçe yaptı kendine.. Biz hatırlamıyor muyuz, diğerlerinin ABD kapılarında yattığını.. Ecevit'in iki büklüm kırılacak kavanoz misali ABD başkanının önünde oturduğunu.. Tabanı emekliye maaş verecekler onu da deniz ötesinden getirdiler diğer iktidarlar..
  13. Kabeimami

    20. Yüzyılın Lideri

    MKA ölmüştür. Bunu kabul edelim ve ölmüş adamın artık kıyameti kopmuştur. MKA' dan devrim beklenemez. Ama yaptıklarından ötürü kendisine "sağol" denilebilir.. Ben diyorum da.. Ama üst üste 3 sefer 3,15 büyümeyi hangi iktidar ile yaptık? Ulu Önder Yüce Kurtarıcı Büyük Başbuğ Kalplerin ve Dünya'nın Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan iktidarı ile..
  14. Kabeimami

    Fosilleşmede mikroskobik analiz

    >>> Fosil kemiklerinde ve çevresindeki toprakta yumuşak doku kalıntılarını bulmak amacı ile mikroskopik incelemeler yapılmış mıdır? Evet yapılmıştır.. National Geograpgic adlı kanalda bir bilgisayar smilasyonu gerçek bir fosile dayanılarak çizilmişti. Bir heybetli dinazor su kenarında ölüyordu.. Ağırlığından ötürü, yumşak su kenarında bir çöküntü olşuyordu.. İşte bu mevta dinazor'dan et, deri gibi bulgular elde edilmiş.. Aşağıda da bahsedeceğim üzere hiç bozulmadan tabiatın doğal dondurucusunda biza kadar ulaşan fosiller de vardır. Genel olarak fosil canlının söz konusu bu parçalar
  15. Davaya hizmetin binbir türlü yolu vardır, burada olmak da bir yoldur...

×
×
  • Yeni Oluştur...