Jump to content

Yeni Kitap Geldi.


Recommended Posts

Kafirler, terbiyesizler, küfürbazlar!!!!!!!!

Koca öküz dinini nasıl terkedersiniz? Dünyanın onun boklarından oluştuğunu, yeryüzündeki elçilerini nasıl reddedersiniz. Kocaöküzün intikamı korkunç olacaktir. Öldükten sonra sizi Mezbaha Azabı karşılayacaktır. Bunu iyi düşününüz. Orada sizi çok büyük acılar bekliyor. Hepinizi sağacaklar. Kocaöküzden size ölmeden saadet vermesini dilerim. Henüz geç değil möşşallah mömana gelirsiniz. Ne deyim artık size başka bişey diyemiyorum yani çok yazık çok......vıdıvıdıvıdı

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 52
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

  • 2 months later...

Hz.Muhammed'in Mucizeleri:

1. Muhammed Aleyhisselamın mucizelerinin en büyüğü Kur'an-ı Kerim'dir. Bugüne kadar gelen bütün şairler, edebiyatçılar, Kuran-ı Kerim'in nazmında ve manasında aciz ve hayran kalmışlardır. Bir ayetin benzerini söyleyememişlerdir. İcazı ve belagati insan sözüne benzemiyor.Yani bir kelimesi çıkarılırsa veya bir kelime eklense, lafzındaki ve manasındaki güzellik bozuluyor. Nazmı arap şairlerinin şiirlerine benzemiyor. İşitenler ve okuyanlar tadına doyamıyorlar. Yorulsalar da usanmıyorlar. Okumsaı ve işitmesinin sıkıntıları giderdiği sayısız tecrübelerle anlaşılmıştır. Nice azılı İslam düşmanları, Kur'an-ı Kerim'i dinlemekle, kalpleri yumuşamış, imana gelmişlerdir. Kur'an-I Kerim'i değiştirmeye çalışanlar oldu ise buna muvaffak olamamışlardır. Allahü Teala buna izin vermemiştir ve vermeyecektir.

2. Muhammed Aleyhisselamın meşhur mucizelerinin en büyüklerinden birisi de, ayın ikiye yarılmasıdır.Bu mucize, başka hiç bir peygambere nasip olmamıştır. Muhammed Aleyhisselam, elli yaşında iken, Mekke'de Kureyş kafirlerinin ele başları yanına geip "peygamberisen ayı ikiye ayır" dediler. Muhammed Aleyhisselam, herkesin, özellikle tanıdıklarının, akrabasının iman etmelerini çok istiyordu. Ellerini kaldırıp dua etti. Allahü Tealaduasını kabul edip ayı ikiye böldü. Yarısı bir dağın, diğer yarısı başka dağın üzerinde göründü. Kafirler, Muhammed bize sihir yaptı dediler, iman etmediler.

3. Muhammed Aleyhissselam, bazı gazalrında, susuz kalındığı zaman, elini suya sokmuş, parmakları arasından su akarak, bulunduğu kap devamlı taşmıştır. Bazan seksem bazan üçyüz, bazan binbeşyüz, Tebük gazasında ise yetmiş bin kimsenin hepsi ve hayvanları, bu sudan içmişler ve kullanmışlardır. Mübarek elini sudan çıkarınca akması durmuştur.

4. Bir gün amcası Abbas'ın evine gidip, onu ve evladını yanına oturtup üzerine ihramı ile örterek "Ya Rabbi! Bu amcamı ve ehlibeytini örttüğm gibi, sen de, cehennem ateşinden kendilerini koru." Dedi. Duvardab üç kere amin sesi işitildi.

5. Bir gün, kendisinden mucize isteyenlere karşı, uzaktaki bir ağacı çağırdı. Ağaç köklerini sürüyerek gelip sselam verip, "Eşhedü en lailahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhu ve resuluh" dedi. Sonra gdip yerine dikildi.

6.Bir gün, bir köylüyü imana davet etti.(Vefat etmiş kızımı diriltirsen, iman ederim) dedi. Mezarına gittiler. İsmini söyleyerek kızı çağırdı. Kabir içinden ses işitildi. "Dünyaya gelmek ister misin?" buyurdu.(Ya Resulullah! Dünyaya gelmek istemem. Burada babamın evindekinden daha rahatım. Ahiret, dünyadan daha iyi sesi işitildi.) Köylü bunu duyunca hemen imana geldi.

hmm keşke bu gibi mucizeleri bizde görebilsek.

sizce bu gibi mucizeleri bugün tüm insanlara gösterebilen bir peygamber olsa herkes inanırmı? yoksa kuran ın dediği gibi sihir deyip yalanlarlarmı?

Link to post
Sitelerde Paylaş
komiksiniz ya(= tek Kutsal Kitap Kur'an dır. Sakın önyargılı davranmayın lütfen Burak Özdemir in Tanrının Doğumgününü alın ve okuyun işte ozaman göreceksiniz (= Aslında Kuran o Kuran değilmiş diyeceksiniz;)

Hangi kuran değilmiş diyeceğiz :) .. Burak özdemir başka bi kitabı anlatıyo demek ki böyle diyeceksen, zira okuduğum kitabın kuran olduğundan eminim ben .. yoksa beni mi kandırdılar :unsure:

Link to post
Sitelerde Paylaş
komiksiniz ya(= tek Kutsal Kitap Kur'an dır. Sakın önyargılı davranmayın lütfen Burak Özdemir in Tanrının Doğumgününü alın ve okuyun işte ozaman göreceksiniz (= Aslında Kuran o Kuran değilmiş diyeceksiniz;)

hadi ya,

demek bize kuran diye

başka bişey okutmuşlar bunca zaman...

ben de diyorum yıllardır kendi kendime,

ulan böyle psikopat,sadist allah mı olur diye...

ben biliyordum ya zaten

bi yanlışlık olduğunu. :blink:

Link to post
Sitelerde Paylaş
hmm keşke bu gibi mucizeleri bizde görebilsek.

sizce bu gibi mucizeleri bugün tüm insanlara gösterebilen bir peygamber olsa herkes inanırmı? yoksa kuran ın dediği gibi sihir deyip yalanlarlarmı?

Sen bu ossuruktan hikayeler inanıyorsunda, eğer gerçekten böyle şeyler olsa 24 saat ibadetten kafanı kaldırmazsın korkudan.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Sen bu ossuruktan hikayeler inanıyorsunda, eğer gerçekten böyle şeyler olsa 24 saat ibadetten kafanı kaldırmazsın korkudan.

dostum sen tesadüflerle evrenin ortaya çıktıgına inanıyorsun ben bunlara inanmış olsam çok mu :) tesadüfle bana bir canlı türet, bende haklısınız bir canlı kendiliğinden ortaya çıkabilir kompleks yapıda süper bir canlının ortaya çıkmasında hiçbir zekaya ihtiyac yoktur ve artık bende ateistim diyeyim. dayanağım bu işin tesadüfle olamayacağı ve üstün bir zeka gerektirdiğidir. senin dayanağın nedir onuda öğrenmek isterim.

insanlar içindekini bazen farkında olmadan dışa yansıtır ya, demekki mucizleri görsen 24 saat ibadetten kafanı kaldırmazsın, bunu ifade etmek istedigin anlaşılıyor. İşte ateistlerin içindeki korkuyu farkında olmadan dışa vurduğu an budur :lol: demekki bi mucize görsen hiç durmadan ibadet edeceksin, bu forumu sevmeye basladim :) güldürdün beni komik arkadaş.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar Kur'an Yüzüklerin efendisi gibi sayfa sayfa okunan,ertesi gün kaldığın yerden devam edilen bir metin değildir.

O'nun böyle olmasının nedeni,çok geniş bir zaman aralığına sesleniyor olması.600'lü yıllardan dünyanın sonuna kadar geçerli olabilecek bir kaynak o.Kutsal kitapların hedef kitlesi herkestir.Herkesin gelecek kuşakları kapması ikilem yaratır.Kendini tüm insanlığa açmak istiyorsan,basit ve anlaşılır mesajlar vermen kaçınılmazdır.Gelecektede geçerli olabilmek ise,daha derin mesajlar vermeni gerektirir.Tanrı'nın insana söyleyecek pek çok derin sözü vardır.Hem

anlaşılır hem anlaşılmaz olmak...İşte bu ilahi bir ikilemdir!Buna birde ,başka alemin varlıklarına hitap etme

zorunluluğunu da ekleyince ilahi ikilemin boyutları giderek büyür.O'na düz mantıkla yaklaşılınabilinir mi sizce?!

Kulaktan dolma kalıplaşmış bilgiler ne kadar çok hayatımızın içerisinde ya da üstünkörü okuduğumuzlarımızla yetinmek...

Benim demek istediğim biz amaçlıyız bu dünyada.Ve artık farkındalığımızı ortaya koymalı amacımıza,asıl olan özümüze sahip çıkmalıyız.Lütfen Kur'an ı ve islamı yalnızca bir çölden ibaret sanmayın...

Her yeni doğan bebek,Tanrı’nın yeni bir hayalidir.Senin kaderin,Tanrı’nın seninle ilgili kurduğu hayalden başka bir şey değildir.

Senden tek beklenen,sen olmandır.

Kendini gerçekleştirmen,aslında Tanrı’nın hayalini gerçekleştirmendir.

Onun seninle ilgili hayalini gerçekleştirmenden daha çok onu yüceltecek hiçbir şey yoktur....

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...