Jump to content

Yeni Kitap Geldi.


Recommended Posts

  • İleti 52
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Bu kitaba inanacak saf insanlari nereden bulacaksiniz..Boyle bir kitap gelse bence bugunku araplar bile inanmaz

Muhammed'in basarisi arap halkinin son derece chil olmasindan kaynaklaniyordu

Bunun herhangi bir dinden cok da buyuk bir farki yok. Herhangi bir dine inan bir kisinin buna da inanmasini beklemek yanlis olmaz. Hatta su ana kadar yazilmis kisimlari, bilinen dinlerden daha akilci ve daha az celiskili gorunuyor.

Ornegin bu dinde "..gemide kusanlar sehitlik mertebesine yukselirler.." duzeyinde bir sacmalik yok.

Bu arada, "ucan makarna canavari" dinini ciddiye alip elestiri yazan bir suru hristiyan gordum. Dusun artik.. :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

8- ( The land of senses..)

Ey John.. Şimdi tebliğ vaktidir. Şimdi akılcı dinin gelme vaktidir. Onlar sana diyecekler ki, "öldürmeyi emretsene, diğer dinlerde böyle emretti."

Sende de ki; "İşte bizim farkımız akılcı oluşumuzdadır. Bunu görenler için, gerçek bilgi ve bilim bunun içindedir. Bu nedenle biz cahillere hitap edeni emretmeyiz. Bu nedenle biz hükmettiğimizde, etrafta o cahillerden eser bulamazsınız. Size söz olsun, bulamayacaksınızda!"

Sabretsinler: Biz onlara gerçek varoluş hakkında bir çok bilgi vereceğiz. Onlara tapacağı şaheserleri farkettireceğiz. O toplumlar ki, gülüşleri ardında gerçek neşe saklıdır. Sadece gözleri gözüken, kaşları çatık (kıllı, esmer, pis kokan) topluma benzemezler.

Ve yine sabretsinler, biz onların içindekileri görmekteyiz.

De ki; "sabreden derviş muradına ermez. Muradına eren kişi, bilge derviştir. O derviş pis kokmaz, varoluşu (bedeni) ortadadır, kişiliği vardır ve ışık saçar. Karanlık değil.. Biz ancak ışık saçarız."

De ki; "Bizim tebliğlerimizde eksiklik yoktur. Onlar sizin alışageldiğiniz şekilde, anlayabileceğiniz ölçüde üzerinize ışımaktadır. Onlar sizin içinizdeki nefretlerin, sevgilerin, gerçeklerin bir yansımasıdır sadece. Bu nedenle gözlerinizi ve fikirlerinizi ayna kıldık."

Öyleyse ne duruyorsunuz? Şimdiden tapın duygularınıza. Biz size bunları ayrıntılarıyla anlatacağız.

tarihinde john tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
John kurandan araklama yapmissin sanki hadi biraz daha esnetelim "esinlenme" diyelim. Tarzini degistirsen inanan cok olur sana

Bak bir arkasta orjinal bir sey yapmis. Arsivden alintidir

HzTemelMay 18 2007, 10:15 AM

GİRİŞ SURESİ

1. Süper ve mega olan Allahın adiyla.

2. Allah sizun Rabbinizdur. Ondan başkasına tapmayasunuz.

3. Daha önceki vahiyler değiştirilmiştur. En son gönderdiğim Kuran'a da eklemeler yapılmıştur. Allah Muhammedi son peygamberi etmemiştur.

4. Haçan Kuranı Arapçanın Kureyş lehçesinde gönderdik. Bu kitabi ise Türkçenin Lazca lehçesinde gönderiyruz ki, düşünüp öğüt alasuz.

5. Gökkubbe nasıl yükseltilmiş bir bakasun, o takalar nasıl yüziy.

6. Elbet bunlarda aklı çalışan uşaklar içün işaretler vardur.

7. Gerçi benim gönderdiğim kitapta kendi varlığımı ispat etmeye çalişmam biraz garip olayi, ne de olsa bu kitabun kendisi benim varluğuma delildur.

8. Yeni gönderdiğim peygamberum Temel'e inanasunuz. Ona paralarinizu veresinuz ve beğendiyu kizlaru kendisine karu olarak veresinuz.

9. Allaha ve peygamberine karşı gelenler için cehennemi hazırladuk. Haçan akilli olun da.

INTERNET SURESİ

1. Turksat uydusuna,

2. Kıvrım kıvrım yüzen hamsiye,

3. İnternete yemin ederimki, Temel, sen dellenmiş deyilsun.

4. Ancak Rabbinin seçilmiş bir elçisisun.

5. Senden önce de elçiler geldu, onların kıssaslarını ha pu şaşkın uşaklara anlatasun.

6. Musayu Fıravuna, Muhammedi de Araplara gönderduk.

7. Lakin hepsi saptılar. Ayetlerimi deyiştirduler.

8. Sor bakalum onlara, Kuran da ben ne zaman "Muhammed son peygamberdir" demişim.

9. Allahın ayetlerini deyiştirdiler, ellerindeki kitaplar Allahın hak kitabı deyildur.

10. Artık bütün insanlar son peygamberim Temel'e inansınlar. Seçilmiş elçim odur.

KIBLE SURESİ

1. Kıblenin yeri deyişmiştur. Artık hacı olmak isteyen uşaklar Trabizon Avni Aker stadını tavaf etsunler. İhramda iken paluğa çıkmak ve traş olmak yasaktur.

2. Karulara öküz gibi bakmayasunuz, onlar sizin bacinizdur. Lakin Rus karulara kaput kullanmak şartuyla gitmende bir mahsur yoktur.

3. Allah, uşaklarınun düşünüp anlamasi içun ha pu türkçenun lazca şivesiyle yazılmuş kitabu gönderendur. O herbişeyi bilur, kafası saat gibi çalışandur.

4. Allah sizler için hamsiyi yaratandur. Takalar denuzde onun izniyle yüzmektedur. Rus karularu sizin sahillere gönderen de odur. Ne kadar da az şükredeysinuz.

5. Allah bundan önce de peygamberler göndermiştur. Temel, onlara Nuhun kıssalarından anlatasun.

6. Hani o rabbine demiştu "Rabbim Rabbim" rabbi de ona cevap vermiştu "Ne var uşağum ne istiysun?"

7. "Haçan penum kavmum penu reddettu Rabbim needeceğum?"

8. "Haçan onlari kendi haline pirak, elbet onları hamsi tava gibi kızartacağum" deduk.

9. İşte Temel uşağım, sen sağlam bir akide üzeresun.

10. Ha bu kitaba bağlanasun. Bu kitab aynı Karadenizin fırtınalarında batmayan taka gibidur.

MIRAC SURESİ

1. Uşaklarum, Rabbinizin son kitabuna uyunuz. Bu kitap öncekileru doğrulayan yeni bir vahiydur.

2. Türkçenin lazca lehçesindedur ki düşünip anlayapilesinuz.

3. Nice peygamberler gönderduk da inkar ettuler. Haçan artık bu son peygamberdur. Aklınızu paşunuza devşirun.

4. Allah, o inkarcılaru hamsi tava gibi kızartma edecektur.

5. O uşaklara senden bir ömceki peygamber Muhammedin kıssalarından anlat.

6. Hani o azmıştu da kendine daha altı yaşunda pir kizi karu diye almiştu.

7. Kizcağuzu dizinde hop hop hoplaturken Allah ona dedu:

8. "Uşağum, seni miraca çıkaracağum, ha pu kanatlı eşşeğe pinesun."

9. Sonra ona cennetteki güzellikleri gösterduk.

10. Hurileri görünce aklu uçti. Onlar da evundeku küçük kiz kadar körpeler.

11. Uşaklarum, eylenurken dozunu kaçurmayun. Havaya ateş etmeyun, kurşunlar cennete geliy. Kaç tane melek telef olmiştur.

12. Allah herşeyi görendur, hikmet sahibidur.

**********

ŞİMDİLİK BU KADAR. YAKINDA YENİ SURELER VAHYEDİLDİKÇE SİZLERE İLETECEĞUM

İMZA: ALLAHIN PEYGAMBERİ TEMEL

Link to post
Sitelerde Paylaş

"Komşularınaza bol bol turcell,avea,vodafone demeden mesaj atınız,şüphesiz ki Allah bunların karşılıklarını vericidir.Cennette altından kontörler akan ırmaklar, turcell,avea,vodafone demeden eşe,dosta mesaj atanların olacaktır.İşte Allah böyle ödüllendirendir."

El-Bu Da Benden Suresi

:P

tarihinde 1Ateist tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

9- (Yes.. For sale..)

Onlara söyle: Alışveriş yapmak için indirimi beklesinler. Sabırsızlık edip, fiyatlar konusunda aldanmasınlar. Büyük indirim zamanı geldiğinde (onları daha önceden ezberlesinler, gerekirse oradaki görevlilere sorsunlar), %50-70 daha ucuza alacaklarını bilmiyorlar mı?

Polo Garage, Zara, Levi's gibi mağazalar elbet ki zamanı geldiğinde indirim yapmaktadırlar. Şüphesiz bunda düşünenler için alınacak dersler vardır.

10- (Locked doors..)

Onlar.. Kendilerinin mühürlendiğini sananlar.. Asla yanılgı içine düşmesinler. Sözlerimizi tekrardan tekrardan okusunlar. Anlayana kadar okusunlar. Zira aklın yolunu bulmak, olmayan aklı harcamaya çalışmaktan daha akılcı bir yoldur.

De ki; cinselliği küçümsüyorlar. Onu yadırgıyorlar. Kadını arka plana atmaya çalışıyorlar hatta ayıplıyorlar. Bunları yapan toplumları bilmekteyiz (kıllı, sadece gözleri gözüken, esmer, pis kokan). Onlar; ebeveynleri, kadınları, çocukları, erkekleri ve yaşlıları ile derin ve karanlık bir çukura sürüklenmektedirler. Onların toplumlarında eğitim yapılamamaktadır. Onların toplumları cinselliği bir ayıp olarak gördükleri gibi; eğitimin yapılmasını engelleyecek bir kılıfa da sokmaktadırlar. Akıl sahipleri için bahsettiğimizi anlamada zorluk yoktur.

Anlat onlara: Gördünüz mü? Onların, akılcı yolu izlememeleri sonucu düştükleri durumu gördünüz mü? Onlar ve toprakları güçsüz düşerler (zamanla). Eğitimleri durur, ilerlemeleri soluk kazanmaz (tıkanır). Toplum olarak nefes alamaz olurlar (sıtmaya, vereme tutulmuş gibidirler). Gözlerinden nefret ve özgürlüğe karşı kin fışkırır. Ellerine kanlı kılıçları gezerler. Olmayan yaratıcıları için kurban adarlar, öldürürler (bu kurbanların çoğu zaman hayvan, bazı zamanlarda suç işlediği düşünülen insanlar olduğu varsayılmaktadır.). Öldürürler ki; olmayan bir inancı ancak bu şekilde güçlendirebilsinler.

Ey John! Onlara de ki; sahte bir inanç, sahte erdemler arasında boğulmaya mahkumdur. Artık onu ve takipçilerini ne yapsanızda kurtaramazsınız. Acı ve sefalet içinde yaşarlar. İşte gözleriniz bunları görmek içindir. Gözleriniz, aklınıza giden bir penceredir.

11- (The Principle..)

Onlara de ki; biz burada size yararlı bilgiler vereceğiz (hayatınızla ve felsefenizle ilgili henüz başlamadık). Bunları gölgede (geride) bırakacak komik ve uzun ayetler yazmayınız. Konuyu dağıtmayınız. Şüphesiz kaybeden sizler olursunuz.

tarihinde john tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...

yapın bakalım yapın.ölürken bu yaptıklarınız film şeridi gibi geçicek.böyle mezara gidiceksiniz malesef.yazık ya.

Âyetlerimizden birşey öğrendiği zaman, onu alaya alıyor. İşte onlar için rezil ve rüsvay edici bir azap vardır. (CASİYE/7-9)

Kim, zulüm ve tecavüz yolu ile bu yasakları işlerse, yakında onu cehennem ateşine atacağız. Onu ateşe atmak da Allah'a pek kolaydır. (NİSA/29-30)

Dinlerini bir oyun ve bir eğlence edinen ve kendilerini dünya hayatının aldattığı kimseleri bırak! Ve hiçbir kimsenin kazandığı şey yüzünden kendisini helake atmamasını, kendisi için Allah'tan başka hiç bir dost ve hiçbir şefaatçi bulunmadığını Kur'ân ile hatırlat. O, azaptan kurtulmak için bütün varını feda etse, kendisinden alınmaz. Onlar kazandıkları şey yüzünden helake uğratılmışlardır. Onlar için, inkâr ettiklerinden dolayı kaynar bir içecek ve can yakıcı bir azab vardır. (EN'AM/70)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Valla,9 yaşında bir kıza tecavüz etmesi için vahiy indiren allahınıza inanmaktansa,john arkadaşımızın ahlaklı,insancıl,açık,çelişkisiz vahiylerine inanmam daha doğru olur.John Sallalavesselem bir mürit daha kazandın.Vahiylerini bizden eksik etme yaa john!!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben Sir John(B.H.H)'un mucizelerine tanığım.Kendisini Greenwich'ten Sirius yıldızına, topal bir eşşekle bir gecede gidip,geldi.Cennet için peygamber kontenjanından yararlanmak ve adımın şahit olarak listeye yazılmasını istiyorum.

O ne büyük bir Tanrı(V.M.H.H),peygamberi John(B.H.H) ne büyük bir peygamberdir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...