yaman 0 Oluşturuldu: Ağustos 29, 2008 Raporla Share Oluşturuldu: Ağustos 29, 2008 http://www.yesnogod.com/ Link to post Sitelerde Paylaş
AlchollicA 0 Ağustos 29, 2008 gönderildi Raporla Share Ağustos 29, 2008 gönderildi %80 var %20 yok demiş bizim ülkede... pek çok ülkede tanrı inançsızlığı inancından daha fazla... Link to post Sitelerde Paylaş
Sexy Huri 0 Ağustos 29, 2008 gönderildi Raporla Share Ağustos 29, 2008 gönderildi Listede afganistan, cezayir, arabistan, iran, Turkiye, kenya, ekvator, misir, gibi dunya super guc devletleri cogunlukla "Yes" demis. Diger "Third world" dedigimiz fakir ve gelismemis ulkeler, ornegin Japonya, Ingiltere, Amerika, Almanya, Danimarka, Fransa gibi ulkelerde cogunluk "No" secenegini secmis. Link to post Sitelerde Paylaş
Ixion 0 Ağustos 29, 2008 gönderildi Raporla Share Ağustos 29, 2008 gönderildi Listede afganistan, cezayir, arabistan, iran, Turkiye, kenya, ekvator, misir, gibi dunya super guc devletleri cogunlukla "Yes" demis. Diger "Third world" dedigimiz fakir ve gelismemis ulkeler, ornegin Japonya, Ingiltere, Amerika, Almanya, Danimarka, Fransa gibi ulkelerde cogunluk "No" secenegini secmis. karıştırmışsın afganistan cezayir arabistan third world kalanlar güçlü Link to post Sitelerde Paylaş
Sexy Huri 0 Ağustos 29, 2008 gönderildi Raporla Share Ağustos 29, 2008 gönderildi karıştırmışsın afganistan cezayir arabistan third world kalanlar güçlü Hayir efendim ne munasebet. ben gelisememis derken, Islam'in serefine erisememis, islamin nurani mevcudiyetini gorememis ruhani yonden gelisememis ulkeleri kasdetmistim. Tespitimde bir hata yok. Link to post Sitelerde Paylaş
yaman 0 Ağustos 29, 2008 gönderildi Yazar Raporla Share Ağustos 29, 2008 gönderildi Your country Total Yes No [tr] Turkey 6434 78% 22% Link to post Sitelerde Paylaş
Aragon 0 Ağustos 31, 2008 gönderildi Raporla Share Ağustos 31, 2008 gönderildi Cok ilginc, benim bulundugum ulkede oran %28 Evet, %72 Hayir, yani Turkiye'nin tersi. Link to post Sitelerde Paylaş
Osiris 0 Ağustos 31, 2008 gönderildi Raporla Share Ağustos 31, 2008 gönderildi ya nnasıl olur suudi arabistanda yüzde 19 hayır demiş bu işte bi yanlışlık olmasın Link to post Sitelerde Paylaş
Mr.Kont 0 Ağustos 31, 2008 gönderildi Raporla Share Ağustos 31, 2008 gönderildi Her bir kişinin bir kere oy kullanma hakkı olmadığı için bu oran her an değişecektir bu da bu anketi güvenilmez yapacaktır. Link to post Sitelerde Paylaş
Osiris 0 Ağustos 31, 2008 gönderildi Raporla Share Ağustos 31, 2008 gönderildi Her bir kişinin bir kere oy kullanma hakkı olmadığı için bu oran her an değişecektir bu da bu anketi güvenilmez yapacaktır. evet çok haklısn ne seçim anketlerinide görmüştük inetdette chp ve mhp iktidar oluyordu sonra ne oldu gördük bencede butür internet anketlerine güvenilmez bu işin bilimsel medotları var oda çok zor düşünsenize suudi arabistanda ev ev dolaşıp tanrıya inanıyormusunuz diye sorduğunuzu en fazla herhalde 2 eve girebilirdiniz Link to post Sitelerde Paylaş
Einstein 0 Ağustos 31, 2008 gönderildi Raporla Share Ağustos 31, 2008 gönderildi Türkiyede %77 evet, %23 hayır ilginç ve güzel bir anket, güneilemez ama Link to post Sitelerde Paylaş
Osiris 0 Ağustos 31, 2008 gönderildi Raporla Share Ağustos 31, 2008 gönderildi Türkiyede %77 evet, %23 hayır ilginç ve güzel bir anket, güneilemez ama Türkiye için veya avrupa ülkeleri için anket yaklaşık olabilir ama ortadoğu ve islam ülkeleri için yanından bile geçemez zaten kaç tane internet kullanıcısı varki bu ülkelerde Link to post Sitelerde Paylaş
anil 0 Eylül 26, 2008 gönderildi Raporla Share Eylül 26, 2008 gönderildi boyle bir site ile karsilastim (http://yesnogod.com), sonuclar cok gariptir ki inanc bakimindan suudi arabistan, romanya, sirbistan, singapur, malezya, brezilya, yunanistan gibi ulkeleri gecmisiz, tabii oy veren insanlar oldukca az ama yine de asagi yukari dogru sonuclar olmali, tavanarasina da tasinabilir, iyi aksamlar Link to post Sitelerde Paylaş
Lested 0 Eylül 26, 2008 gönderildi Raporla Share Eylül 26, 2008 gönderildi Birazda umursama olayları var. Onlar bizim kadar takılmıyor bazı şeylere... Bu anketin tr de %50 yes-no ya yaklaştığınıda gördüm. Bir grup müslüman abanıyor sonuç değişiyor... Link to post Sitelerde Paylaş
murteddd 0 Eylül 26, 2008 gönderildi Raporla Share Eylül 26, 2008 gönderildi türkiyenin dörrte biri allaha inanmıyor gözüküyorr. ama böyle olmadığını çok iyi biliyoruz. türkiyedeki insanların yüzde doksanı hayatı boyunca tanrının olmama olasılığı üzerine 5 dakikadan fazla düşünmemiştir. Link to post Sitelerde Paylaş
metaphor 0 Eylül 26, 2008 gönderildi Raporla Share Eylül 26, 2008 gönderildi Agnostiklere seçenek sunmamışlar.Onlar da kullansaymış oy. Link to post Sitelerde Paylaş
hakanto 0 Eylül 26, 2008 gönderildi Raporla Share Eylül 26, 2008 gönderildi yav millet arabistandan falan "no" diyen çıkmış valla hayatları tehlikede (not benim atesit olduğumu beni tanımayanlar bile bilir. Atam sağolsun YAŞASIN LAİK TÜRKİYE) Link to post Sitelerde Paylaş
bayşapka 0 Eylül 27, 2008 gönderildi Raporla Share Eylül 27, 2008 gönderildi Agnostiklere seçenek sunmamışlar.Onlar da kullansaymış oy. Agnostikte tanrı inancı yoktur. Bilmedikleri şeye inanmak mümkün değil. Onlar da "no". Link to post Sitelerde Paylaş
metatron 0 Eylül 27, 2008 gönderildi Raporla Share Eylül 27, 2008 gönderildi anket ciddi bir anket değildir de, şöyle bir sonuc dikkatimi çekti.. tanrıya en çık inananan yerler en gelişmemiş en ilkel kalmış bölgeler.. tanrı inancı azaldıkca, gelişme düzeyi artıyor.. Link to post Sitelerde Paylaş
drys 0 Eylül 27, 2008 gönderildi Raporla Share Eylül 27, 2008 gönderildi anket ciddi bir anket değildir de, şöyle bir sonuc dikkatimi çekti.. tanrıya en çık inananan yerler en gelişmemiş en ilkel kalmış bölgeler.. tanrı inancı azaldıkca, gelişme düzeyi artıyor.. Bunun nedenini,gelişmiş ülkelerin insanlarının özgürlüğü bulmakta ve yaşamakta,geri kalmış yoksul ülkelere oranla çok daha ileride olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts