Jump to content

Turan DURSUN cinayetinin arkasında kimler var?


Recommended Posts

cır cır ötmeyi kesinde Turan dursun cinayeti kime ait hadi söyleyin bakalım.

sıradan bi vatandaş değil heralde bu cinayeti işleyen.

Cinayetin arkasinda bir orgut var mi yok mu, hangi orgut bu acaba, diye soracagina,

"bu ve buna benzer katliamlarin arkasinda hangi zihniyet var acaba?" diye sorman daha yerinde olur.

Ilhan Arsel hakkinda olum fetvasi verilmesinin,

Malatya'da Vali'nin sehir hoparlorlerinden halka "Sayin musluman Malatyalilar, Kizilbaslar sehrimizi basti, gazaniz mubarek olsun!" diye bagirmasiyla sokaklara dusup "Allahu ekber!" nidalariyla ortaligi yakan yikan,

Sivas'ta 37 insanin yandigi otelin onunde "cehennem atesi bu cehennem atesi! Allahu ekber" diye bagiran kitlenin,

Trobzon'da kilise papazini kursunlayan,

Malatya'da 3 vatandasimizin Incil yayimliyorlar diye kafasi kesip atan, Menemen'de Kubilay'in kafasini kesip sokaklarda hilafet bayragi ile yuruyen,

"Ataturk'u sevmiyorum ama Humeyni'nin hayraniyim" deyip Cumhuriyetimizin temellerini oyma planlari yapan,

"7.4 Yetmedi mi?" diye pankart gostererek depremde hayatini kaybeden 20bin vatandasimizin ve milyonlarca insanimizin yurek acisinin uzerinden din siyaseti yapacak kadar kahpelesmis yobaz kitlenin...

zihniyetini ve bu zihniyetin ilham aldigi kaynagi sorguladin mi hic?

Link to post
Sitelerde Paylaş

frewell.......

özdemir sabancı suikasti ergenekona aitmiş.cinayet emrini veli küçüğün mustafa duyar isimli bi tetikçiye verdiği,daha sonrada bu tetikçininde ölüm emrini verdiği anlaşılmış.

şaşırdın dimi.

daha çok şaşırıcaksın.

umur mumcu ve malatya yayınevi katliamlarınında sorumlusunun ergenekon olduğu söyeniyor.buda yarın öbürgün kesinleşir.

böylece herşeyi müslümanlar yaptı diğe bağıranlarda dersini alıcak ;)

tarihinde Acı Hayat tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Turan Dursun'u kim öldürdü? Dinciler öldürmediyse dincileri kötü göstermek isteyen birileri öldürmüştüre gelmek istiyorsun neticede sanırım. Dincileri kötü göstermek isteyen hiç kimse Turan Dursun'u öldürmez, dini ; yaşayan Turan Dursun kadar hırpalayacak başka kimse yoktu çünkü.

Turan Dursun , tartışmasız İslamı en iyi bilen kişilerden biriydi. Turan Dursun'un dine getirdiği eleştiriler cevaplanamaz nitelikteydi ve toplumda hızla yayılıyordu.Yaşı yetenler o yılları hatırlar, Turan Dursun yaşarken dinciler ağır depresyondaydı. Bence Turan Dursun'a yalnızca dini eleştiren biri olarak bakmamak lazım. İlahiyatçılar içerisinde Kuranla fazla haşır neşir olanların bir kısmında açıkca tereddüt vardır, olmaması imkansızdır, onlar daha iyi bilir nelerin eğrilip bükülerek , anlamını çarpıtarak verildiğini. Bir çoğu ateislerin sorularına cevaplar diye kendi çıkmazlarını gizliden gizliye tartışarak aslında içlerinde bitiremedikleri kuşkularına cevap ararlar. İşte Turan Dursun tam da bu her gün kendiyle hesaplaşan ilahiyatçılara da bir ışık olmuştur bence, o nedenle dinciler nefret ettiler ondan, sırf dini eleştirdiğinden değil.

Bir sürü İslami örgüt , cemaat , tarikat vs var . Adına ne dersen de, tüm bu oluşumlar birlikte namaz kılmak için biraraya gelen insanlar değil elbet, devletin yapılanması bu tip oluşumları desteklemektedir . Devletin desteklediği oluşumlar hakkında devletten varsa yaptıkları illegal işleri açıklamasını beklemek saflık olur.

Link to post
Sitelerde Paylaş
turan dursun ne ile uğraşıyodu.turan dursunun öldürülmesi darbe ortamı yaratmaya çalışan ergenekon örgütüne ne kazandırır.turan dursun ölünce ülkede bi içi gerginlik cıktımı....kullan kafayı biraz.bu ülkede gözü dönmüş bi sürü müslüman var.aşırı uçtan biri yapmıştır,siyasi bir oyunun parcası olduğunuda sanmıyorum .

bu ülkede gözü dönmüş bir çok müslüman dışı unsurlar da var..ilhan selçuk ile ali kalkancı bağlantısı sizi şaşırtmıyor mu?

biraz kafayı kullan..Stalini hatırla..

Link to post
Sitelerde Paylaş
Acı Hayat nickli saf ve temiz yürekli müslüman kardeşim. Çok fazla Zaman, Yeni Şafak vs. okumuş olmalısın. Sana tavsiyem her duyduğun şeye inanma, müslümanlar temizdir cinayet işlemez deme.

ateistler cinayet işlemez demeliydi değil mi?

kusura bakmayın arkadaşlar biraz cahildir bizim acı hayat

tarihinde maxplanck tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...