Jump to content

Allah'nızı mı kaybettiniz?


Recommended Posts

Lütfen şunu ciddiye almayın,siz cevap yazdıkça azacak çünkü biliyorum bunu...

"**** liberaller"

"liberalizm gibi ***** kici kirik ve yüzyil önce geberen bir ideoloji"

"bir takim kendini bilmez gerici ve maymun kilikli din adamlari kursuna dizilmiş ve çok iyi edilmiştir"

"marksist ekonomi politiği yalayip yutmus suyunu cıkarmiş bendeniz kici kirik liberalizmi mi bilmeyeceek e be ahmak"

Kara, buyur sen yanıt ver bunlara... Ben biyolojiden başka bir b.ktan çakmıyorum ya hani, sen yanıt ver bu adama.

Liberalizm, kapitalizm itin köpeğin ağzına sakız olmuş sanki... Her ipini koparan ağzından salyası aka aka fındık kadar beyninin almayacağı şeylere saldıracak, biz de azmasın diye susacağız. Buyur sen yanıt ver bu herife...

Biri gelip "komünizm pezevenkliktir, komünistler karılarını başkalarıyla paylaşır" gibi birşey söylese biz delidir ne yapsa yeridir, konuşsun zavallı mı diyeceğiz? Adam bu derece uçuyor. Katil, zorba, despot bir sistemin peşinde... İnsanlıktan nasibini alamamış bir ruh hastası... Gelsin istediğine hakaret etsin, sakın azdırmayın!? Yöneticilerin bu herifi tespit ettikleri an atmaları gerek aslında... İşlerini ben öğretecek değil... Takip ediyorlardır.

Ama kapitalizmi k.çlarından anlayanlar bu küfürler karşısında hissizleşmiştir. Yani kapitalizme küfretmek, liberalizme küfretmek pekçok kişi için doğaldır, normaldir, küfür bile değildir. Ne de olsa tüm haksızlığın nedeni kapitalizm! En büyük şeytan! O yüzden görmüyor olabilirler. Türkiye'de ateizm neyse, kapitalizm de odur, kimse anlamaz, küfür zanneder. Tüm kötülüklerin ondan kaynaklandığını zanneder... Ateizme küfretmek müslümanlar için nasıl küfür sayılmıyorsa, bazıları için de kapitalizme küfretmek küfür sayılmıyor işte.

Herşeyi boşverin bu adamın domuz iddiasına yanıt verin. Kurşuna dizme konulu imzalarına yanıt verin...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 53
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Her ipini koparan ağzından salyası aka aka fındık kadar beyninin almayacağı şeylere saldıracak, biz de azmasın diye susacağız. Buyur sen yanıt ver bu herife...

kimin beyni findik kadar benim mi? sen okuyabildiklerimin tek bir paragrafini bile anlayamayacak kadar özürlü ve liberal bile olamayacak kadar özenti bir cahilsin.önce bu kesin ve bilimsel :lol: gerçeği kabullenmek gerekiyor benimle tartişmadan önce.

liberal demek adam smith demektir david ricardo demektir keynesyancilik demektir.kapitalizm bir üretim tarzidir, liberalizm de bu üretim tarzini ve onun egemen sinifi olan burjuvaziyi ideolojik sahada korumaya ve parlatmaya calişan içi boş bir ideolojidir.

sosyalizm ve komünizm bir üretim biçmidir,kapitalizmin üstünden devrim yoluyla yükselecek ve onu kaziyacaktir, marksizm ise sosyalizm ve ardindan gelecek komünizmin, sinif olarakta proletarya'nin ideolojisidir teorisi ve kuramidir.

şimdi terimleri yerli yerine oturttun mu ahraz seni..boyunun ölçüsünü bir güzel almamak için bir daha karşinda ahkam keseceğin adamlari iyi seçeceksin.sen ananin memesini emerken ben lenin'in kitaplarini okudugum için çevremde beni çekemeyen bir takim beyinsiz ve gerizekalilar tarafindan şizofren damgasi yemiştim.bana mi entellik taslayacaksin, sen nesin ki? liberalizm ne ki? gericileri karşiniza alip yüklendikten sonra orgazm olmak kolay tabi ki."yok kızlık zari yok özgürlük yok bati yok demokrasi yok serbestlik" naralari altinda çığırtkanlik yapıp gericileri reaksyoner davrandirtmak ve orgazm olmak işte siz busunuz.hadi sikiyorsa gelinde biraz da bizimle baş edin bakalim

tarihinde xhorde tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Şimdi islamcı hükümette bizleri kurşuna dizerse haklıdır diyosun yani üüle mi?

elbetteki değil,. islamci hükümet diye bir şey yoktur.ya sermaye ve onun kliklerinin bir kesmini temsil eden hükümet olur ya da işçi hükümeti.kapitalist toplumda hükümet ve devletin diğer organlari ya da bizzat devletin kendisi bir başka şekilde- bizim deyimimizle- "iktidar" burjuvazinin elindedir.devletin parlamento,ordu polis ve memurlarida yargilama organlarida burjuvazinin aygitidir. bu yuzden politik iktidar silah zoruyla proletarya tarafindan ele geçirilmeli ve eski devlet parçalanarak burjuvazinin egemenliğinin yerini proletarya'nin egemenliği-zor yoluyla- almalidir.işte biz buna "devrim" diyoruz.

bu gerçekleşmeksizin gerçek demokrasi asla kurulamaz.biçimsel demokrasinin-burjuva- yikilip yerini gerçek demokrasi-proleter- almasi için demokrat olmayan yöntemler ve sinif diktatörlüğü kurulmali ve şiddet estirilmelidir.

dolayisiyla islamci hükümet'te ulusalci hükümette her ikisi de burjuvazinin farkli iki kliğini temsil etmektedir.örneğin bugün akp ve onun yandaslari abd ile ab işbirlikçi sermayesini, chp ve genelkurmay ise çin ve rus işbirlikçi sermayesinin yandasidir.iki klik arasinda yaşanan çekişme bu iki sermaye kampı arasindaki "emperyalist cekişmenin" dişa vurumudur.

#yazi ajitasyondur, bu yuzden aşiri yüzeysel ve içeriksiz olarak geçtim.sadece savundugumuz karmaşik şeyin herkes tarafindan anlaşilmasi gerekiyordu.

tarihinde xhorde tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
sen ananin memesini emerken ben lenin'in kitaplarini okudugum için çevremde beni çekemeyen bir takim beyinsiz ve gerizekalilar tarafindan şizofren damgasi yemiştim.

Nasıl yani?

Sen beyanına göre 21 yaşındasın, bense 32 yaşındayım. Nasıl olur da ben annemin memesini emerken sen lenin kitabı okursun?

Ayrıca sen bir bakirim, diyorsum bir herkesten çok yattım diyorsun... Hangisi doğru? İki iletiyi de okuyalım...

ben şu ana kadar (21 yaşındayim) kimse ile cinsel ilişkiye girmedim ve açıkçası karım demiyorum ilk becereceğim kişininde benim gibi olmasını istemekte hakliyim.

kim ben mi hiç cinsel ilişkiye girmedim :lol: emin ol hayatimda hiç kadin ticarethanesine ugramadiğim gibi burada s.k yrrk avukatliği yapan bazi denyolardan fazla yatmişliğim var 20-30 yaş arasi kizlarla(bütün kiz arkadaslarimla).ama yattiğim halde adam gibi bir şeyi tartişamiyoruz görüldüğü gibi.

bknz. http://forum.ateizm2.org/index.php?s=&...st&p=164517

Bu arada sana hangi şerefsizler şizofren dedi abicim... Söyle dillerine cıs yapalım! Terbiyesiz eşşekler...

Sen daha fazla lenin kitabı okuma, beynin hoşaf olmuş zaten, haplarını düzenli al, yat uyu... Sana ne elalemin liberallerinden, kapitalistlerinden, sen kendi ruh sağlığını bir düzelt önce...

Link to post
Sitelerde Paylaş
ysverdlov kim ulan?ikincisi o bile olsam milletle dşşk geçmek için yazmiş olamam mi? :lol:

Numara yapma, hortladın sen yine...

Yok ben o değilim diyorsan iyi düşün, kesin bir şekilde ifade et... Yukardaki gibi belirsiz laflar etme.

Ne yazık ki ülkemin boktan atmosferi senin gibi karaktersiz psikopatları yetiştirdi. Sen doğmadan çöküp bitmiş sapık ideolojiler, bizimkisi gibi dünyayı seksen sene evvelinden takip eden geri kalmış ülkelerin çocuklarının ağzında sadece...

Geri kalmış ülkede doğmanın getirdiği çaresizliğin üzerine seninkisi gibi ruh hastalığı eklenince komünizm oluyor işte. Zavallı çocuk... Forumlarda dolaşma... Haplarını düzenli al, tedavine devam et.

Link to post
Sitelerde Paylaş

başlıktaki sürtüşmeli ve hakaretli kısımları çıkarmak kaydıyla diğer yazılanlara ufak bir yorum düşmek isterim,

her ne kadar bir kişiyi dejenere görüp onu eleştirmek babında yazılasada birşeyler yanlış yanlıştır..

İnsanlık tarihi iktidar mücadeleleri ve devrimlerle doludur....Romada köle ayaklanlamaları-spartaküs, ortaçap avrupasını bitiren Alman köylü ayaklanmaları ve lutherizm, Osmanlıda Celali ayaklanmaları, Fransız Devrimi, Rus sosyalist devrimi, İtalyan faşizmi, İran İslam DArbesi,

tüm bunlar tarihin somut kaydettiği şeylerdir...her keskin iktidar değişimi kanlı olur çünkü iktidardan düşürdüğünüz güç kolayca herşeyini teslim etmez,

çöktüğünü, ütopik olduğunu, kokuşmuş olduğunu öne sürdüğünüz sosyalizm, Şilide Demokrasi ile iktidara gelmişti-Allende, ancak ABD destekli darbe ile 10.000lerce insan kesildi biçildi, halen bir 10.000 lerce insan kayıplar listesinde,

türkiyede 12 eylül askeri darbesi oldu,

madem bu kadar ütopik, 3-5 serseri kendini bilmez solcunun romantik hezeyanıda bu iş neden egemen güçler darbe marifetiyle milyonlarca insanı katletmiştir

diğer bir iddia ise şu, sosyalistler iktidara gelse kıyım yaparlarmı, dediğim gibi her devrim veya karşı devrim tasfiye yapar,

bunu eleştiren ateistler acaba Atatürkün cumhuriyetin ilalnından sonra çıkan ayaklanmaları bastırmasını ve istiklal mahkemelerini eleştiren islamcılara cevapları ne olacak??

tabikii takiyye yapacaklar...o yüzden hiç kimse bu dünyanın tarihine mal olmuş gerçekleri gözardı edip tu ka ka edilmiş bir adama cevap yazarken arada da sosyalistlere giydirmeye çalışmasın...çünkü bunları sosyalistler icat etmedi...nasılki 12 eylül askeri yönetimi türkiye sosyalist hareketini kanla bastırdıysa, seçimle işbaşına gelmiş Fatsa Belediyesini askeri operasyonla tasfiye ettiyse bizde olurda iktidarı alrırsak bu gibi gerici tepebaşları ezeceğiz...bu sizler gibi demokrat ilerici insanlarında çıkarına olacak birşeydir..

saygılar..

Link to post
Sitelerde Paylaş
başlıktaki sürtüşmeli ve hakaretli kısımları çıkarmak kaydıyla diğer yazılanlara ufak bir yorum düşmek isterim,

her ne kadar bir kişiyi dejenere görüp onu eleştirmek babında yazılasada birşeyler yanlış yanlıştır..

...

Othello? Sen misin?

Şili'deki darbe sosyalist kanı içmek için mi yapıldı yoksa bakır madenleri için mi? Amerikan endüstrisinin bakıra mı ihityacı vardı yoksa Şilililerin etine, kanına mı?

Türkiye'deki darbe sosyalist kanı dökmek için mi yapıldı yoksa Türkiye'nin uç istasyon durumunu pekiştirmek için mi? Ortadoğuda petrol olmasa Türkiye'nin uç istasyon olmasının bir anlamı olur muydu?

Dünya'yı nasıl görüyorsanız, kendinize nasıl bir değer veriyorsanız artık yapılan her türlü hareketi kendinize karşı yapılmış sanıyorsunuz. Kendinize aşırı bir değer veriyorsunuz.

Güneydoğuda kadınların "dinleme cihazı" diye spiral taktırmamaları gibi... Çok önemlisiniz ya sanki, devlet kıçınıza son teknoloji dinleme cihazı takacak.

Bunun adı kendini fazla önemsemedir, bunun adı kendini bir bok sanmadır, ileri safhada paranoyadır.

Karşınıza bir düşman almışsınız, kendi kendinize savaş veriyorsunuz, o düşmanın sizi taktığı bile yok. Siz soğuk savaşı kapitalizm ile sosyalizm arasında mı sanıyordunuz? İki hayvanın kapışmasına bu kadar derin anlamlar yüklediyseniz gülerim size... Biz de o yıllarda kuzu rolünde, birinden birinin avı olmak için bekleşiyorduk işte. ABD hayvanı daha becerikli bir yırtıcı çıktı, Doğu Avrupa'yı kaptırdı gerçi ama Türkiye sınır karakolu oldu işte.

Siz bu çıkar kavgalarında kendinizi taraf sanıyorsunuz. Amerika kapitalist olduğu için size düşman sanıyorsunuz. Daha kötüsü kapitalizmi bir blok sanıyorsunuz. Tek bir kapitalizm var, o da size düşman sanıyorsunuz.

Şunu iyi anlayın; bu dünyada sizi takan yok... Size göre yapılan bir hesap yok. Boşa gitmiş bir nesli artıkları olarak biraz alaycı bir tavırla, biraz da acıyarak bakıyor dünya size.

Sizin fikirlerinizin, yaptığınız çıkarımların, okuduğunuz kitapların, sloganlarınızın, eylemlerinizin kimse için değeri yok, kimseye faydası yok.

Şu forumu bir oku... Tanıdık gelebilir sana, yakınlık duyabilirsin.

http://theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=1324.0

Dünya komünizmi en fazla bu kadar ciddiye alıyor, bunların aksine komünistler silahlanıp teröre kalkıştığınız için, eylem yapıp sokakları, caddeleri talan ettiğiniz için insanlar sizi daha iyi tanıyır ve nefret ediyorlar.

Bu forumda Kara, sen, chidikmoja vs. tüm sosyalistler toplanıp cahil Bilgehan diye yazıp çizebilirsiniz. Hatta Kara gibi abartıp bir boktan çakmıyorsun diyebilirsiniz. İstediğiniz kadar küfür ve hakaret edebilirsiniz. Ama hayat bu forumdan ibaret değil biliyorsun. Hayata bakıp yanlış çıkarımlar yapan ahmakların peşinde yürüyorsunuz. Devrim yapamazsınız, komünist bir dünya kuramazsınız, eğer bir halta yaramak istiyorsanız değişimin, evrimin iyi yönde olmasına çalışabilirsiniz.

Bu arada; iktidar değiştireceğim derken kan dökmeye kalkarsanız, kendi kanınızla sokakları boyarsınız. Kendi hayatlarınız ucuz olabilir, diğer canları da kendinizinki gibi ucuz sanmayın. Kan dökmeyi de doğal birşey gibi sunmayın.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Othello? Sen misin?

Şili'deki darbe sosyalist kanı içmek için mi yapıldı yoksa bakır madenleri için mi? Amerikan endüstrisinin bakıra mı ihityacı vardı yoksa Şilililerin etine, kanına mı?

Türkiye'deki darbe sosyalist kanı dökmek için mi yapıldı yoksa Türkiye'nin uç istasyon durumunu pekiştirmek için mi? Ortadoğuda petrol olmasa Türkiye'nin uç istasyon olmasının bir anlamı olur muydu?

bilgehan ben sana dair kişisel birşey yazmadım, o yüzden kısır hakaretli tartışmaya beni çekme, kişilerle değil fikirlerle derdimiz var..

Şilide Allende yönetimini deviren Pinochet darbesi Sosyalistlere karşı yapılmadığını iddia ediyorsun öylemi?? elbette işin içinde ITT nin işlettiği bakır madenleri var ama onu iktidara gelince kamulaştıran ve halka maleden Sosyalist Allende yönetimiydi..

10.000 lerce insan öldürüldü neden öldürüldü peki??

Vietnam savaşı, kore savaşlrı neden yapıldı....Vietkonglular senin için ne anlam ifade ediyor??

ya keşke bizi ciddiye almasalar...12 eylülde 10.000 lerce insanın hayatı karardı bari git istatistiklere bak...sadece Devrimci Yol davası neredeyse 30 yıl sürdü..

üniversitelerden 1402 ile 5000 küsur öğretim elemanı atıldı...yerlerine kimlerin geldiğini biliyorsun..

bir fikre yada ideolojiye karşı olabilirsin ama bunu acaip bir biçimde kişisel mesele yapman açıkçası sağlıklı değil....

Link to post
Sitelerde Paylaş
bilgehan ben sana dair kişisel birşey yazmadım, o yüzden kısır hakaretli tartışmaya beni çekme, kişilerle değil fikirlerle derdimiz var..

Abi sakın yanlış anlama... Ben senin sahsınla bir derdim yok.

Lütfen tepki vermeden önce düşün, amaç insan öldürmek mi yoksa kaynaklara el koymak mı?

İnsanlar insan etiyle beslenmiyorlar, bunun farkındasın değil mi? Sosyalist eti daha lezzetli olmuyor.

Adamlar dişlerine göre bir ülke buluyorlar, o ülkede şartlar hazırlanıyor... Allende döneminde ki grevleri, eylemleri felan hatırla. Bunların bazılarını bizzat CIA yaptırmış olabilir, ama bilemiyorum, sadece komplo teorisi bu. Ama şıu var, Şili halkı eylemlerle tepkisini Allende'ye göstermişti. Bu insanların keyifleri çok iyi olsa eylem felan yapmazlardı. Buyursun CIA Finlandiya'da eylem yaptırsın bakalım.

Sizin kapitalizm diye yanlış adlandırdığınız şeye ben vahşi doğa diyorum. Bu adamlar bu işleri binlerce yıldır yapıyorlar. Kitabını yazmışlar artık... İşin acı kısmı Amerika'nın liberal demokrat bir devlet olmamasına rağmen öyle sanılması.

Amerika hem liberal olup hem nasıl Vietnam'a, Şili'ye, Afganistan'a, Irak'a ve tüm dünyaya müdadale edebilir? Amerika liberal değildir, kıyısından bile geçmez. Üstelik liberal eğilimlerin Türkiye gibi kendi denetimi altında olan ülkelerde önünü keser, saptırır. Bizim içerideki şerefsizlerin de desteği ile büyük bir transformasyon yapılıyor ve dediğin gibi ciddi bir kadrolaşma yapılıyor. Bu değişim üniversiteden orduya kadar her yeri kapsıyor.

Yanlış anlaşılma şurada, "bir mevki var, sol gürüşlü bir adam kaldırılıyor, yerine biri oturtuluyor. Bu yeni gelen şerefsiz çıktığına göre giden adam doğru dürüst biriydi... " Benim için sol kollektivist de, sağ kollektivist de aynı halttır. Amerika liberalleri değil sağ kollektivistleri destekler. Yani gelenin gidenden benim için farklı yok. Ama olay bir çarpıtma ile sunuluyor, maalesef solcular da buna kanmakla kalmayı bir de destek oluyorlar; mesela AKP, Türkiye'ye liberal olarak sunulur... Yuh artık...

Benim kızdığım husus budur;

kapitalizm nedir? >> Amerika

liberalizm nedir? >> Amerika

Böylesine yanlış şartlanmış adamlar gelip saçmalıyorlar, siz kültürlü olmakla övünüyorsunuz, ama ABD'nin liberal olmadığını görüp bu adamlara sus demiyorsunuz.

Amerika mevcut sosyal sigorta sistemi ile liberal olabilir mi?

Amerika mevcut kota sistemleri ile liberal olabilir mi?

Amerika mevcut dış politikası ile liberal olabilir mi?

Amerika parasının bile üzerinde God yazarken liberal olabilir mi?

Bu vahşi heriflerin sağa sola saldırmalarından mana çıkarmaya çalışıyorsunuz işte.. "Şurada bu kadar adam öldürdü bu ne peki?"

Amerika bizim gibi savaş üzerine kurulan, anayasasını amendmentlar ile düzelttiğini sanan tuhaf bir ülke... İngiltere'de hala imparatorlukculuk oynama peşinde. Bu manyakların her saldırdıklarını bir halt sanmak saflık...

Neyse, yoruldum, acıktım... Devam ederiz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
"götü boklu liberaller"

"liberalizm gibi götü boklu kici kirik ve yüzyil önce geberen bir ideoloji"

"bir takim kendini bilmez gerici ve maymun kilikli din adamlari kursuna dizilmiş ve çok iyi edilmiştir"

"marksist ekonomi politiği yalayip yutmus suyunu cıkarmiş bendeniz kici kirik liberalizmi mi bilmeyeceek e be ahmak"

Kara, buyur sen yanıt ver bunlara... Ben biyolojiden başka bir b.ktan çakmıyorum ya hani, sen yanıt ver bu adama.

Liberalizm, kapitalizm itin köpeğin ağzına sakız olmuş sanki... Her ipini koparan ağzından salyası aka aka fındık kadar beyninin almayacağı şeylere saldıracak, biz de azmasın diye susacağız. Buyur sen yanıt ver bu herife...

Biri gelip "komünizm pezevenkliktir, komünistler karılarını başkalarıyla paylaşır" gibi birşey söylese biz delidir ne yapsa yeridir, konuşsun zavallı mı diyeceğiz? Adam bu derece uçuyor. Katil, zorba, despot bir sistemin peşinde... İnsanlıktan nasibini alamamış bir ruh hastası... Gelsin istediğine hakaret etsin, sakın azdırmayın!? Yöneticilerin bu herifi tespit ettikleri an atmaları gerek aslında... İşlerini ben öğretecek değil... Takip ediyorlardır.

Ama kapitalizmi k.çlarından anlayanlar bu küfürler karşısında hissizleşmiştir. Yani kapitalizme küfretmek, liberalizme küfretmek pekçok kişi için doğaldır, normaldir, küfür bile değildir. Ne de olsa tüm haksızlığın nedeni kapitalizm! En büyük şeytan! O yüzden görmüyor olabilirler. Türkiye'de ateizm neyse, kapitalizm de odur, kimse anlamaz, küfür zanneder. Tüm kötülüklerin ondan kaynaklandığını zanneder... Ateizme küfretmek müslümanlar için nasıl küfür sayılmıyorsa, bazıları için de kapitalizme küfretmek küfür sayılmıyor işte.

Herşeyi boşverin bu adamın domuz iddiasına yanıt verin. Kurşuna dizme konulu imzalarına yanıt verin...

O iletiyle kastettiğim sen değildin Bilgehan,xhorde'du.

Yanlış anlama olmuş sanırım,evimde internet kesik olduğundan ancak şimdi gördüm.YSverdlov'u ciddiye almamanız gerektiğini söylemiştim,üstüne alınmışsın sanırım.

tarihinde Kara tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
O iletiyle kastettiğim sen değildin Bilgehan,xhorde'du.

Yanlış anlama olmuş sanırım,evimde internet kesik olduğundan ancak şimdi gördüm.YSverdlov'u ciddiye almamanız gerektiğini söylemiştim,üstüne alınmışsın sanırım.

Farkındayım, sen xhorde'u takmayın diyorsun. Ama adam dezenformasyonun, küfrün zirvesinde... Her başlıkta saçmalıyor herif... Benim sana söylediğim şuydu; "tamam Kara, biz yanıt vermeyelim, sen ver o zaman"

Ben yanıt verdim Othello'yu kızdırdım bak :)

Link to post
Sitelerde Paylaş
Ne yazık ki ülkemin boktan atmosferi senin gibi karaktersiz psikopatları yetiştirdi. Sen doğmadan çöküp bitmiş sapık ideolojiler, bizimkisi gibi dünyayı seksen sene evvelinden takip eden geri kalmış ülkelerin çocuklarının ağzında sadece...

evet sizin gibileri kesip bicicek :lol: pşicobatlari.batan benim savundugum marksizm değil SSCB'dir.sen önce marksizm ile SSCB arasindaki farki öğrenmeye bak.birisi dünyayi açiklayan bir kuram diğeri stalin yüzünden rezil rüsva olmus bir devlettir, ben troçkistim.yani stalin sscb'sinin en büyük düşmanlarindan birisi, onun stalinist burokrasi ile idare edildiğini ve stalin sonrasinda revizyonist parti yöneticilerinin(kruşçev brejnev gorbaçov) eline geçip restore edildiğini söylerim.ben tek ülkede sosyalizmin imkanina inanmam, sosyalizm bana göre dünya çapinda gerçekleşecek bir dönüşümdür.daha neyi savunup savunmadiğimi bilmeden nasil beni stalinist sovyet yanlisi gibi görürsün.

bu arada usa'da şirketler çöküyor birer birer, ekonomi haberlerini incelediysen.2 trilyon dolar sermayeli iki mortgage devinin gebermesinin ardindan bir kaç tane daha batti diye duydum.dünya kapitalizmine hayırlı ugurlu olsun, liberallerinde bu güzel günlerinde yanlarinda olmak gerek. :lol:

Geri kalmış ülkede doğmanın getirdiği çaresizliğin üzerine seninkisi gibi ruh hastalığı eklenince komünizm oluyor işte. Zavallı çocuk... Forumlarda dolaşma... Haplarını düzenli al, tedavine devam et.

ezikliğini anliyorum, bu defansif ve reaksiyoner tavirlarindan.

tarihinde xhorde tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Türkiye'ye geldiğimde seni işe alacağım xhorde... Emeğini sömüreceğim, kendime altın Rolex saat alacağım senin emeğini sömürek... Sen kan ter içinde çalışırken puromdan bir nefes çekip suratına üfleyeceğim, puro da içmem ama nasıl olsa senin emeğin, bedavaya geliyor bana... Sonra iğrenç bir kahkaha atıp, sarışın, mini etkeli, kürklü metresimle limuzinime binip kokain partisine gideceğim... Tabi bunların hepsini senin emeğinin sömürerek alacağım... Ben gelmeden çok iyi çalış, bir an önce devrim yap... Yoksa kurtulamazsın elimden. Nıhahahahahaa....

:lol::lol: Bilge benim firmada çaycı açığı var , izin ver de onu işe ben alayım; ha bir de ara sırada temizlik yapacak..

Yok öyle üç kuruşa beş köfte... :lol:

Link to post
Sitelerde Paylaş
:lol::lol: Bilge benim firmada çaycı açığı var , izin ver de onu işe ben alayım; ha bir de ara sırada temizlik yapacak..

Yok öyle üç kuruşa beş köfte... :lol:

onu bunu bilmemde yakında hepinizi İslamcı sermaye satın alacak...TUSİAD bile adamlara sökmüyor siz burada caka satıyorsunuz....sanki piyasayı bilmesek...

Link to post
Sitelerde Paylaş

BilgeHan, Amerikan Sosyal güvenlik sistemini bana anlatır mısın?Hani şu liberal olamayan varya.Kapitalizm,Komunizm,Liberalizm herşey birbirine girmiş.Bu forumdan beklenmeyecek derecede yüzeysel ve karmaşık bir tartışma...Ortada dolaşan lafların çoğu eksik ve yanlış.

Ama birşeyler söylemeden önce sormak istiyorum,

Bana ABD'nin Sağlık sistemi hakkında bildiklerini anlatır mısın?

Link to post
Sitelerde Paylaş
BilgeHan, Amerikan Sosyal güvenlik sistemini bana anlatır mısın?Hani şu liberal olamayan varya.Kapitalizm,Komunizm,Liberalizm herşey birbirine girmiş.Bu forumdan beklenmeyecek derecede yüzeysel ve karmaşık bir tartışma...Ortada dolaşan lafların çoğu eksik ve yanlış.

Ama birşeyler söylemeden önce sormak istiyorum,

Bana ABD'nin Sağlık sistemi hakkında bildiklerini anlatır mısın?

Hayır anlatmam.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Tahmin etmiştim,şaşırmadım.

İktisadi Liberalizm,Siyasi Liberalizm,ABD politikaları,Stalin...Hepsi o kadar karman çorman olmuş ki, anlatmaman normal.Zorla anlat diyecek halimiz yok,yeri gelirse bir gün tartışırız.O da şüpheli ya...

Karşımda bundan kaçan ne ilk ne son insansın...

Saygılar.

Görüş beyan edecek, bilgi verecek adam olsaydın yazardın. Senin derdin mastürbasyon...

Zerre kadar aklı olan adam, Internet ortamında olduğumuzu, sorduğun sorular hakkında hiç bir bilgisi olmayan birinin bile çok kısa süre içinde pekçok kaynağa ulaşıp bir yanıt verebileceğini bilir.

Ayrıca bu forumdaki 4. iletindi bu, gelip meydan okumadan önce dişe dokunur birşey yazmış olsaydın ciddiye alınırdın.

Sen en ufak bir argüman sunmayacaksın, kim olduğunu ne düşündüğünü bile bilmeyeceğiz, ama benden açıklama bekleyeceksin, sonra yazdığım şeyler üzerinden polemik üreteceksin.

Sonra "Karşımda bundan kaçan ne ilk ne son insansın..." gibi aşağılık bir laf yazacaksın.

Sen kimsin? Nesin? Ne yaparsın? Kaç kuruşluk adamsın ki senden kaçayım?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...