Jump to content

Fatih Terim'i milli takımda görmek istiyormusunuz..


Fatih Terim'i Milli Takımın başında görmek ister misiniz?  

36 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Fatih Terim gibi saygısız kibirli ve ırkçı biri yerine daha efendi biri olabilir...İsviçre maçında yediğimiz cezanın sebebi olan Fatih Terim ve Emre Belözoğlu ödüllendirilince bu çirkinlikler bitmeyecektir..

tarihinde herakles_ tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Türkiyenin nerdeyse birtane bile hazırlanmış pozisyondan golü yok hep bireysel yeteneklerle golü buluyoruz.Terim kaliteli teknik adam değil ama çok şanslı norveçi,isviçreyi,çekleri,hırvatları hepsini şans eseri kazandık.Bunda bu şans varken milli takımla daha çok maça çıkar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Futbolla hic ilgilenmem. Fakat Fatih Terimin sinirli gibi gösterilip, karsi takima toz kondurulmamasi, gercekten biz Türklerin zekasindan endise etmeme sebep oluyor. Fatih Terimin tek hatasi, basinin karsisina ciktiginda derdini anlatamamasidir.

1- Belcikalilar, gercek Türk düsmanlaridirlar.

2- Isvicrelilerin attiklari havalari ve dünyanin diger insanlarina nasil kücümseyerek baktiklarini görseydiniz, Fatih Terime söylediginiz sözlerden utanirdiniz.

3- Isvicreyle ilk macimizda, provoke edenler onlardi. Belcikayla macimizdada ayni sekilde. Fatih Terimde bir insan ve karsisindaki serefsizlere cevap vermeden duramiyor. Onlarin hakli cikiyor olmalarinin en büyük sorumlulari, hümanist ayaklarina yatan hain yada salaklardir. Türk düsmanligini ve provokasyonu göremeyenler, geri zekalidirlar. Onlarin ülkelerinde (isvicre ve belcika özellikle) karsilanis seklimiz bile, bu serefsizlere cicek uzatanlara küfür etmem icin sebeptir. BU halki bu kadar ezik yapan nedir bilmem ama ben burada bunlarin haklarindan geliyorum.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu bizim uyanık türk teknik direktörlerin milli takımın başına geçince kullandığı bir taktiktir.Sadece fatih terime özgü değil.Başarız olunca eleştirilere karşı bizi eleştirmek vatan hainliğidir demeye getirirler hep. Hatırlayın Mustafa denizli bile sakin anlayışlı görünen biri olmasına rağmen Euro 2000 de kendini eleştirenlere içimizde irlandalılar varmış diye çıkışmıştı.

Bu biraz tayyibin bizi eleştiren milli iradeyi eleştirir anlayışına benziyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben de tiksiniyorum bu adamdan, bir de Emre.

Al birini vur ötekine. Nerede kötü teknik direktör varsa milli takıma onları alıp antrenör yapmıştır Terim ki başkası sıyrılamasın aradan.

Başarılı sonuçlar bir yana ülkeyi temsil eden insanların biraz daha düzgün olması gerekir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
İçimizdeki irlandalılar sevimli kalıyor..A- Q, O -Ç ları söyleminden daha sevimli..

Yok o ayrı bir pislik vakası herakles.Ben genel belçika olayı gibi başarısız sonuçlar için dedim.

Yoksa terimin lig maçında 15 dakika yan hakeme sövdüğünü bunu da kameraların çektiğini de gördük.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Terimi günahim kadar sevmem. Ama Terimi elestirenler, su isvicre ve belcika macina göre eletirirlerse, halt ederler. Ayrica Terim, basarisizdir demek, bugüne kadar bize kazandirdiklarini yok saymak demektir. Terim kadar basarili bir teknik direktör varmi Türkiyede yahu? Birakin biraz havalara girsin.

Futbol benim hobim degildir zaten. Ben isin politik yönüne degindim.

tarihinde ateist tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

terim büyük bir teknik adamdır. bunun aksini iddia etmiyorum. ama agresiftir. bu agresifliği bir çok maçın çevrilmesine olanak vermiştir ama saha dışında devamlı kavga eder gibi hareket etmesi şahsen canımı sıkıyor. belçikayı geçtim zaten. isviçre maçı öncesinde basını nasıl gaza getirdiğine bakarım. futbol maçı değil de savaşa çıkıyoruz havası verdi. şifo mehmetin attığı tekmede asıl suçlu bu ortamı hazırlamakta en büyük paya sahip olan fatih terim değil miydi?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Iyide kardes, isvicrede oynanan ilk maci ve oradaki tahrikleri unutmamak lazim. Herifler bizimle oynuyorlar ve biz hep zeytin dali uzatip, cicekle karsiliyoruz. Maalesef, eskiden beri bu kerizligi yaptigimiz icin, ici dolu olan Terim de tek basina bununla mücadele ediyor. Bu isvicre, belcika, ingiltere yada fransa gibi ülkelerde yasayanlarin, daha cabuk kavrayablecegi bir sey. O da, italyada yasadiktan ve avrupalilarla icli disli olduktan sonra daha asabi oldu. Tipki benim gibi.

Batililari fazla gözünüzde büyütmeyin. Onlar psikopatlikta bize on basarlar. Aramizdaki tek fark, onlar daha bir haysiyetsiz oldugu icin, küfürlere karsi sinirlenmeyip, onlarda küfürle cevap verirler. Bizlerse bunlari ciddiye aliriz. Aramizdaki fark budur. Aslinda onlarda bunu bildikleri icin, Terim gibileri iyi gaza getiriyorlar. Iste bu durumda, haysyetsizlerle küfür politikasi ile tiyatro oynayacagima, onlarin yaptiklarina tepki veriririm.

Link to post
Sitelerde Paylaş

önceki maçta hepimiz sinirlendik zaten. ben bir taraftar olarak tüm isviçre kökenlilere güzel güzel sövebilirim. kise de bana niye sövüyorsun millete suçları ne diye hesap sormaz. çünkü ben bir tarraftarım sadece.

ha fatih terim tepki vermese miydi? tepki verecekti zaten abi, hatta bunu lehte kullanıp futbolcularını ateşleyecekti de. benim meselem bunun sınırı. bu adam "tekme at" talimatı vermedi mi? burada iş profesyonalliği de aştı, fair play'i de. ha diyorsa "ben aslanlar gibi kavgamı veririm her yolla, rakip bir oyuncunun futbol hayatını bitirirsem bu benim yanıma kâr kalır. hıncımı alırım tüm milletim adına" ( ki bunu yapan futbolcuları da gördük biz roy keane gibi-saygı duyarım) o zaman maçtan sonra tekme sallayan şifo mehmet'i de koruyacaktı sonuna dek. yok hata yaptığını düşünüyorsa erkek gibi çıkıp hata yaptım diyecekti. tabi mantıklı olarak düşünürsek şifo'yu niye korusun? bir günah keçisi bulunmuştu.

oyuncuna "sakatla" talimatı vermek basit bir şey değil. tahrik kapsamına da girmiyor. bu bir futbol ahlaksızlığı. benim düşüncem budur. o günden sonra futbolun allahı olsa bağlamaz beni

Link to post
Sitelerde Paylaş

herakles

burdaki ırkçıyı neden ekledin?

kibirlidir herkes hemfikirdir sanırım.

çok mimik yapar herkes hemfikirdir.

eleştiri kaldıramıyor vs bir sürü şey söylenebilir ama ırkçılık?

neden bu yazdım, basitçe yazman gerekirdi Fatih Terim gitsin mi kalsın mı diye? Aurelloyu milli takımda oynatan (biri daha vardı hatırlayamadım şimdi) bir teknik direktörün ırkçı olduğunu kanıtlamalısın bence...

Link to post
Sitelerde Paylaş

dikkat edin Terim maçta öne geçince galibiyet gelince hep trübünlere bakar oraya oynar mimikler yapar

Ben galatasaraylıyım hiç sevmiyorum ateist çok provakasyon olmuş olabilir ama şu hareketleri dünyanın başka hiç bir teknik

direktörü yapmaz.

Osman Tamburacıya yaptığı hakaretlerde tam bir rezilliktir sen kimsin lan milletin anasına küfrediyorsun Allahın krosu .2cümle

italyanca öğrenip boynuna beyaz atkı takmayla enteellektüel olunmuyor

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...