Jump to content

Bekarete önem veren erkeklere bir soru


Recommended Posts

  • İleti 500
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Tecavüze uğrayan kız intihar etmiyo muydu yahu?

Eski Türk filmlerinde hep öyle olur...

evet.bizim kara murat elin gavur prensesiyle yatar (zina yapar) övünürüz.heyt be ne capkın türk dedeiğin böle olur deriz.sonra elin bizanslısı gelir bizim köylü kızına tecavüz eder.oda namusunu temzilemek için intihar eder.ki islam intiharıda yasaklamıştır.övünürü heyt be ne şerefsli bi türk kızı diye.

Link to post
Sitelerde Paylaş
bu tür konular tüm toplumsal sorunları es geçip işi gücü seksi bekareti tartişmaktan başka bir şey olmayan, moloz bir liberalin açabileceği kadar bayaği ve basit içerikten yoksun başliklardir.ama gene de yanit verelim

hiç kimse tecavüze ugradigi için diğer insanlardan farklilik kazanmamakta, kirlenmemekte ve halen siradan bir insan olarak varliğini sürdürmektedir.tecavüzden ya da evlilik dişi cinsel ilişkiden meydana gelen cocuklarda piç olmamaktadir.böylesi klişeleşmiş tabuları kafanizdan silmeniz söylemiyorum bile,öyle oldugunuzu düşünerek hareket ediyorum.ama tüm bunlarla hakeden erkeğin bekaret istemesi kariştirilmamalidir.ben şu ana kadar (21 yaşındayim) kimse ile cinsel ilişkiye girmedim ve açıkçası karım demiyorum ilk becereceğim kişininde benim gibi olmasını istemekte hakliyim.ne yani onun bunun üstünden geçmiş suyu cıkarılmıs uzvu sünmüş kadınlarla mi yatacağiz.

tecavüze uğrada gör bakalım farklılık yaratıyomu yaratmıyomu.ayrıca ilk BECERECEĞİN KİŞİNİN baakire olmasını istememde tam bi öküzlük.zira karım değil diyosun.uzvu sünen kadınların hepsinin üstünden geçen adamlar bakire kız isteyen namuslu müslolor.sacmalıktan öteye gecememişsin.eline kadın eli değmemiş erkeğin bekaret saplantısını anlarım evleneceği kızda .ama bizim toplum iki yüzlü erkelerden olusuyo.sabah kerane gece karısının koynu.sonra ben namusum için yasarım der serefsizler.kadını döverler.eziyete dayanamayıp kacınca öldürürler.sonra ben namusumu temziledim deerler.bunların hepsi namussuz serefsiz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Böyle geçinip gitmeniz sapkınlaşmanıza yol açmaz umarım...

Malum organlarını paylaşmadığı için kadınlardan nefret eden insanlar, genelde 30 yaşlarında olup başarısız ve geleceği olmayan işyerlerinde çalışırlar. Espri yapıyorum, dikkate almayın, yada alın.. Sağlıklı bir hayatın parçası olan şeylerden kendinizi soyutlamak sosyal, bireysel, siyasal kısacası her şeyinizi etkiler. Bu karizma değildir, xhorde. Kesinlikle değildir

benim korktugum ikinci nokta, sekse başlayan insanlarin bir daha "kendine yaşamlarina" dönememeleri ve evlenmeye meyillenmeleri ya da karşi cinsten birine mutlaka baglanmalari şeklindeki düşüncedir.çünkü seks denilen şey sadece üreme organlari ile alakali bir olgu değildir, bunun yani sira değişik psikolojik duruma sokar diye düşünüyorum insani..bu baglamda "kendine, hareketli ve portatif yaşam" her zaman için başka biriyle, statik ve hareketsiz yaşamdan daha üst ve karizmadir diye düşünüyorum.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bekaret beklentisi erkeğin kendine olan güvensizliğindendir. Kendine güvenen erkek sevgilisini özellikle bakirelerde aramaz, tam tersine kendisine ve sevgilisine güveneceği ve en iyisinin kendisi olduğunu düşüneceği için kadının daha önceden seçim yapmış olması gerektiğini düşünür. Böylelikle kendine güvendiği için en iyisinin kendisi olduğunu sevgilisine onaylatmış olacağını düşünür.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kadını evlenilecek/eğlenilecek diye, sanki insan değil de konu başlığı gibi ikiye ayıran zihniyetteki insanlardan nasıl bekarete önem vermemesini bekleyebilirsiniz ki zaten, lafı bile edilemez.

Aslında bu konunun önem verilmesi ya da verilmemesi diye kişiden kişiye farklılık göstermesi bile gereksiz, ama gelin görün ki bazı toplumlarda iş böyle yürümüyor.

tarihinde Julien tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

muhafazakar kesim içinde birde tecavüzü hakaden kadınlar diye bir grup vardır....mesela şu italyan hanım vardı tüm avrupayı otostopla geçti ama gebzede tecavüze uğrayıp öldürülmüştü mesela onun gibi yalnız başına gelinlikle dolaşan kadınlar bu sınıfa girer yada mini etek giyen kadınlarda dahildir..

muhafazakar kesim erkekleri kadar abaza kesimde yoktur...akılları fikirleri oralardadır ama bastırırlar..takiyye ruhlarına sinmiştir..buna türbanlı kızlarıda ekleyebiliriz..

toplumumzda resmi evlilik kurumu sex yapma hüriyeti teminatıdır...muhafakzar erkek sex yapamamıştır ve görücü usülü kızla evlenir, sonra üremek ve aile kurmak amaçlı 2 dk geçmeyen üreme işlemi tamamlanır...kadın tatmin olamaz, bir kısmı ilerde cinlerin tecavüzlerine fila uğrar bu yüzden, bazen bu tip evlilikleri posta gaz 3 sayfa haberlerinde cinayet veya başka türlü trajik felaketlere konu olarak görürüz..

Link to post
Sitelerde Paylaş

hayır, karşi cinseki bekaret bir erkek için önemli şeydir.bunun dinle gelenekle töreyle alakasi olamaz.daha önce bir başkasina değmiş birisini kabullenen birisi midesizdir.yoksa iş kizlikta şunda bunda değil, başka birisi ile öpüşüp yiyişmesi bile buna neden olarak öne sürülebilir.ama bundan evlenip tekrar boşanan ya da dul kalan kadinlar ayridir, onlar başka perspektifte ele alinmalidir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bu kavramı kullandığınız için sizi kınıyorum. Cinsiyet ayrımcısı olduğunuz belli. Seksi erkeğin tekelinde görmektesiniz anlaşılan. Sizin için dişi sizin zevkiniz için var olan bir varlık olsa gerek.

Ayrıca bu konu kanımca çok önemlidir hiç de basit ve içerikten yoksun değildir. Düşünürseniz anlarsınız. :)

Gerçekten artık su seksi sadece erkeğin zevk alma aracı olarak düşünmeyin..Hele şu becereceğim lafı tam bi felaket....İğrenç ötesi bişi bnce git ötede bayıl... :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Link to post
Sitelerde Paylaş

bre yobazlarrrrrrrr

gece gündüz bekaret düşünen,ya bakire çıkmazsa deyip ağlayıp sızlayanlar........

farzedelim evlendiniz.ve gerdek gecesinde eşiniz bakire çıkmadı.<olabilir olmayacak birşey değil bu.>

napıcaksınız ?

kızın ailesinemi bildireceksiniz kızınız bakire çıkmadı diye.

peki bu durumda nolur biliyormusunuz. kızı döverler,hakaret ederler ve hatta öldürebilirlerde.

siz bu durumda kızı eşiniz olarak kabül eder ve bu artık namusumdur ve bırakmam derseniz bu durumda kızında ayıbı ortaya çıkmaz ve

büyük felaketler önlenir.

sakın ben bakirim bakire kız hakediyorum demeyin.çünkü bende bakirim ama başıma geleceek her olasılığı önceden düşünür vereceğim kararları analiz ederim.

bakir erkek bakire olmayan bi kızla evlenmez diye bi teori yada bi ölçü yok.

kaderde varsa insanın başına gelebilir bu.

aptal insanlar sanıyorlarki kızın zarı sağlamsa iyi kızdır,@@@@ iyi kız bu işin oralı,var analı ,yiyişmesi var,öpüşmesi var,sürtünmesi var ama gelde anlat cahil halkımıza

buda cabası düşünün işte.hep Allah tan hayırlısını dilemişimdir her konuda.kendime takıntı yapmam ve Allah a güvenim sonsuzdur.

tarihinde Acı Hayat tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu Topic'i okuduktan sonra aklima cok güzel bir fikir geldi. Bu konunun islami ülkelerde büyük bir pazar acigi oldugunu düsünürsek, söyle bir yatirim yapilabilinilir:

Kiz ciftlikleri kurulsun. Kiz cocugu doguran ailelerlden belli bir miktar karsiligi alinsin kizlar ve 18 yasina kadar büyütülsün. Bu zaman icerisinde bir hatunun bilmesi gereken temel seyleri ögrensin: Yemek yapmak, evi temizlemek, annelik, kuran, Sanli Islam tarihi ve Islami Imparatorluklar, erkeginin gönlünü eglendirebilmesi icin futbol münazaralari. Özellikle Ofside kavrami :D

Yetisene kadar hic bir erkek ile de görüstürülmesinler ve evlilik cagina geldigi zaman uygun bir baslik parasina evlenmek isteyen erkege verilsinler.

Bu durumda hem erkeklerin "Evlenecegim kiz bakire mi? Acaba eline erkek eli degmis midir?" gibi sorularla kafasi karismaz, hem genc yastaki kizlarin toplumda sayilari azalacagi ya da sifirlanacagi icin erkekler diledigi gibi gelisir, hem aileler bir de kiz cocukla ugrasmak zorunda olmaz, hem de ciftlikte kizlara gerekli egitim verileceginden ilerde olusmasi gereken islami toplumun temelleri iyi bir sekilde olusmus olur. Bu isten elde edilecek karda cabasi.

Evet, bu konuda yatirim yapmak isteyenleri bekliyorum. Organizasyon isleriyle ben bizzat ilgilenicem. :blink:

:P :P :lol:

Link to post
Sitelerde Paylaş

tecavüz bir suçtur, tecavüze uğrayan kızın tecavüzcüyle evlendirilmesi ruhi bunalımlara davetiye çıkaracaktır. kesinlikle bu fiili işleyen adam hapse atılmamalı idam edilmelidir.

bu ekstra bir durum kızın evleneceği adam bu olaydan haberdar olmalıdır. fakat bekarete önem veren erkeğin aynı zamanda bakir olması gerekmektedir. fakat günümüzde ne yazıkki ayşenin kaşı fatmanın gözü hiçbirinden vazgeçemiyorum muhabbetti yoğunlaştığı için evliliğin kutsallığını zedelemektedir bu. kadın ne kadar bağlı kalacaksa erkeğine erkekte aynı bağlılık içerisinde olmalıdır. zor iş midir evlenince yaşamak bu şeyleri. hayret valla.

çiftlik muhabbetine gelecek olursak, buşeyler için çiftliğe girmeye gerek yok toplumsal düzene uymak yeterli gelmektedir. ve nefse kapılmamak.

Link to post
Sitelerde Paylaş
hayır, karşi cinseki bekaret bir erkek için önemli şeydir.bunun dinle gelenekle töreyle alakasi olamaz.daha önce bir başkasina değmiş birisini kabullenen birisi midesizdir.yoksa iş kizlikta şunda bunda değil, başka birisi ile öpüşüp yiyişmesi bile buna neden olarak öne sürülebilir.ama bundan evlenip tekrar boşanan ya da dul kalan kadinlar ayridir, onlar başka perspektifte ele alinmalidir.

peki keraneye giden ve rus karılarıyla birlikte olan admlarla evlenen kadınlar midesizmidir yada 100 lerce erkeğin altında yatmış olan hayat kadınlarıyla yatam müslümalar midesizmi.....ama bol bol yapıyolar.bu ülkede kac kadın acaba bakir bi erkekle evlenmiştir.bu ülkede kadını namus olarak gören kac erkek genel eve gitöiştir yada rularla birlikte olmustur.ayrıca dul kadınları niye ayırıyosun.nihayetinde onlarda bir erkekle o tiksinc gelen seyleri yapmiştir.ayrıca muhammed de midesizdir.fatıma ayşe ve diğerleri.muahmmedin eline suıfır km olarak mı geldiler...

kendi organlarınınız keyfine gelince bişi yok.kadınlarınkine gelince onlar namusutrr..merak ediyorum toplum olarak camiye mi yoksa karıya mı daha cok gidiyoruz.2 milyon hayat kadını bu ülkede ne yapıyor cok merak ediyorum... cahilsin arkadasım.

Link to post
Sitelerde Paylaş
bre yobazlarrrrrrrr

gece gündüz bekaret düşünen,ya bakire çıkmazsa deyip ağlayıp sızlayanlar........

farzedelim evlendiniz.ve gerdek gecesinde eşiniz bakire çıkmadı.<olabilir olmayacak birşey değil bu.>

napıcaksınız ?

kızın ailesinemi bildireceksiniz kızınız bakire çıkmadı diye.

peki bu durumda nolur biliyormusunuz. kızı döverler,hakaret ederler ve hatta öldürebilirlerde.

siz bu durumda kızı eşiniz olarak kabül eder ve bu artık namusumdur ve bırakmam derseniz bu durumda kızında ayıbı ortaya çıkmaz ve

büyük felaketler önlenir.

sakın ben bakirim bakire kız hakediyorum demeyin.çünkü bende bakirim ama başıma geleceek her olasılığı önceden düşünür vereceğim kararları analiz ederim.

bakir erkek bakire olmayan bi kızla evlenmez diye bi teori yada bi ölçü yok.

kaderde varsa insanın başına gelebilir bu.

buda cabası düşünün işte.hep Allah tan hayırlısını dilemişimdir her konuda.kendime takıntı yapmam ve Allah a güvenim sonsuzdur.

vay anasını be.bu sözleri senden beklemezdim.takdir ettim.saygılar.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bilindiği gibi "erkekegemen toplumlarda, kadınların tecavüze uğradıktan sonra "kirlendikleri" görüşü hâkimdir ve genelde bu kadınlar tecavüz eden kişiyle evlendirilir. Bu durumda kalan kadınlarda ağır psikolojik bozukluklar gözlenmiştir."

Bu durumun,toplumun bekaret dayatmasının kaçınılmaz bir sonucu olduğunu düşünüyorum.Ayrıca hem bekareti olmazsa olmaz bir ön şart olarak getiren,hemde bir kızın tecavüzcüsüyle evlendirilmesini eleştiren erkeklerin samimiyetine inanmakta zorlanıyorum.

Bu tip erkeklerin tecavüz şeklinde bile olsa bekaretini kaybetmiş bir kadınla evleneceklerini sanmıyorum.

Baslikta "Bekarete onem veren erkeklere bir soru" diye yazinca heyecanlandim. Ama ne goreyim; ortada soru falan yok. Yorum yapmissin ve kastettigin sey su heralde: "siz erkekler yok musunuz? hem tecavüz magdurlarina acirsiniz, hem de benimsemesinniz. hepiniz boylesiniz diii miiii?"

Yahu asıl o dayatma olur. Sen adama diyorsun ki "Madem tecavüze ugrayan bayanlarin tecavüzcüsüyle evlendirilmesine karşısın al bakalım. Bununla evleneceksin."

Yuhhh be. Evlenmek zorunda miyim kardesim?

Link to post
Sitelerde Paylaş
hayır, karşi cinseki bekaret bir erkek için önemli şeydir.bunun dinle gelenekle töreyle alakasi olamaz.daha önce bir başkasina değmiş birisini kabullenen birisi midesizdir.yoksa iş kizlikta şunda bunda değil, başka birisi ile öpüşüp yiyişmesi bile buna neden olarak öne sürülebilir.ama bundan evlenip tekrar boşanan ya da dul kalan kadinlar ayridir, onlar başka perspektifte ele alinmalidir.

sn hçmi bi kızla öpüşmedn yada senin ewleniceğin kişide bi başkasıla önceden öpüşmş olabilir şmdi sn onla ewlenmicenmi böle sçmalık mı olur be ne diyim geri kafalısın hemde çook :S

tarihinde venom tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...