Jump to content

Terörist, cani müslümanlar


Recommended Posts

Evet ateistforum hıristiyanları. Güncel meselemiz olan islamla cebelleşirken yeterince dinlenecek vaktiniz oldu. Hadi biraz da siz yorulun bakalım. Var mı "sicilimiz müslümanlarınkinden temiz" diyebilecek hıristiyan? Her başlığın altında mantar gibi bitiverip islama saldırmasını biliyorsunuz. Sizin ayağınıza kadar gelip başlık açıyoruz ortalarda yoksunuz.

Yukarıda hıristiyan terörüne dair birkaç örnek verdim. Daha güncel olana hallaç ve akhenaton da değinmişler zaten. Şimdi eğri oturup doğru konuşma vakti:

Uçakla gökdelene çarpmak terördür.

Şehirlere bombalar yağdırmak nedir?

Kol, bacak, kafa kesmek terördür.

Diri diri insan yakmak nedir?

Kitabımızda yok ayaklarına yatmayın. O kitaplar bu işleri yapanların ellerinden çıktı unutmayın. Barış ve sevgi laflarının arkasına gizlenen terör en sinsi ve acımasız olanıdır.

Link to post
Sitelerde Paylaş
terstir..Kilic kullanmayi bile yasaklayan tek din hristiyanlikken,vahset

bir an için hacli seferleri,otuz yil savaşlari ve engizisyon mahkemeleri aklima geldi nedense..

protestansaniz dahi size söylenebilecek çok şey,gösterilebilecek çok örnek var,katliamlara dair..

din asalak ve köleleştirici bir kurumdur..ben tanriya inanmiyorum,tanriya inanmadiğim gibi onun tarafindan konulduğu iddia edilen kriterler araciliğiyla belirlenmiş kurallar ve yasalar(din) ile,zararli felsefelere de(budizm) düşmanim...

tarihinde irr4ligion tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Blackrock'a onemli bir konuyu animsattigi icin tesekkur ediyorum. 11 eylul bati hristiyanlarinin rant cabalarini arttirdi, dogrudur. Ancak 11 eylul ile batida (ve tum dunyada) yeni ateizm hareketi de guc kazandi. Ateistlerin, deistlerin ve agnostiklerin nufus icindeki oranlari batida giderek artiyor. Uyanis basladi. Batidaki yeni ateist sitelerde (orn: richarddawkins.net) sadece muslumanlik degil hristiyanlik, ozellikle akilli tasarimcilik ve/veya yaratiliscilik maskesi takmis hristiyan akimlari tuz buz edilir bir bicimde elestiriliyor, yerden yere vuruluyor merak etmeyin. Internet ortami yeni ateist hareketinin gelismesine yardimci oluyor. Tabii yaratiliscilar da bos durmuyor, Turkiye'de nufuzlarini kullanarak Ateizm.org'u kapattiriyorlar. Ama gericiler gunesi balcikla sivama cabalarini (dunya genelinde) daha ne kadar surdurebilirler bilmiyorum. Blackrock dogru diyor, butun dinler insanligin, dunya barisinin ve bilimin gelismesi ve gelecegi icin buyuk bir tehlike olusturuyor. Tarih bunun sayisiz ornekleriyle dolu. Ama ben inaniyorum ki sonucta akil ve sagduyu bizden yana, bu savasi biz kazanacagiz (bunu biz goremesek de umarim torunlarimiz gorecektir).

tarihinde Aragon tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Evvettt,

Tanri dini söyle der.

Kavminize benim buyruklarimi iletiniz.

Onlar bu buyruklari yapip yapmamakta serbesttirler.

Onlari kontrol edemezsin.

Yapmayanlara kizamassin.(kizamazsin diyor,öldüremezsin bile demiyor)(öldürün ayatlarinin Allahi iki ayaklilardir)

Gerisini bize birak.

Gelelim Muhammedin dinine.

Islami (Muhammedin dinini)elestirenlerin kol ve bacaklarini caprazlama kesin.Bu uydurma ayat bile,Muhammedin dininin nekadar GADDAR bir din oldugunu göstermeye yeter.

Muhammedin dininin yasadigi yerde baska dinlere hayat yoktur.

Muhammedin dinini bildirin,kabul etmezseler vergiye baglayin onuda kabul etmezseler yakaladiginiz yerde tepeleyin.

Hirsizlik yapanin elini kesin.

Türkistani isgal edip,yüzbinlerce insani katleden,yol kenarlarindaki agaclara asan,Türk baslarindan tepeler olusturan.Türkistanin varini yogunu toplayip Arabistana tasiyan,genc kizlarla genc erkeklerde dahil.Bu hirsizlik olmuyormu?(yoksa El-Ilahin Fellaha haznesinden verdigi ganimetlermi bunlar)

Kocalari öldürüp karilarini savasa katilanlara dagitin vede serefsizce üstlerine cihip düdükleyin,sonrada gelin burda Muhammedin dinini insanlara övün.Gerci tüm dinlerin yedigi herzelerdir bunlar.

Hiristiyanlarda ayni BOK.

Bir gecede,katolikler Pariste 60,000 protestani öldürdüler.

Üc din kitabinida uyduruk ayetlerle dolduranlar inananlaridir.

Bu inanisda bir TANRI deyil,yamyamlar basi olur.

Gercekten kellesinde US olan bir canli,bu yamyamliga inanamaz.

Tanri,tüm insanlara ayni uzaklikta ve ayni yakinliktadir.

Tanri nazarinda yarattigi hersey kiymelidir,insan ise Tanri tarafindan yaratilan en mükemmel en deyerli bir varliktir.

Herseyin ömrü ve olaylar Tabiata islenen yasalar cercevesinde olusur.

Tanri istedi deprem oldu,Tanri istedi sel oldu,Tanri istedi falanci balkondan düstü inanisi,Tanrisizlarin inanisidir.

Tanri insanlarin kellesine US koymustur.Bu USUN sayesinde insanlar gerek tabiat olaylarindan gerekse baska tüm olusumlardan kafasini calistirdigi oranda korunabilir.

Müslüman alemin ,hiristiyan aleminin ayaklari altinda pestil olmasinin nedeni USUNU cöpe atmasindan kaynaklanmaktadir

1500 yil önceki Fellahin aKLI,1500 yil sonraki Hiristiyan AKLININ atinin nallarini toplamaktadir.

Bir Türk ata sözü vardir:AKILSIZ BASIN CEZASINI , AYAKLAR CEKER.

Ama, tüm dünya insanlari ,müslümanlara bu gercekleri durmadan anlatsalarda bosonadir.Onlarda tipki 70 yilda iflas eden komunizme inananlar gibi iflas edene kadar,yikilip gidene kadar bunu denemeye devam edeceklerdir.

Suanda Hiristiyanlar,müslümanlarla gizli acik cok büyük hesaplar pesindedirler.Hiristiyanlar müslümanlari bu dogrultudan ayrilmayip dört nala bu dogrultuda yol almalarini tavsiye etmekte,bu yolda batililar ,müslümanlara büyük destek olacaklarinisöyleyip, acik ve gizli anlasmalar yapmaktadirlar.

Tettullahin Amerikaya siginmasi,Amerikayla VATIKAN,Avustralya ve Hiristiyan baskentlerinde hiristiyan ileri gelenleriyle seri toplantilar yapmasida,gösteriyorki müslüman gecinenler,yeni bir ustaca hazirlanmis hiristiyan tuzagina,KUCAGINA düsmek üzeredirler.

tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş

daha bir iki cağ öncesine kadar engizisyon mahkemeleri tarafindan,yakilarak idam edilen bilimadamlarini biliyor tüm insanlar..

orta çağ da ateizmin serpilmesi,ancak şiddet baski terör ve idamlarla saglanmiştir..

dinsel gericiliğin ortaçağ avrupa'sin da ki ayagini hristiyanlik dini olusturur..museviler şeriatçi-irkci,müslümanlarda şeriatçi ise hristiyanlarin da onlardan geri kalir tarafi yoktur..

bugun,evrim karşitliğinin en büyük kalesi,bush'un da içinde oldugu prostestanlik mezhebi olan evanjelizmdir.

geçtigimiz yüzyilda insanligin kurtulusunun yegane yolu olan sosyalizmin,küresel ölçekte karşisinda olan kapitalizm canavarinin kalesi gene evanjelistlerin yönetimindeki a.b.d emperyalizmi olmustur..bu halende oldugu gibi varliğini sürdürmektedir..

hristiyanlik,bir kurum olarak sidik yarişinda islam ile didişen dindir.benim için bir hristiyan yobazi ile islam yobazi arasinda hiç bir fark yoktur..

tarihinde irr4ligion tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...