thecrow 0 Oluşturuldu: Eylül 18, 2008 Raporla Share Oluşturuldu: Eylül 18, 2008 Arkadaşlar AKP'nin şeriatı getirme çalışmalarına - kamuoyuna yansıyan adıyla Ergenekon Operasyonu'na - bir aydınımızı daha kaptırdık. Hakkı Bulut ağabeyimiz bu akşam 19.00 sularında yemek yemekte olduğu Doyuran - Ocakbaşı restoranıdan alınarak İstanbul Fatih Emmiyet müdürlüğüne götürüldü. Henüz gözaltına alınma gerekçesi kesinleşmeyen Hakkı ağabeyimizin örgütün gizli propaganda biriminin başında olduğu ve şiirleriyle halkı devlete karşı kışkırttığı gerekçesiyle alındığı söyleniyor Aman Türkiye! Bu aydınına sahip çık! Link to post Sitelerde Paylaş
Asena 0 Eylül 18, 2008 gönderildi Raporla Share Eylül 18, 2008 gönderildi güler misin ağlar mısın oyunu gibi oldu valla. Link to post Sitelerde Paylaş
Pisicik 0 Eylül 18, 2008 gönderildi Raporla Share Eylül 18, 2008 gönderildi HakkıBulut bizim forumumuzun da üyesi Sahip çıkmalıyız. Link to post Sitelerde Paylaş
HomieSapiens 0 Eylül 18, 2008 gönderildi Raporla Share Eylül 18, 2008 gönderildi ya bide medya bunlari yayinliyor ya hepsini kursuna dizmek geliyor gereksiz varliklar Link to post Sitelerde Paylaş
HakkiBulutt 0 Eylül 18, 2008 gönderildi Raporla Share Eylül 18, 2008 gönderildi Sevgili Kardeşim thecrow, Bu acı haberi buraya taşıdığın için teşekkür ederim.Ne yazık ki bu ülkenin artık çivisi çıktı,benim gibi vatansever aydın ateist insanlar için yaşanmaz hale geldi. Sanırım evrim teorisini yaymak için kliplerimde çıtırlar yerine maymunları oynatma projem birilerini rahatsız etti.Ama Hakkı kolay kolay kimseye papuç bırakmaz,daha beni tanıyamadılar. Beni karakoldan gelip alan kankam Oğuz'a teşekkür ederim,kankalar bu günler için.Benim için endişelenmeyin,iyiyim.Öptüm gözlerinizden Link to post Sitelerde Paylaş
HakkiBulutt 0 Eylül 18, 2008 gönderildi Raporla Share Eylül 18, 2008 gönderildi ya bide medya bunlari yayinliyor ya hepsini kursuna dizmek geliyor gereksiz varliklar Kardeşim sizinle gurur duyuyorum abiniz olarak.Ülkenin geleceği için bazen umudumu yitirecek gibi olurken sizin gibi zeki çevik gençleri gördükçe yüreğime su serpiliyor.İyi ki varsınız. Link to post Sitelerde Paylaş
AlchollicA 0 Eylül 18, 2008 gönderildi Raporla Share Eylül 18, 2008 gönderildi Sevgili Kardeşim thecrow, Bu acı haberi buraya taşıdığın için teşekkür ederim.Ne yazık ki bu ülkenin artık çivisi çıktı,benim gibi vatansever aydın ateist insanlar için yaşanmaz hale geldi. Sanırım evrim teorisini yaymak için kliplerimde çıtırlar yerine maymunları oynatma projem birilerini rahatsız etti.Ama Hakkı kolay kolay kimseye papuç bırakmaz,daha beni tanıyamadılar. Beni karakoldan gelip alan kankam Oğuz'a teşekkür ederim,kankalar bu günler için.Benim için endişelenmeyin,iyiyim.Öptüm gözlerinizden Biz hepimiz arkandayız abi.... yılma yalnız değilsin! Mücadelemiz seninle birlikte devam ediyor.. klip ve şarkılarını ısrarla bekliyoruz... Hakkı Bulut hayran kitlesi.. Link to post Sitelerde Paylaş
HakkiBulutt 0 Eylül 18, 2008 gönderildi Raporla Share Eylül 18, 2008 gönderildi Biz hepimiz arkandayız abi.... yılma yalnız değilsin! Mücadelemiz seninle birlikte devam ediyor.. klip ve şarkılarını ısrarla bekliyoruz... Hakkı Bulut hayran kitlesi.. Klip çalışmaları için CultureClub kardeşim ile anlaşamadık,BruceLee ve Sexy Huri ile olan görüşmelerim devam ediyor. Link to post Sitelerde Paylaş
CCC 0 Eylül 18, 2008 gönderildi Raporla Share Eylül 18, 2008 gönderildi Kardeşim sizinle gurur duyuyorum abiniz olarak.Ülkenin geleceği için bazen umudumu yitirecek gibi olurken sizin gibi zeki çevik gençleri gördükçe yüreğime su serpiliyor.İyi ki varsınız. Sen kimsin yaw? Türkçü müsün? Ben seni tanımıyorum Link to post Sitelerde Paylaş
PiNokyo 0 Eylül 18, 2008 gönderildi Raporla Share Eylül 18, 2008 gönderildi Hakki bulut abi bi Fotograf cekile bilirmiyiz??? :lol: sahi neden göz altina alindi? Link to post Sitelerde Paylaş
HakkiBulutt 0 Eylül 18, 2008 gönderildi Raporla Share Eylül 18, 2008 gönderildi Sen kimsin yaw? Türkçü müsün? Ben seni tanımıyorum Sen ateist değilsin sanırım.Ateist ve aydınların sanatçı temsilcisi olarak bütün ateist yoldaşlarım tanır beni.Oğuz ve Hacı kardeşime ısrarla arka arkaya pmler atarsan benim hakkımda bilgi vereceklerdir. Link to post Sitelerde Paylaş
HakkiBulutt 0 Eylül 18, 2008 gönderildi Raporla Share Eylül 18, 2008 gönderildi Hakki bulut abi bi Fotograf cekile bilirmiyiz??? :lol: sahi neden göz altina alindi? ateizm için verdiğim savaş birilerinin zoruna gitti sanırım.Ben pes etmem müslümanların ensesindeyim,tekerlerine çomak sokmaya devam edicem. Link to post Sitelerde Paylaş
AlchollicA 0 Eylül 18, 2008 gönderildi Raporla Share Eylül 18, 2008 gönderildi Klip çalışmaları için CultureClub kardeşim ile anlaşamadık,BruceLee ve Sexy Huri ile olan görüşmelerim devam ediyor. aman abi eksik bırakma bizden de... Ergenekon adı altında yapılmış saçmalıkların haddi hesabı yok.. buna "öyle" de dur denmeli "böyle" de dur denmeli... Link to post Sitelerde Paylaş
PiNokyo 0 Eylül 18, 2008 gönderildi Raporla Share Eylül 18, 2008 gönderildi Ya azönceki soruyu tekrarlayacagim icin üzgünüm ama gercektende merak felan ettim ne is ya?? niye göz altina alindi??? Link to post Sitelerde Paylaş
CCC 0 Eylül 18, 2008 gönderildi Raporla Share Eylül 18, 2008 gönderildi (düzenlendi) Sen ateist değilsin sanırım.Ateist ve aydınların sanatçı temsilcisi olarak bütün ateist yoldaşlarım tanır beni.Oğuz ve Hacı kardeşime ısrarla arka arkaya pmler atarsan benim hakkımda bilgi vereceklerdir. Bir dakika Türkçü müsün derken Türkü cümüsün? Yazmak istemiştim. Hızlı yazdıgım için tuhaf bir hata oldu galiba. Ben Ateistim ve seni tanımıyorum. Hayatımda ilk defa gördüğüm bir tipsin. Oğuz ve Hacı kardeşime ısrarla arka arkaya pmler atarsan Onlara neden PM atayım ki? Senin hakkında bilgi almanın en güzel yolu, bunu sana sormaktır. Çok mu ulaşılmaz birisin ki, seni başkalarından rica minnet sorayım? Hakkaten sen kimsin yahu? Çok merak ettim seni. Bıyıkların karizma duruyor... Eylül 18, 2008 tarihinde CCC tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
turan 0 Eylül 18, 2008 gönderildi Raporla Share Eylül 18, 2008 gönderildi tuncay özkan söylemişti.deniz feneri olayını gözden düşürmek için ergenekonu tekrar gündeme getircekler diye.daha ilk günde tuttu. Link to post Sitelerde Paylaş
hakanto 0 Eylül 18, 2008 gönderildi Raporla Share Eylül 18, 2008 gönderildi bu olay tam manasıyla 28 şubatın rövanşı olmaya başladı, çok kötü, bakalım çevik bir paşayı nereye oturtacaklar. Link to post Sitelerde Paylaş
Acı Hayat 0 Eylül 18, 2008 gönderildi Raporla Share Eylül 18, 2008 gönderildi hangi hakkı bulut? bizim forumdakimi ? forumdaki ise sahip çıkalım.iftiraya kurban gitmesin. bizim hakkı temiz çocuktur yapmaz öyle şeyler :P Link to post Sitelerde Paylaş
Ruslan_Chagaev 0 Eylül 18, 2008 gönderildi Raporla Share Eylül 18, 2008 gönderildi hangi hakkı bulut? bizim forumdakimi ? forumdaki ise sahip çıkalım.iftiraya kurban gitmesin. bizim hakkı temiz çocuktur yapmaz öyle şeyler :P Hakkı'nın verdiği cevaplara bakılırsa kendine sahip çıkacak kapasitede. Link to post Sitelerde Paylaş
Acı Hayat 0 Eylül 18, 2008 gönderildi Raporla Share Eylül 18, 2008 gönderildi evet forumdaşımıza sahip çıkalım. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts