Jump to content

Ölüm Orucu


Recommended Posts

Bildiğiniz üzere 80 sonrası ülkemiz insanı geri dönüşü olmayan bir apolitizasyon sürecine sokulmuş, yakın tarihe siyah bir perde çekilmiş, ülkenin siyasi gündemi gericilik ve yobazlığı arkasına alan emperyalizm işbirlikçisi kodamanlar tarafından belirlenirken, aydınlar, okur-yazarlar, düşünürler gerek kolluk güçleri, gerek çıkar sahiplerinin maşası olan çete ve örgütler tarafından susturulmuştur.

Yeni bir yüzyılın şafağında ülkemiz karanlık güçlerin yeni bir saldırısı altındayken, belki de aydınlığa giden son treni kaçırmamak adına fikirlerin özgürce paylaşıldığı bu platformdan düşünceye balta vurulmamasını rica ediyorum.

Büyük fikir adamı, çağımızın filozofu, aydınımız Hakkı Bulut ağabeye sansür uygulanmasın. Hakkı Abi için yürürlüğe konan tedbir kararlarının bozulması ve Hakkı Abinin düşüncelerine zincir vurulmaması için mesajın yazıldığı tarih itibariyle, yalnızca patlıcan musakka, kuru fasülye, tas kebabı ve adana yiyebileceğim ölüm orucuna girdiğimi kamuoyuna duyururum.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bugün Hakkı Abi'ye yapılan cezalandırmalar hiçbir şekilde ahlaken ve hukuken savunulamaz. Emir almış olmak da mazaret olarak kabul edilemez. "Bütün insanlar özgür; onur ve hakları yönünden eşit doğarlar. Akıl ve vicdana sahiptirler ve birbirlerine karşı kardeşçe davranmalıdırlar. " ilkesini delik deşik eden, kevgire çeviren forum yönetimini kınıyor, adalet yerini bulur diye umuyorum..

HAKKI İÇİN ADALET..

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...