Jump to content

İnançlılar:Niye Oruç Tutarlar,Namaz Kılarlar?


Recommended Posts

bunu da eklemeyi unutmusum ( hadi yeminime ragmen benden kirpik bir ileti daha aldin ya bu kıyagi mi da unutma koftehor)

a- macc kullanicisini ben ne tanir ne bilir ne görmüş ne de hakkinda herhangi bir şey duymus kisiyim..ayni şey onun içinde geçerli..ateistforum sanal bir tartişma platformudur, buralarda dostluk arkadaslik geyik eglence kafa bulma vs.. gibi şeyler olamaz. cok zeki olan birisi böyle ortamlarda aptal gibi davranabildigi halde, aptallar da kendisini cok üstün gibi de gösterebilir, ama bu onun reel yaşamda gerçek kişiliğini yansitmaz.her şey sanaldir.

b- kanka, terimini macc'in benim forumdaki sert ve şiddet içerikli iletilerimin ardindan ortami yumusatmaya calişmasi ve "bakin bunun şiddetiyle kafa bulabiliyorum" "forum ortaminda şiddet estirseniz bile kaç yazar" "önemli olan gerçek yaşamdir" "bu işleri yapabilecek babayiğit buralarda gezmez" manasinda kullandiğini zaten başindan beri bildigim ve hatta macc'in iletilerinden tek birini okumayi biraktim avatarina bile bakarak onun kişiliğini analiz edebildiğim için başlarda bu terimi kullanmasina göz yumdum ve sesimi cikarmadim.çünkü "alti üstü bir forum ortami bana bu şekilde yaklaşmasinda sorun olamaz" "dikkate bile almaya değmez" şeklinde düşünüyordum, taki senin gibi akilözürlülerin polemik sirasinda fikri alanda zayif düşünce böylesi bir şeyi -bir de şu imla hatalari :lol: - kullanarak üste cikmaya calişmasi nedeniyle kendisine bir uyari mesaji atarak gerekli disiplinde davranmadiği sürece külahlari değişeceğimizi ilettim.o da ciddi bir şekilde kanka bile demeden bunu kabullendi.

c- macc'in böyle bir amaci olsa bile kendisinin bana yakinliği sadece bir forum ortami kadar oldugu için dikkate almayacak ve söylediklerine kulak bile asmayacaktim.

d- böyle bir amaci olmadiğindan da sezgilerime dayanarak adim gibi emin oldugumu söyleyebilirim.

f- bu forumda benim gibi akici uslup ve özen gösterirse de düzgün imla ile yazabilen bir kaç yazar olmakla birlikte, forumun cok eski bir mudavimi olarak buradaki katilimcilarin cogunun biçim yerine öze önem verdiği bu yuzden imlayla türkçeyle şunla bunla değil fikri entelektüel zeka ve eğitim bakimindan üstün olan kişilerin daima saygi gördüğüne aşikarim.

Sen ne anlatıyorsun dallama?

Bana ne macc kullanıcısından?

Çektir git gece gece seninle mi uğraşacagım?

Eski kullanıcıymış bilmemne. Bana ne senin eski kullanıcı filan olusundan? Hem neden milleti eksisozlukle tehdit edip duruyorsun?

Eksisozluge yazılıp hakkımda şunu bunu yazdılar diye zırlayanlar Ece Erken gibi adı sanı bilinen, ismi cismi fotoğrafı video'su görünen kişilerdir.

aaaaa rumuzunu eksisozlukte rezil edecekmiş de, benimde çok da şeyimin dibinde olacakmış öyle mi?

Senin zeka özürlü oldugun forumdaki 3 zibidiyi orada rezil ederim demenden belli.

SSG'yi ve modları bilmemne yapmış filan sokiyim senin SSG'ne

Hadi yaylan

Gece gece seninle mi uğraşacagım allahın manyagı

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 44
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

proleter devrimci duruş'a tikb-b merkez yayin organi ik'dan belirsiz bir şekilde yollanan "internetteki forum siteleri" başlikli bir makale okumustum 2007 mayis ayi sayisinda.

makale'de böyle forumlarin güvenilirsizliği ve her çeşit insani mevcut barındırmasi nedeniyle "üye olmanin sakincalari" üzerine yaziyordu. o siralarda ben cumhuriyetforum, alternatifforum ve ateistforum'da ajitasyon-propaganda işleri ile ugrasiyordum. derginin o sayisini yaktiğim için şu an makale elimde değil, olsa sizlerle paylaşirdim.

o zamanlar pek dikkate almiyordum ama şimdilerde bunun anlamini cok iyi kavradim ve gün geçtikçe forum siteleri ile olan baglarim iyice gevşiyor, yakinda web'i kullanmamaya başlayacağim.ücretsiz ve herkese açik oldugu için bu forumlara "üye olmanin sakincalari" arasinda ilk olarak bu forumlarin polis tarafindan izlendiği, ikinci olarak her çeşit eğitimsiz lümpen karakter yoksunu gerizekali insanlari da barindirdiği ve sanal ortamin arkasina gizlendikleri için böyle kişilerin kendilerini cok iyi kamufle edebildikleri ve son olarakta ajitasyon ve örgütlenme gibi işlerin tuslarla değil bire bir ve karşi karşiya gerçekleştirilmesi gerektiğine vurgu yapıyor, web'de faaliyet yürüten diğer fraksyonlari bu hususta ikaz ediyordu.

adamlar gerçekten haklilarmiş, şimdi hele ki bu ve bir kaç başliktan sonra insanin yazasi gelmiyor öyle ki mide bulandirici.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ohhoooo arkadaşlar asıl önemli konu (devrim yapma) unutulmuş muhabbet benim üzerime dönmeye başlanmış.

Xhorde doğru söylüyor,onun mesajından önce zaten benim bu başlıkta "ona takılmamı başklarının ona karşı kullanmasına izin vermem" diyerek bitirmiştim.

Kendisi de doğru anlamış zaten "benimle kimse başedemez" tarzı laflara yönelik ince bir takılma idi benimki.Bunu ciddiye alıp "kankamla kimse başedemez" laflarına inanmayacak kadar gerizekalı olmadığını biliyordum zaten.Dalga geçmedim,geçmem.Sadece onunla değil kimseyle geçmem.

Arada takılırım ama odunlar bundan anlamaz.

Benim onun lafları yüzünden "kanka 1 numarasın" şeklinde takılmalarımı kullanarak onun bu takılmayı ciddiye aldığını sanıp onu ezmeye çalışanlar,bundan malzeme çıkarmaya çalışanlar olduğu için zaten artık yapmayacağı söyledim...Kendisi benim takılmalarımı ciddiye alacak kadar gerizekalı bir adam değil,ben de ciddiye aldığını sanıp onunla dalga geçecek biri değilim.Bilir bunu bütün forum.

Dalga geçsem,onun bununla ezilmesine karşı çıkmazdım.

Neyse bir daha adımın kullanılmamasını rica ediyorum.

İyi tartışmalar

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...