Jump to content

Konu açma, ADMIN onaylı olmalı...!


Recommended Posts

Başlık açmadan önce 20 ileti asmış olma şartı var.

Forumu tanımak, anlamak için hem size tanınmış bir fırsat gibi düşünün bunu..

Ateistforum Kuralları başlığında belirtilmiştir.

http://www.ateistforum.org/index.php?showtopic=7&pid=126701&st=0entry126701

bilgilendirme için teşk ederim çok değilmiş.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 year later...

Konularda admin onayımı :) Bence pek mantıklı değil. Admin on olmazsa konu açılmaz.

Ben yeni üye oldum ve konu açma yetkine sahip değilim. Bunun için 20 tane mesaj yollamam lazım özgürlükten bahsediyorsak ben istediğim düşünceyi istediğim zaman dile getire bilmeliyim.

Sanırım bu güvenlik için yapılmış bir sistem. Ama saldırı yapacak kişi admin on saatlerini gözler ve on olmadığı zaman bir konuya boş 20 tane mesaj sallar ve istediği kadar konu açabilir. Bunun yerine bir kullanıcı, misal 10 dakika (süre değişebilir) içinde 1 tane konu açma yetki sahibi olsun?

Başlık açmadan önce 20 ileti asmış olma şartı var.

Forumu tanımak, anlamak için hem size tanınmış bir fırsat gibi düşünün bunu..

20 mesajla bir insanı tanımak mümkün değil. Örneğin, bu benim ilk mesajım ne çıkardın benim hakkımda hiç bir şey... Belki saldırmak için geldim, belki de katkı sağlamak için. Bunu bilemezseniz.

Teşekkürler

Link to post
Sitelerde Paylaş

<b>Selamlar forum kullanıcıları,</b>

Forumda belirli kişiler hergün aynı konuyu durmadan defalarca evirip çevip açıyor. Bu konular ciddi ciddi cevap verilecek cinsten değil. Bilimsel terimler kullanarak, yok efendim; "<b>cinler, periler, ostura ostura uçan adamlar</b>" gibi bir takım uyduruk fikirleri evirip çevirip ballandıra ballandıra yazıyorlar.

Başlık açımı, admin onaylı olmalı. Adminler başlığı okumalı ve tartışmaya değer görüyorsa "GÖRÜNÜR" yapmalı başlığı. Bu konu çok önemli. Başka forumlarda bu yöntem çoktandır kullanılır durumda. Bu yöntem sayesinde forumda seviyeli bir tartışma ortamı yaratılabilir.

Beni destekleyenler varmı?!

Son derece haklısın. Din forumunu çöplüğe çevirmeye çalışanlar oluyor

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 6 years later...

20 mesaj yazma kuralını kaldırmayı düşünür müsünüz? Ben bir konu açmak istiyorum ancak 20 tane mesajı nerelere yazayım şimdi. Yazmasına yazarım da saçma sapan yerlere içi boş mesajlar olarak gönderirim. Ama bu foruma zarar. Siz diyorsanız ki "içi dolu, anlamlı 20 mesaj yazman gerekli". Sanırım o zaman yıllarca hiç konu açamam. Çünkü karakter gereği boş konuşmayı sevmem. Fikrim yoksa boş boş yazmam. Böylesi birçok insan vardır. Sırf bu yüzden konu açamamak can sıkıcı. Forum kirliliğinin önüne geçilmesi için yapılmış bir şeyse de forumun daha çok kirlenmesine sebep oluyordur, fark etmiyorsunuzdur. Yeni bir konu açılmadan önce adminler tarafından kontrol edilip öyle açılması daha mantıklı. 20 mesaj uygulaması pek düşünülmeden konulmuş bir kuraldır. Neden 20? Neden 7 değil mesela. Sırf sonu sıfır ile bitiyor, düz hesap olsun diye mi? Anlamsız. Allah'ın en başta 100 rekat namazı farz kılması gibi. Sonra olmayınca sayı değişmiş. Neden 100? Hepsi aynı mantık. Sonu sıfır ile biten sayıların simetrik çekiciliği. 
(Alın size 1. mesajım. Geriye kaldı 19)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Forumda binlerce konu var.

Konu açmadan evvel, forumun arama motorunu kullanarak, açmak stediğiniz konunun işlenip işlenmedigini tespit edebilirsiniz.

Açılmış, tartışılmış konuları hiçe sayarak yeniden aynı konuyu açmak  da, forum kirlenmesine yol açar.

Bunu yapmak yerine, açılmış konuya yorum yapmak ve güncellemek daha sağlıklı olacaktır.

Kaldı ki, saçma sapan 20 yorum yapan birisi hemen göze çarpar, kimse de ne onu ne de yorumlarını kaale alır.

Böyle bir muamele görmek istemezsiniz herhalde ?

 

 

tarihinde kavak tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 months later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...