Jump to content

www.evrimforum.info


Recommended Posts

Yıllardan beri kurmayı düşündüğüm evrim sitesinin nihayet ilk adımlarını attım. Ancak iş güçten dolayı malesef gelişimi hızlı olamayacak gibi. Ama gene de siz ateistforum arkadaşlarımın katılımlarını bekliyorum.

Site bir önsöz niteliğinde evrimi açıklyan kısa bir yazı ile karşınıza çıkacak. Evrimforum a ulaşmak için : forum.evrimforum.info adresini explorerin adres barına yazarak direkt adrese ulaşabilir ya da siteye girdikten sonra kısa yolu tıklayabilirsiniz.

Umarım kurduğum gibi işletebileceğim ve vakit ayırabileceğim bir site olur. Şimdiden katılımlarınız için teşekkür ederim.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu başlığı bir süre daha yukarı taşımak istiyorum. Ateizmin ve hür düşüncenin en önemli simgelerinden biri olan evrim teorisi tartışmalarına arkadaşların katılmasını istiyorum.

Geçen zamanlarda evrim karşıtlığı adına ücretsiz kitaplar dağıtıldığını hatırlayalım. Evrim karşıtlığının ülkemizde prim yaptığını biliyoruz. Düşünmeyen, bilim üretemeyen; doğmalara bağlı insanlar yaratılmaya çalışılıyor. Ateistforum bu insanların zihnine girebilmeyi başarmaktadır. Umarım aynı başarıya evrim tartışmalarında da ulaşabiliriz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

1. Herşeyden önce, düşünceni hayata geçirme azmini gösterdiğin için tebrik ediyorum. Bu davranışının forumdaki tüm genç arkadaşlara örnek olmasını diliyorum.

2. Böyle bir site kurduğun için tebrik ediyor, ve başarılarının devamını diliyorum.

3. Nehrin güncesine adını yazdırdın! Emeğin, aydınlığa ulaştırdığın beyinlerde sonsuza kadar yaşayacak. CD olarak seni tebrik ediyorum.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 years later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...