Jump to content

Allah(cc)'a olan imanınızda forumun etkisi?


ATEİST FORUM ETKİ ANKETİ  

19 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

oldu bitti bir allahsiz,tanrisizdim.halen de öyleyim..inanmamak benim için çok büyük zorluklari beraberinde getirdi.üstelik marksist olmamin etkisinin zaten toplumda bana karşi belli bir önyargili bakiş açisina yol açtiği günümüzde,bir de ateizmi daima savundum,bana bu husustaki fikrimi soranlara,tanrinin varolmadigini daima vurguladim.

bu ugurda kiz arkadasimi kaybettim,marjinalleşip kolay kolay kimse ile arkadas olamadim.üstelik ateist oldugumu alenen açiklamadiğim halde,kimisi bunu sakalli ve karizmatik entel tipime,kimisi yaşantima dayandirarak,böyle muamele etti.

ama hiç bir zaman yilmadim..ateizm savundugum toplum modelinin olmazsa olmazidir.insanligin manevi anlamda kölelikten kurtulusunun anahtaridir.insan hiç bir şeyin kulu ve kölesi olmamalidir.olmayan bir tanrinin da.dinsel kurumlar ve tanri inancina karşi bu yuzden mücadele edilmesi gerektiğine inaniyorum.

tarihinde irr4ligion tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
sitedeki müslümanlar beynini iyi yıkamış o zaman :P

gulerim ben buna :lol:

isterlerse sabahtan aksama kadar kulagimda kuran okusunlar.viz gelir tiris gecer

muhammed,kuran ve allahla isim olmaz..

tarihinde Cutie tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Foruma gelmeden önce inançsızdım. Forumda din ile ilgili daha geniş bilgiler edinince enteresan bir inanma ihtiyacı hissettim. Din orijinli sosyal sorunlar ve buna bağlı olarak insanların acı çekmesi ya da ölmesi bende anormal bir nefret duygusu yarattı. Hele hele dindarlardaki fanatizmin üstesinden gelmenin ne kadar zor olduğu gerçeğini de farkedince hesap soracak bir tanrının olmasını arzu ettim. Eğer "Tanrı olsa da ağzına s.çsak" demek inancın pozirif yönde ilerlediğine dair bir işaretse evet, foruma geldikten sonra inançlı biri oldum sanırım.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...