Jump to content

ATEİST YA DA TANRITANIMAZ OLDUĞU SÖYLENEN ÜNLÜLERDEN.


Recommended Posts

BURAYA YAZMAMIN SEBEBİ Bİ TARTIŞMA BAŞLATMAK DEİL ADMİNLERE MAİL NEREDEN ATICAMI BULAMADIĞIMDAN DOLAYIDIR.

ÜNLÜLER ADI ALTINDA YAZILMIŞ VE ÇEŞİTLİ ÜNLÜ İSİMLERİNİN BULUNDUĞU YAZIDA ATATÜR'ÜN DE YER ALMASI ÜZERİNE ŞİKAYETDE BULUNUYORUM. ATATÜRK İNANÇLI BİR İNSANDIR VE İSLAM DİNİNİ SEÇMİŞTİR. DİĞER KİŞİLER HAKKINDA BİLGİM OLMADIĞINDAN YORUM YAPMIYORUM AMA ATATÜRK Ü ORAYA NE AMAÇLA KOYDUĞUNUZU BİLMEK İSTİYORUM. BURDA BU ŞEKİLDE YANLIŞ BİLGİLENDİRME YAPMAYIN LÜTFEN. VE ORDAN ATATÜRK İSMİNİ SİLİNİZ.

İYİ ÇALIŞMALAR

Link to post
Sitelerde Paylaş

sizde hos geldiniz,

Atamiz inancli bi insandi demissiniz,

neye dayanarak söylediginizi bilmek isterdim dogrusu,

yan yana namazmi kildiniz,

aslinda atamiz inancliymis inancsizmis önemli degil Atamiz Atamizdir.

ama israr ederseniz ,bana atamizin inancli oldugunu destekli bir sekilde göstermeniz gerekir,

saygilarimla.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Atatürk, islam halifeliğini kaldırıp.. Yerine Cumhuriyet ile yönetilen bir sistem kurduğundan beri.. İslamcıların en büyük düşmanı ve içlerinde kalan sancı olarak tarihte yerini almıştır.

Atatürk, islamın halifeliğini kaldırarak; bu coğrafya üzerinde islama öyle bir darbe vurmuştur ki.. O yobazlar hala kendilerine gelememiştir. Ama elbet ki Atatürk; Cumhuriyet ve laikliğe göre yönetilen bir sistem kurmadan önce, bunu açıkça söylememiştir. Zaten söylenmez. Yoksa önüne bir çok engel çıkabilirdi, ki çıktıda..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Atatürk'ün inancının ne olduğunu hiç kimse bilemez, kimse söyleyemez. Atatürk müslümandı ya da değildi şeklinde kesin bir yargıda bulunanlar, onu kullanmak amacıyla hareket eden sahtekarlardır.

Çünkü; Atatürk, laik bir Cumhuriyetin temellerini atmış ve onu öldüğü tarihe kadar sırtında taşımış, tüm kazanımlarını bizzat sağlamış bir insandır. Böyle bir devlet adamının inancını açık etmesi beklenemez, onun inancını anladığını, çaktığını(!) söyleyebilen, ancak sahtekarlık yapıyordur.

Bugünkü devlet adamı denen kifayetsizlere bakarak, Atatürk'ün de inancını açık ettiğini düşünen ancak Atatürkü ve laikliği anlayamamış insanlardır. Laik bir Cumhuriyetin kurucusu, yaptığı işe en ufak bir saygı duyuyorsa, inancını nasıl belirtebilir? Siz Atatürk'ü bu kadar aptal mı sandınız?

Atatürkü aptal sanan, kendi aptallığını kanıtlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Benim bir dinim yok ve bazen bütün dinlerin denizin dibini boylamasını istiyorum. Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. Benim halkım demokrasi ilkelerini gerçeğin emirlerini ve bilimin öğretilerini öğrenecektir. Batıl inançlardan vazgeçilmelidir. İsteyen istediği gibi ibadet edebilir. Herkes kendi vicdanının sesini dinler. Ama bu davranış ne sağduyulu mantıkla çelişmeli ne de başkalarının özgürlüğüne karşı çıkmasına yol açmalıdır.. Atatürk-1926

Andrew Mango

Atatürk Syf.447

Link to post
Sitelerde Paylaş
Ayrıca anasayfada koskoca admin@ateizm.org yazıyor. Gözü kör olur bir müslümanın da, bu kadar mı kör olur?

Her yerden Allah'a ulaşmak mümkünken göremeyen ateistlerin körlüğünü bilmiyorsun herhalde...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...