Jump to content

Said Nursiye göre Atatürk Deccaldir


Recommended Posts

Biri birini "DECCAL" sanıyor ve olaya bilimsel bakmamız gerekiyor.

Bakıyoruz;Said-İ Kurdi "akıl sağlığı yerinde olmayan birisisidir" sonucu çıkıyor.

Buyur bilimsel bakış!

eyvallah!

ben bilimsel bakamamışım olaya.

demek ki tıp ilmi böyle bir sonuca varıyor. :lol:

Link to post
Sitelerde Paylaş
Guest inevitable
uçma inevitable,uçma.

ortada bilimsel bir durum yok.

adam resmen çoğu uyduruk,sahih sayılan hadis kitaplarında geçmeyen hadisleri alıp atatürke uyarlamış.

hangi bilimsellik?

komik olma inevitable. ;)

Bak adamın aldığı eğitime bak esinlendiği kaynaklara bak.

Anlatmaya çalıştığım bu normal karşıla o adamdan başka bir şey beklenemez.

Ama bu onun düşman olduğunu göstermez. Düşman olsa Atatürk astırırdı.

Ya bu kadar basit anlatmak istemiyorum ama şunu demeye çalışıyorum

sen olaya daha üst bir seviyeden bakıcaksın..

Baba zaten adam islam kültürünün onca hurafeleri ile yoğrulmuş bu karşılaştığı senaroyu böyle yorumlamış,

ya bu adam Allah değil basit bir insan bu yorumuna bakıp da ''ya gördün mü şerefsizi bak bak öldürün lan bu vatan hainini'' dememek lazım. Tamam yapmış bir salaklık. Ama onun eserleri çok acayiptir ve kendisi de bir dehadır. Severim yazılarını çok zekice kaleme almıştır. Sadece bu yüzden o adamı çöp kutusuna atamazssınız. ;)

tarihinde inevitable tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Bak adamın aldığı eğitime bak esinlendiği kaynaklara bak.

Anlatmaya çalıştığım bu normal karşıla o adamdan başka bir şey beklenemez.

Ama bu onun düşman olduğunu göstermez. Düşman olsa Atatürk astırırdı.

Ya bu kadar basit anlatmak istemiyorum ama şunu demeye çalışıyorum

sen olaya daha üst bir seviyeden bakıcaksın..

Baba zaten adam islam kültürünün onca hurafeleri ile yoğrulmuş bu karşılaştığı senaroyu böyle yorumlamış,

ya bu adam Allah değil basit bir insan bu yorumuna bakıp da ''ya gördün mü şerefsizi bak bak öldürün lan bu vatan hainini'' dememek lazım. Tamam yapmış bir salaklık. Ama onun eserleri çok acayiptir ve kendisi de bir dehadır. Severim yazılarını çok zekice kaleme almıştır. Sadece bu yüzden o adamı çöp kutusuna atamazssınız. ;)

deha görmesek deha diye yutturacaksın.

yaklaşımların çoğu yanlış ve çarpık.

üstelik ciid bir kısmı da islam dışı.

;)

sevgiler...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 6 years later...
  • 4 years later...

Said Nursi iblisin görevlendirilmiş elçisidir

Raisale i nursuzlar Iblis tarafindan saide yazdırılmıştır

Atatürk Tanrının elçisidir.Atatürk iblisin dininin hakimiyetini (islamı )yok etmek için Tanrı tarafından görevlendirildi.ve onların canlarına okudu.

Tanrı "sınav" ettiği için insanları,Atatürk "ben Tanrının elçisiyim "demedi.

Said Atatürk düşmanı bir "demon" dur.insan kılığına girmiş bir "demon" .yani iblisin elçisi veya Cindir.

 

Said Tanrı düşmanıdır.

İslam karanlığa,

KARA küpe,kara TAŞa sacde ettirir.

KARA küpün penceresi yoktur.içi karanlıktır.müslümanlar karanlığa secde eder.muslumanlar cehenneme gidecek diyor İncil.ben soylemiyorum İncil söylüyor (Kurana göre İncil de Nur varsa ,İncil hakikattir ve iddiaları gerçektir) 

 

Tevrat ve İncil de "Muhammed " mujdeleniyormuş.....Bu,evrensel,hükmü her zaman geçerli olması gereken bir iddia olmalı.

Neden olmalı ?.Çünkü "geniş zaman "da kullanılmış bir iddia.demiyor ki " Tevrat ve İncil' de Muhammed mujdeleniyordu" ..."mujdeleniyor"  diyor ....geniş zaman...her zaman geçerli bir iddia demekki...hani nerde müjdeleniyor ? Gosterin bana ! 

Evet Mujdeleniyor ama deccal ,sahte peygamber olarak....

 

İsa diyor ki "Mesih işte çölde ".derlerse gitmeyin...

Mesih ne biliyormusun ? İncil 'e göre  " Tanrı " demek...İsa ' ben O' yum " "zaman yaklaştı "diyecekler. "Peşlerinden gitmeyin " diyor...

Muhammed çölde çıkmadı mı?  Muhammed'in Allahı çölden seslenmedi mi ? Kuran da diyor ki " Ben Allahım "....ve diyor ki " Zaman yaklaştı ve Ay yarıldı "....

İsa diyor ki "Peygamber Daniel 'in  bildirdiği   iğrenç şeyin  Kutsal yerde dikildiğini gördüğünüzde  Yeruşalim de bulunanlar dağlara kaçsın " 

Kileseleri bozup üzerine minareler,camiler inşa ettiler.kutsal yer "kilise" lerdir.dikilen iğreç şeyde "minare" lerdir...

 

İsa diyor ki "Mesih iç odalarda " diyecekler ,peşlerinden gitmeyin....iç odalar ne biliyormusun ? Camiler,mescitlerdir...

İsa diyor ki savaşlar çıkacak,size saldıracaklar.dayanan kurtulacaktır.Muhammed ve askerlerinin cihadından bahsediyor,anlamıyor musunuz ? İsa daha ne söylesin...?

 

İncil 'de "NUR" varmış...said NURsi ymiş...sen onu külahıma anlat.

Kuran da "cin" ler hakkında olumlu bahseden "Cin suresi " boşuna yazılmamıştır...

Ben 'Allahım "diyen Kuranın yazarına göre Cinler iyi ve kötü olmak üzere ikiye ayrılmıştır.(!)

İncil' e göre   Cinlerin hepsi iblisin askerledirler ve hepsi lanetlenmiştir.

Kuranı yazdıran iblistir ve iblis Cin suresinde cinlere yani tayfasına arka çıkmıştır.

 

Müslümanların acı çekmesi Tanrının Lanetinin bir sonucudur.ve İncil' e göre sonları cehennem.

İncil madem Kurana göre İlahi kitaptır ve içinde Nur vardır ; İncil de İsa nın Tanrılığını inkar edenler lanetlenmistir...Müslümanlar İsa nın Tanrılığını inkar eder ve lanete uğrar.

 

Yahuda İskariot İsa' yı öperek ele verir.Öpmeden önce İskariot İsa ya "selam Rabbi !' diyerek selam verir.ve öper.öpücük bir işarettir.askerler İskariot' un öptüğü kişinin İsa olduğunu anlar ve İsa yı tutuklarlar.Hacerül Esved İsa yı temsil eder.Muslumanlar Hacerül Esved e selam verir ve öperler.selam vermek ve öpmek "sünnet" tir.

İsa "köşenin baş taşıdır " inkar edilen köşenin baş taşı.Hacerül Esved' de KARA küpün tam köşesindedir.Muslumanlar İsa nın Tanrılığını ve "TEK"  Kurtarıcılığını inkar etmiştir.ve İsa yı yani Hacerül Esved i KARA küpün tam köşesine yerleştirmişlerdir.Mezmurlar yani Zebur da denir ki " çevremi SU GİBİ KUŞATTILAR TEK DOSTUM KARANLIK KALDI." Hacerül Esved KARA küpe bitişiktir.yapışıktır.sanki kara taşın TEK  DOSTU KARANLIKTIR.Hacılar SU gibi Hacerül Esvedin etrafını kuşatır ve dönerler sanki GİRDAP gibi...

İncil.de İsa."Gece yürüyen sendeler " der.Muhammed İsa 'ya inat "Gece Yürüşü "yaptı.İsra suresinde Muhammed Allah tarafında.gece yürüyüşüne çıkarılır.Muhammed Allah ile görüşür ve İsa' nın Tanrılığını ve tek kurtarıcı oluşunu inkar eder."İsra" Gece yürüyüşü "demektir...

Yine İncil de İsa  "gündüz yürüyen sendelemez "der...Kadir suresinde Kadir gecesi SABAHA KADAR -selamettir- ...bunlar tesadüf değil.

İncil de İsa yürürken 30 yıldır veya daha fazla yıldır kanaması olan bir kadın İsa' nın eteğine dokunur ve o anda iyileşir.İsa."bana kim dokundu? " diye sorar...Muhammed hadislerde "Gece görebilir "ve "arkasını görür "...İsa ile inatlaşmak için uydurulmuş oldukları ne kadarda belli.

Muhammed iblisin elçisidir İncil e göre...

(Gerçek bir hikayedir .başkalarının yalancısıyım ) Said Nursi öğrencisi (Zübeyir Gundüzalp) tarafından kapı deliğinden dikizlediğinde ,Said Nursi " kukuletalı " cinler tarafından ziyaret edilmekte,cinler said Nursi den ders almaktadır.

Bu bilgiye şimdi internetten ulaşamayabilirsiniz ama bildiğim bir gerçektir ve Said Nursinin iblisin hizmetkarı olduğuna en büyük delillerden biridir.Cinlerin hepsi lanetlidir.,Tanrıya başkaldırmışlardır ve asla Tanrıya hizmet etmezler.Said Nursi Cinlere ders veriyorsa ,ders verdiği risalei nursuzlar  iblisin vahyi olmadır.ki Cinler ders almaya gelsin.

7 sene Risalei nursuzları okumuş biri olarak uyarıyorum,halüsinasyonlar görebilir,gaibten sesler duyabilirsiniz ve ağır bunalımlara girip,işleriniz rast gitmeyebilir çünkü iblisin vahyini okuyor,iblise  hizmet ediyor,kitabına hizmet ediyorsunuz...Said Risalei nursuzları yazdıktan sonra Amerikaya kitaplarını yollamıştır .

Umutmayın İblis şu anda canlıdır ve ABD de üstlenmiştir.Said Nursi Atatürk düşmanıdır çünkü Atatürk Tanrının elçisidir.

 

tarihinde fezadabirtürk tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 months later...
On 23.10.2008 at 12:40, Sultangaliyev yazdı:

Said-İ Kurdi(Nursi) sürgün hayatı sürmüş biridir.Ölünce mezarının yerini bile değiştirtmişlerdir.Bugün mezarının yeri bilinmemektedir.Said-İ Kurdi, Şeyh Sait için methiyeler düzen,Kürt Teali üyesi, İngiliz Muhipeleri üyesi, işbirlikçi bir Kürt-İslam çetecisidir.

Elbette Atatürk'e saldıracak, yakışıksız şeyler söyleyecektir.

Bugün Nurcuların ve Fetocuların, "karda yürüyüp izini belli etmeme politkası" çerçevesinde, birtakım yalanlarla gerçekler örtbas edilmek istenmektedir.Fetocu propaganda modern kişilere Atatürk dostu, daha dinci kişilere "Atatürk düşmanı" bir tutum sergileyerek etki alanını yaymaktadır.

Said-İ Kurdi, İşbirlikçi, yobazın tekidir.Kürt-İslam çetesinin temeleri ona aittir.Şeyh Arvasi,Şeyh Sait,Said-Kurdi, bu üç Kürt şeyhi, laik toplumun altına dinamit koyan düşüncelerin temelindedir.

Alıntı

İttihat ve Terakki yönetimine karşı eleştirel tutumu nedeniyle baskılara maruz kalan Abdullah Cevdet Bey, 1914’te basımı durdurmak zorunda kalmıştı. Bir süre İkdam gazetesinde imzasız başyazılar yazdı. İşgal yıllarında Sadrazam Damat Ferit Paşa tarafından Sıhhiye Genel Müdürlüğü’ne atanan Abdullah Cevdet Bey, kadınlara ilk kez genelev vesikası verilmesi uygulamasını başlatınca halktan gelen tepki üzerine görevden alındı. İngiliz Muhipler Cemiyeti’nin kuruluşunda rol oynadı, Kürt Teali Cemiyeti’nde de çalıştı.[6] “Seçkin” insanların yetişmesine yönelik bir eğitimi ve biyolojik materyalizmi savunan Abdullah Cevdet Bey, daha cumhuriyet kurulmadan yıllar önce Latin harflerine geçilmesi gerektiğini vurguladı ve kadın hakları konusundaki görüşleriyle dikkat çekti. Bahâîlik hakkında hazırladığı yazı dizisi ile dinî çevrelerin tepkisini çekti, kovuşturmaya uğradı.

 

I. Dünya Savaşı sonrası

İşgal yıllarındaki İngiliz yanlısı tutumu ve Kürt milliyetçisi örgütlerde yer almasından dolayı I. Dünya Savaşı sonrasında siyasal iktidarın gözünden düşmüştü. Cumhuriyet döneminde hakkında ömür boyu devlet hizmetinden men cezası verildi.[6] Ömrünün kalan kısmını şiir yazarak, çeviri yaparak ve İçtihad’ı neşri ile uğraşarak geçirdi. Shakespeare’den Mevlânâ’ya ve Ömer Hayyam’a uzanan geniş ilgi alanında tercümeler ortaya koydu.

 

Cumhuriyetin ilk yıllarında Cevat Paşa’nın Elâzığ milletvekilliğinden çekilmesi üzerine onun yerine meclise girmesi söz konusu olduysa da 1925’te tarımı geliştirmek üzere göçmen getirilmesine ilişkin sözleri nedeniyle “damızlık adam getirmek istiyor” şeklinde söylenti çıkarılınca siyasetle ilişkisini kesti.[16]

 

1928 yılında cumhurbaşkanı Atatürk’ün isteğiyle Fransız filozof Jean Meslier’nin kaleme aldığı din eleştirisi kitabını çevirdi; eser, "Akl-ı Selim" adıyla Devlet Matbaası’nda, Millî Eğitim Bakanlığı Yayınları arasında yayımlandı.[17] 1931 yılında şiirlerini Karlıdağ’dan Ses adıyla kitaplaştırdı.[13]

 

29 Kasım 1932’de İstanbul’da kalp krizinden hayatını kaybetti. Dinsizlikle suçlanan Abdullah Cevdet Bey’in Ayasofya Camii’ne getirilen cenazesi sahipsiz kalmış, cenaze namazının kılınmaması gerektiği ifade edilmişse de Peyami Safa’nın ricası üzerine namazı kılınmış, birkaç belediye görevlisi tarafından Merkezefendi Mezarlığı’na defnedilmiştir.[18] Burhan Bozgeyik’in "Meşhurların Son Anları" adlı kitabında ise cenaze namazının kılınamadığı, cenazesini taşıyacak araba bulunamadığı, Fener Rum Patrikhanesi’nden araba istenerek haç sembollü araba ile mezarlığa götürülüp birkaç belediye görevlisince defnedildiği anlatılmaktadır.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Abdullah_Cevdet

Abdullah cevdet adlı kişide kürt teali ve ingiliz muhipleri cemiyetine çalışmış.

Ama  Atatürk ona  kitap çevirisi yaptırıyor.

Laik olsunda ne bok olursa olsun değil mi? :)

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 saat önce, mirasyedi yazdı:

Abdullah cevdet adlı kişide kürt teali ve ingiliz muhipleri cemiyetine çalışmış.

Ama  Atatürk ona  kitap çevirisi yaptırıyor.

Laik olsunda ne bok olursa olsun değil mi? :)

 

Ona bakarsan İstiklal Marşı'nın yazan da ümmetçiydi, laik ve Kemalist değildi ama onun şiiri Türkiye Cumhuriyeti'nin İstiklal Marşı olarak kabul edildi. Atatürk Kuran'ı Elmalılı Hamdi Yazır'a çevirtti. Elmalılı Hamdi Yazır da laik ve Kemalist değildi. Ne kadar ilginç değil mi?

Link to post
Sitelerde Paylaş
2 dakika önce, Şövalye yazdı:

 

Ona bakarsan İstiklal Marşı'nın yazan da ümmetçiydi, laik ve Kemalist değildi ama onun şiiri Türkiye Cumhuriyeti'nin İstiklal Marşı olarak kabul edildi. Atatürk Kuran'ı Elmalılı Hamdi Yazır'a çevirtti. Elmalılı Hamdi Yazır da laik ve Kemalist değildi. Ne kadar ilginç değil mi?

Onların kürt devleti kurma  ingilizler ile işbirliği var mı?

Birini idam ediyorsun.Diğerini kolluyorsun.İstiklal marşının yazarı kurtuluş savaşına katılmamış biri.

Asker kaçağı kişiler bile yargılanıp idam edilirken bunların ayrıcalığı ne?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 5 weeks later...
On 23.10.2008 at 11:44, yaman yazdı:

öyle bir teklifi sizin minik beyniniz oluşturmuş olmasın çünkü Atatürk'ün meczuplarla işi olmaz.

Bu teklif doğrudur, Atatürk'ün  (özellikle ilk yıllarda) nasıl adamlarla çalışmak zorunda olduğunu göstermesi açısından önemlidir.

 

İslam deccali meselesi için ise : Başka bir risalesinde (büyük ihtimal Sikke-i Tasdik-i Gaybir) açıkça "Bu zatın Mustafa Kemal olduğu anlaşıldı" demektedir.

 

On 23.10.2008 at 02:12, iLLeGaLTM yazdı:

Söz konusu eser tarihi malumatlara göre kaç yılında yazılmış haberiniz var mı?

 

Ondan mı azalık teklif etmiş?

Gerçekte bunların ne zaman yazıldığını bilemeyiz çünkü sorsan kendiine yarı ümmi diyor yani güya yazma bilmiyor.  (Barla'da kendi el yazılarını gururla göteriyorlar bu arada) Bu kitaplar basımevine gitmiyor, zaten matbaa kullanmak kesinlikle yasak, herşey elle yazılıyor, ne zaman yazıldığını bulmak imkansız. Mustafa Kemal'in adını net bir şekilde verdiği dönem de gayet açık. Atatürk İslam deccali yani süfyandır. Çok gizli bir risalediir beşinci şua.

 

Üstad bediüzzaman, kendine peygamber diyemez ama peygamberdeki her özellik ondadır. Risaleleri kendi yazmamıştır, zaten yarı ümmidir, onları kendisine Allah yazdırmıştır.  Birden ilham gelir, "Yaz keçeli" der, tıpkı peygamber gibi epilepsi numarası da yaptı mı belli değildir. Evet, bu numaralar yirminci yüzyılda bile işe yaramaktadır. Şakirdleri de hiç görmedikleri bu adamı, abilerinden öğrendikleri ölçüde savunmaktadır.

 

Atatürrk'ün en büyük hatası, İsmet İnönü gibi mülayim bir adamı arkasına hazırlamak olmuş. Baştan sona yalanlar ve cehaletle dolu bir çöl kitabının türevinin (celcelutiye) türevi (R.Nur) bir kitap bugün hala revaçtaysa, buna İsmet İnönü'nün demokrasi kahramanlığı ile çok partili hayata geçmeye çalışması  sebep olmuştur.  Demokrasi eğitimsiz çoğunluklar için felaket bir rejimdir.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 26.10.2008 at 12:32, Guest inevitable yazdı:

Bak adamın aldığı eğitime bak esinlendiği kaynaklara bak.

Anlatmaya çalıştığım bu normal karşıla o adamdan başka bir şey beklenemez.

Ama bu onun düşman olduğunu göstermez. Düşman olsa Atatürk astırırdı.

Ya bu kadar basit anlatmak istemiyorum ama şunu demeye çalışıyorum

sen olaya daha üst bir seviyeden bakıcaksın..

Baba zaten adam islam kültürünün onca hurafeleri ile yoğrulmuş bu karşılaştığı senaroyu böyle yorumlamış,

ya bu adam Allah değil basit bir insan bu yorumuna bakıp da ''ya gördün mü şerefsizi bak bak öldürün lan bu vatan hainini'' dememek lazım. Tamam yapmış bir salaklık. Ama onun eserleri çok acayiptir ve kendisi de bir dehadır. Severim yazılarını çok zekice kaleme almıştır. Sadece bu yüzden o adamı çöp kutusuna atamazssınız. ;)


Tabii radyoya sesi melekler getiriyor diyen deli dahidir said, tüm dahiler gibi biraz delidir. Tabii ondaki bu dehayı bizim görmemiz mümkün değildir. Arabın uyduruk din masallarına kendini kaptıran bir de üstüne ciltlerce zırvalayan psikolojik deliler ne zaman dahi oldu?

tarihinde Filozofça tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...