Jump to content

Dandik tasarım II


Recommended Posts

4. Alkol haramsa neden içimize alkol fabrikası kurdun?<!--sizec--></span><!--/sizec--></b><!--colorc--></span><!--/colorc-->

İçki içmesek bile kanımızda hep içkide bulunan etil alkolden bir miktar var... Nedeni içimizdeki bakteriler... Bunları çıkarıp atmak mümkün değil, beraber takılmak zorundayız, ama bu çakallar fermentasyon ile alkol üretip duruyorlar...

Alkol içmek haram, o ayrı mevzu da müslümanın alkol üretmesi de yasak değil miydi? Neden dalga geçer gibi içimizde alkol ürettiriyorsun?

Canlılığın akıllı tasarım olduğuna inanan arkadaşlar!

Bu saydıklarım denge durumlarını ifade etmiyorlar, aksine paradoks durumlar... İnsanların bunlarla baş etmesi çok güç. Belki ileri de metabolizmamıza müdahale edip daha etkin çalışması için değişiklikler yapacağız ama şimdilik iki arada bir derede elimizde iki ucu boklu değneklerle yaşamak zorundayız.

Lafı uzatmamak için uzun uzun hastalıkları, oksijenin ve güneşin zararlarını vs. yazmıyorum. Laf yetiştirmeden önce kaynakları okuyup anlamaya çalışın. Metabolik paradoks lafını da ben uydurmadım. Şimdilik dört tane yazıyorum, bunlara süper yanıtlar verirseniz daha da yazarım... Şimdilik bunları bir açıklayın bakalım...

<b>

Bilgehan</b>

Kan içmek de haram ama kan vücudunun her yerinde dolaşıyor. İdrar içmek de haram ama o da vücutta üretiliyor.

İnsanda iman olmazsa böyle dengesiz sorular sorup burada denge nerede deyip durur.

Bakterilerin bir çoğu vücudumuz için yararlıdır. Sindirimi kolaylaştırır ve bünyede üretilmeyen fakat vücudumuz için gerekli olan bazı maddeleri bakteriler üretir. Sonuçta bakteriler konakçıdır. Eğer kiracınız kirayı düzgün ödüyorsa evimde ne cüretle içki içiyorsun diye kovulmaz. Vücuttaki bakterilerin faydaları zararlarından daha çoktur. Üstelik onların ürettiği eser miktardaki etil alkolün vücuda bir zararı yoktur. Etil alkol meyve sularında, yoğurtta da az miktarda vardır. Ama bunlar insanı etkilemez. 10 kilo yoğurt yiyen bir insan aldığı etil alkolden azıcık dahi etkilenmez ama bir duble rakı içen birinin başı dönmeye başlar. Üstelik içki içen biri ikinci kadehi de içmeye meyillidir. Alkol yüzünden cinayet işleyen, tecavüz eden, yuvası dağılan, kaza yapan binlerce insan var ama vücudundaki bakteriler yüzünden başına iş gelen birini ben duymadım.

İnkarcıların mantığı bu şekilde çalışır. Onların derdi ne olursa olsun inkar etmektir. Üzüm yemek değil, bağcıyı dövmektir. Üzümden şarap da yapılır ama biz Müslümanlar üzüm yeriz ama şarap içmeyiz. Çünkü üzüm helal, şarap haramdır.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 107
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

bir de vücudunun kontrolünü istiyorsun!

Saçmalama bilader! Ezberlediğiniz birkaç argümanı her konuda papağan gibi tekrarlamaktan bıkmadınız mı? Önce okuduğunu anlamayı öğren! Burada kimse biz allahtan iyi yapardık demiyor.

Ortada akıllı tasarım filan yok, aksine son derece dandik bir tasrım var diyor! Anladı? Bu akıllı filan tasarım değil, çok dandik ve acemice bir tasarım olurdu, eğer tanrı tasarlamış olsaydı diyor!

Tanrı filan olmadığı için evrim bu kadar tasarlayabilmiş diyor, bunu da mı anlamadın, anlamazlıktan mı geliyorsun?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kafası kalın olanlara:

Tanrının canı isterse altı yaşında bir çocuğu lösemiye yakalatıp mum gibi eriterek, yavaş yavaş işkenceyle öldürmekten zevk alır. Canı istemiş, ne yapalım? Ne isterse yapar...

tarihinde demirefe tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 year later...
  • 7 years later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...