Jump to content

Forumca Nereye Doğru Gidiyoruz?


Recommended Posts

Bu arada, bu forumda şerefsiz denilen tek kişi sensin. Ve benim bu ithamda bulunduğum tek kişi de sensin. Ama aynı ithamda bulunan tek kişi ben değilim.

Belki bir şeyler ifade ediyordur.

evet haklısın. bu konuda bir kişi daha var. o da ''The'' dan başkası değil elbette. sebebi de malum kuyruk acısı.

kaldı ki bu forumda hergün onca insan foruma girip belli kişilere özelden anaavrat küfür edip kaçıyorlar. bu küfür edilen insanların belli bir taraf olması karşıdaki küfür eden şerefsizleri haklı yapar mı? çoğunluk arıyorsan bu konuda oğuza danışabilirsin. forumun kurucusu olarak özelden küfür gönderen şerefsizlerden en fazla yakınan kişilerden biridir. ne yapalım şimdi? senin mantığına göre herkes belli bir kişiyi hedef aldığına göre küfür edenleri değil küfür yiyenleri suçlamak gerekir. küfür edenler değil küfür yiyenler düşünmelidir değil mi?.kendisine çeki düzen vermesi gerekenler küfür yiyenlerdir öyle mi?

sen ne dediğinin farkında mısın?

yapılan tartışmada kelimelerin oynatıldığı ile ilgili iddialara gayet açık yanıtlar verilmiştir.

ama adamın derdi üzüm yemek değil ki.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 46
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

şimdi önce kendini tanımla bakalım.

Hatasız olmayan. Orada sadece ifade yanlıştı, içerik hiç bir zaman değişmedi, sümen altı edilmedi. Aradaki farkı ayırt etmek önemli. İnsan yanlış yapar, ama sürekli çarpıtıp, söylem değiştirmek başka bir şey.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Hatasız olmayan. Orada sadece ifade yanlıştı, içerik hiç bir zaman değişmedi, sümen altı edilmedi. Aradaki farkı ayırt etmek önemli. İnsan yanlış yapar, ama sürekli çarpıtıp, söylem değiştirmek başka bir şey.

yüzünün aldığı şekli görmek isterdim.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bak işte bu: :lol:

Kıvırma, var mısın bu konuyu daha geniş anlamıyla tartışmaya?

ben olsam çoktan intihar etmiştim. ayrıca şuan yaptığımız nedir ki zaten. hodri meydanda söylemem gerekeni söyledim. 34. ve 35. iletilerime yanıt ver önce. sonra tartışmayı hangi noktaya çekmek istiyorsan onu yapmaya hazırım.

tarihinde xzer tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu başlıkta asıl önüne geçilmesi istenilen durum Irkçılıktır dikkatli analiz edin.

Yani bu forum yarın faşistlerin mal forumu olarak basına yansımasın.

Hakaret kadar ıhatta ondan daha tehlikeli ırkçılığın kabuklaşma oranının emin adımlarla artmasıdır.

"Vay sen Hristiyan mı oldun Ermeni köpeği seni!"

"Bak sen Ortodoks'un seni bir Rum p.çisin!"

"Yahudi, Musevi pisliğin teki."

"Müslümansın sen bir Arap yalakasısın, Arap k.ç yalayıcısısın!"

Bu ifadeler yoğunlukta olmasın başlık amacı da bu zaten aslında.

Hakaret gelip geçer ama bu basına böyle yansımaz.

Ayrıca tabiki bu forum hakarettten dolayı kapatılmış bir daha o sebeple ceza almamasını istiyorsak herkes üzerine düşen görevi yapacak.

Ben şimdiden söylüyorum, bu ifadeleri ben çevrimiçiyken girdiğim herhangi bir başlıkta görürsem raporlayacağım. İspiyonculuk da yapmıyorum açık açık söylüyorum ben çevrimiçi o başlıktaysam ve bu veya buna yakın, benzer ifadeler görmüşsem o iletiyi ben raporlamış olacağım.

Alın size, nereye kadar ırkçılık yapabileceksiniz göreceğim.

El mi yaman bey mi?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Forumca nereye gidiyoruz diye bende düşünüyorum. Kendi hesabıma ben nereye gidiyorum diye daha çok düşünüyorum. Burada çok farklı görüşlerde insanlar var. 6,5 aydır bu forumu okuyorum. Aktif katılımımdan öncesi var yani. Üstelik oldukça yoğun düzeyde okuyorum. Bu forum inancımın dışında galiba dünya görüşümüde biraz daha değiştirdi. Eskiden de kapitalist ve sosyal demeokrat arası bir dünya görüşündeydim. Ancak bazı tartışmaları okudukça bu görüşüm daha keskinleşti. Aslında iletişim insanları daha orta noktaya getirmeli diye düşünürdüm. Ama tam tersi oldu. Bazen öyle mesajlar yazasım geliyor ki, yapma lütfen diyerek kendimi zor tutuyorum. Forumun selameti açısından insanların kendilerini dizginlemesi en iyisi elbette.

Birde ciddi bilgi içeren başlıkların pek ilgi görmemesi oldukça düşündürücü. Toplum olarak bilgi seviye ve kalitemizi ne zaman arttıracağız acaba? Bir konuda ciddi bir başlık açabildiğim gibi, aynı konuda popüler olabilecek bir başlık açmayı da bilirim. Bu çok kolay. Konunun dikkat çekecek kısmını çarpıcı bir cüme ile başlık yaparsın. İçinede biraz din ve Tanrı sosu birazda çekişme yaratacak bir unsur koyarsın olur biter. Birde başlık yazısı kısa, cümleler kısa ve vurucu olacak, tamamdır. Ama o zamanda ben bundan rahatsız oluyorum. Bilgi hikaye olmuş oluyor bu durumda. Ama anlatamazsın ki işte. Şimdilik böyleyiz.

tarihinde baglanti tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...