Jump to content

Su Tabancasıyla Kezzap Terörü


Recommended Posts

KEZZAP VAHŞETİ!

kadınların çarşaflı bile olsa okumalarına tahamülleri olmayan bu zihniyetin dayanağı ne olabilir?

Taliban’ın yeniden güç kazandığı Afganistan’da lise öğrencisi 15 genç kız, kezzaplı saldırıya uğradı. Motosikletli iki adamın su tabancasıyla kezzap püskürttüğü genç kızlardan ikisinin durumu ağır.

KEZZAP VAHŞETİ

AFGANİSTAN’ın güneyindeki Kandahar şehrinde bir grup kız öğrenci, kezzaplı saldırıya uğradı. Çarşaflı ve peçeli kızlar, yerel saatle dün sabah 8 sularında okudukları Mirveys Nika Kız Lisesi’ne yürüyerek gidiyordu. Bir motosiklete binen iki erkek grubun yanında durdu. Su tabancasına doldurdukları kezzabı kızların üstüne püskürten saldırganlar olay yerinden kaçtı. Eğitim Bakanlığı Sözcüsü Hamid Elmi, 15 genç kızın yaralandığını, yüzlerinde birinci derecede yanıklar oluşan iki genç kızın durumunun ise "çok kritik" olduğunu açıkladı. Ağır yaralı iki kız da ülkenin Şii azınlığından.

Evde oturamayız

Saldırıya uğrayan kızlardan 16 yaşındaki Atife Bibi, "Ablamın yüzüne kezzap atılınca ona yardım etmek istedim. Bana da saldırdılar. Çığlık atınca insanlar yanımıza koştu. Saldırganlar o zaman kaçtı" dedi. Atife, saldırının nedenini bilmediğini belirterek, "Kandahar güvenli değil. Ama evde oturamayız, eğitim istiyoruz. Devlet bize yardım etsin" diye konuştu. Tedavisi süren Atife’nin 18 yaşındaki ablası Şemsiye ise hayati tehlikeyi henüz atlatamadı.

Saldırıyı üstlenen henüz olmasa da, 1996-2001 döneminden ülkeyi yöneten aşırı dinci Taliban militanlarından şüpheleniliyor. Çarşaflı bile olsa kızların okula gitmesine karşı çıkan Taliban bugüne kadar yüzlerce okula saldırdı, onlarca öğrenci ve öğretmeni öldürdü. Örgütün sözcülerinden Kari Yusuf Ahmedi ise saldırının arkasında olduklarını yalanladı.

Link to post
Sitelerde Paylaş

ben bu tip haberlerde yapılan yorumlara bakıyorum.. bütün bu ilkelliği yapan insanların ne mal olduğunu bilen biliyor.. kısacası islamın ne olduğunu bilen biliyor ve habere yorumlarını bu şekilde yazıyor! ama bakıyoruz ki bütün müslümanlar sanki bu tepkiyi gösterenler, habere bakıp da islamı yanlış anladılar gibi bir sahiplenmeye girip, hemen ''islam bu değil'' şeklinde bombardımana tutuyorlar..

bir de öyle büyük bir ahlaksızlık var ki, şeriatla yönetilen bütün ülkelerde aynı vahşet mevcut iken, bizim ülkemizdeki light müslümanlar kalkıp bütün bu vahşeti uygulanları dinsiz ilan ediyor..

ayıp denen bir şey var! sen bu vahşeti dinsizlerin üzerine atmadan önce kendi inancını sorgula evvela..

Link to post
Sitelerde Paylaş
Taliban amerikan himayesinde bir örgüttür.

Tabi tabi islamla alakası yok talibanın, zaten şinto dinine mensuplar.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Taliban amerikan himayesinde bir örgüttür.

eskidenmiş o.

bu salakları destekledi,kullandı,sonra da bunları bahane edip afganistanı işgal etti.

çok aşağılık politikalar üreten bir devlet abd.

ama müslümanlar bu kadar salak olursa sırtlarına semer vuran da çok olur.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...