Jump to content

KEMALIZME BAKIS ACINIZ


Recommended Posts

O sonucu[yani komünistlerin dinin yasaklanmasını savunduğu sonucunu] ''proleterya partilerinin programı''ndan çıkardığını iddia etmişsin. O halde kanıtla! Hangi partinin programı dinin yasaklanmasını savunuyormuş kanıtlayacaksın! Öyle ortaya bir şey söyleyip kaçmak yok, kanıtlayamazsan yalancı olduğunu kabul edeceksin! Tamam mı?

Sosyalist proletaryanın partisi açısından, din kişisel bir konu değildir. Partimiz, işçi sınıfının kurtuluşu adına bir araya gelmiş sınıf bilinçli, ileri savaşçıların toplandıkları bir yerdir. Böylesi bir birlik dinsel inanç biçiminde ortaya sürülen sınıf bilinci yoksunluğuna, bilgisizliğe ve geri kafalılığa kayıtsız kalamaz ve kalmamalıdır. Din diye tanımlanan ve halkın üzerine indirilen koyu sisle, sözlerimizi ve yazılarımızı kullanarak tamamen ideolojik silahlarla savaşabilmek için kilisenin kaldırılmasını istiyoruz.

Buyuk Lıder lenın

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 150
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Actıgın baslık duruyor adı da 'Buyuk Lıder Lenın ve M Kemal' !!

Sen okuduğunu anlamıyorsun harbiden ya! Çok enteresan... Ben ''büyük lider'' v.b. övgü sıfatlarını solcuların ender olarak kullandığını ve benim de yalnızca bir kez kullandığımı söyledim. O da o başlıktır. İkincisi var mı? Yok! Ne diye sanki hep o üslupla konuşuyormuşuz gibi, kendi yalaka jargonunuzu bize yamamaya çalışıyorsun o zaman!?!

Agzını bozmamıs halın bu mu????

Hangi kelimeye takıldın? Git biraz da kendi ettiğin lafları gör.

Sen kısa pantolonla gezerken ben gez goz arpacık vazıyetınde ıdım

Böyle yazarak cevap verdiğini mi sanıyorsun? Söyleyecek lafın yoksa, sırf konuşmuş olmak için konuşmak zorunda değilsin. Kaldı ki ettiğin laf da mantıksız. Ben gez göz arpacık vaziyetine geldiğimde de sen kakanı tutamayacak kadar yaşlanacaksın. Ne var yani?

Goster nerede kullanmısız ???

Hemen göstereyim, internetten en küçük bir aramada bile karşıma çıktı zaten.

''Ulu Önder Atatürk'' isminde site bile kurmuşsunuz, bak: http://www.uluonderataturk.com/

Çelik ''yüce Atatürk'' lafıyla şarkı bile yapmış, bak: http://www.sarki-sozleri.com/sozler/celik/yuce-ataturk.html

''Gazi Paşa Hazretleri'' şeklindeki hitap, sağlığında Atatürk'e karşı en çok kullanılan hitaplardan biridir. Zaten bu isimle kitap bile yazılmış, bak: http://e-magaza.atam.gov.tr/switch.php?cat...;product_id=134

Daha fazla örnek istiyorsan, google'ye ilgili kelimeleri yazıp ara, hemen karşına binlerce çıkacaktır. Hepsi sana kapak olsun!..

------------------------

Lenin'in partisinin programından veya başka bir proleterya partisi programından örnek vermen gerekiyordu ama sen Lenin'in kitabındaki bir lafını çarpıtma yoluna gitmişsin sadece. Lenin o cümlesinde kiliselerin siyasal etkisinin kaldırılmasından bahsediyor, kiliselerin tümden kaldırılmasından değil! Senin alıntıladığın kitapta şöyle açıklar(bu arada alıntılarına neden kaynak vermiyorsun?): ''Herkes istediği dini izlemek ya da dinsiz, yani kural olarak bütün sosyalistler gibi ateist olmakta tamamen özgür olmalıdır. Vatandaşlar arasında dinsel inançları nedeniyle ayrım yapılmasına kesinlikle göz yumulamaz. Resmi belgelerde bir vatandaşın dininden söz edilmesine de son verilmelidir. Kiliseye ve dinsel kurumlara hiçbir devlet yardımı yapılmamalı, hiçbir ödenek verilmemelidir. Bunlar, devletten tamamen bağımsız, aynı düşüncedeki kişilerin oluşturduğu kurumlar niteliğinde var olmalıdır.'' (Lenin, Sosyalizm ve Din) Hani nerede kiliselerin ortadan kaldırılması??? Bu da kapak olsun!..

tarihinde Freddie tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

deha ya neden tahammul ediliyor diye suphe duyuyorum..

yahu adam anti-komunistlerin harun yahya sı B)

harun yahya eserlerine bu forumda asla tahammül edilmez..

aynı bu deha agzıyla, deha usuluyle, deha teknik ve stratejileri ile kapitalizm hatta kemalizm elestirisi yapalım diyorum..

nihayetinde forum yonetimini biraz daha iyi tanımıs oluruz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Goster nerede kullanmısız ???

demek ,''ben nerede kullanmısım '' demektır,ınternetten sunu bunu bılmen benı baglamaz !!

derdını onlara anlat !!

Buyuk Lıder Lenın de dedın Stalın soyle buyuk boyle buyuk te gec bu ayakları,peygambere tapar gıbı tapıyorsun !!

Din diye tanımlanan ve halkın üzerine indirilen koyu sisle, sözlerimizi ve yazılarımızı kullanarak tamamen ideolojik silahlarla savaşabilmek için kilisenin kaldırılmasını istiyoruz.

Kapak oyle olmaz boyle olur,kılısenın kaldırılması ne demek????

Bız ne tartısıyorduk kılıse yapımı vs vs !!

Forumda yonetım adaletsızlıgı olduguna katılıyorum hala sızın gıbı zıbıdılerın burada tutulmaması gerektıgını anlayamadılar !!

Link to post
Sitelerde Paylaş
Ben ''büyük lider'' v.b. övgü sıfatlarını solcuların ender olarak kullandığını ve benim de yalnızca bir kez kullandığımı söyledim. O da o başlıktır. İkincisi var mı? Yok! Ne diye sanki hep o üslupla konuşuyormuşuz gibi, kendi yalaka jargonunuzu bize yamamaya çalışıyorsun o zaman!?!

Not: Ben M.Kemal'e karşı nasıl nazik bir üslup kullanıyorsam, sizden de büyük lider Lenin'e karşı aynı nezaketi beklerim. Aksi halde bende üslubumu sertleştiririm, canınız yanar.

Siyasal bir önder olduğu kadar diyalektik materyalizmin büyük bir filozofu da olan Lenin ile dinsiz olup olmadığı konusunda tartışmalar bitmek bilmeyen M.Kemal'in

Büyük lider Lenin, dine karşı mücadelede

büyük önder Lenin hem ekonomik hem de düşünsel kurtuluşa işaret eden şu yolu çizmiştir: ''

Link to post
Sitelerde Paylaş

deha deha

haydi benim gibi, thecrow gibi goministlerin de buyuk lenin dedigini gostersene

bak ahada yazıyorum. vladimir lenin büyük degil, kücük liderdir

hele stalin in boyu 160 cm dir. hehe

bir kisinin buyuk lenin demesiyle her gominist putperest mi oluyor

her sabah "ey buyuk ataturk" diye and içen ilkokul cocukları ne oluyor o zaman?

militan?

Link to post
Sitelerde Paylaş
haydi benim gibi, thecrow gibi goministlerin de buyuk lenin dedigini gostersene

Neden??

Oyle bır ıddıada mı bulunmusum????

her sabah "ey buyuk ataturk" diye and içen ilkokul cocukları ne oluyor o zaman?

Cın de 'Ey Buyuk Mao',SSCB de 'Ey Buyuk Stalın' dıye andıcmemısler mı??

Link to post
Sitelerde Paylaş

Denız Gokce nın bugunku kıtap tavsıyesı !!

http://www.aksam.com.tr/yazar.asp?a=48255,10,12

Bu kitap 10 yıla yayılan bir sürede Mao döneminin yaşayan tüm önemli kişileri ile konuşularak ve resmi evraklar da incelenerek üretilmiş bir eser. Okuyunca gerçekten dudaklarım uçukladı. Güç hayranı, emekçilikle uzaktan yakından ilişkisi olmayan Mao'nun kişiliği inanılmaz. Kitaba göre idealizmi ve ideolojisi olmayan Mao tarafından kamuoyuna yutturulan, Uzun Yürüyüş de dahil olmak üzere, birçok konudaki yalanlar, Mao tarafından yaratılan ve 38 milyon kişinin ölümüne neden olan tarihin en büyük açlık hikayesi, Mao'nun desise, yalan ve hile ile dolu, insafsız ve gaddar yaklaşımı, Stalin ile yakın işbirliğinden kaynaklanan entrikaları, ülkeyi Japonlara teslim etmesi ve sonuçta 70 milyon insanın ölümü ile sonuçlanan dönem bundan daha iyi dokümante edilmiş ve gün ışığına çıkartılmış olamazdı. Bu kitabı her kişiye tavsiye ediyorum. Okudukça sarsılacaksınız!
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...